- Reaction score
- 24.622
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Κρίμα που δεν θα είναι την Κυριακή. Μοναδικό κομμάτι
Η καλύτερη πώληση που έχω κάνει ποτέ!!! Ένα αυτοκίνητο που εάν δεν το έπαιρνα θα πήγαινε σε ανακύκλωση , τώρα κάνει το γύρω της Ευρώπης και λέω κάνει γιατί δεν το έκανε μία φορά αλλά το κάνει συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Χαίρομαι Νίκο που εκτίμησες αυτό το διαμάντι και σε ζηλεύω πραγματικά για το τρόπο που τη χαίρεσαι!!! Μπορεί να μην είναι ούτε DS ούτε CX αλλά μπορεί και σου δίνει τις χαρές μιας πραγματικής CITROEN !!! Χαίρομαι επίσης που τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση και τη έδωσες αυτό που της έλειπε μια φρεσκάδα και ανανέωση για άλλα τόσα χρόνια !!!!
εχω την επιλογή νατ του βάλω μαύρες με άσπρα γράμματα;Δεν ξέρω αν είναι μόνο η ιδέα μου αλλά οι γαλλικές πινακίδες της δίνουν έναν άλλο αέρα
Ω ευχαριστώ
Νομίζω οι κλασικές μαύρες, όσο και αν έχουν εκσυγχρονιστεί, θα είναι καλύτερες![]()
Βαλε το κλασσικό αυτοκόλλητο "F" τοτε...χρονια σου πολλά κ όλαςθα σου πω, τώρα είμαι στην διαδικασία να το κάνω ιστορικό.
Σαν ιστορικό, έχω την επιλογή να του κρατήσω τις μοντέρνες λευκές, με την μπλε ένδειξη 'F' ή να του βάλω τις μαύρες εποχής με τα λευκά γράμματα.
το μόνο μειονέκτημα των μαύρων έιναι ότι δεν έχουν την ένδειξη 'F' κι επειδή ταξιδεύω συχνά στην Ευρώπη, χωρίς να είναι παράνομο, καμιά φορά οι ξένοι τροχαίοι δεν τις αναγνωρίζουν άμεσα.
Αυτές είναι οι καινούριες μαύρες για τα ιστορικά. Διαφερουν από τις κλασικες μαυρες προ 1993, στο ότι είναι γραμμα-γραμμα, αριθ, αριθ, αριθ, γραμμα-γραμμα.
Οιπαλιες ειχαν τα γραμματα στην μεση
View attachment 18450
ευχαριστώ!Βαλε το κλασσικό αυτοκόλλητο "F" τοτε...χρονια σου πολλά κ όλας
εν ταξει, με τις πινακίδες, να πω την αλήθεια δεν έχω και κάποιο φετίχ να είναι εποχής.Period correct μόνο![]()
Απλά ταιριάζουν καλύτερα σε ένα αυτοκίνητο που είναι εποχής.. Με αυτή τη λογική και μόνο θα μου άρεσανεν ταξει, με τις πινακίδες, να πω την αλήθεια δεν έχω και κάποιο φετίχ να είναι εποχής.
Εξάλλου, δεν είναι είναι κάτι που βγήκε από το εργοστάσιο, και σε ευρωπαικό επίπεδο, υπήρχαν σε κάθε κράτος τόσες διαφορετικές πινακίδες και τόσες αλλαγές μέσα στα χρόνια, που χάνεις την μπάλα.
Πιο πολύ για παράδειγμα γουστάρω τα κίτρικνα φώτα.
Μιλαμε για ελληνικο ΚΤΕΟ;Aλλάχτηκαν τα μπροστινά ελαστικά, γιατί κόπηκα στα ΚΤΕΟ λόγω παραμόρφωσης από φρενάρισμα.