- Reaction score
- 24.521
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Οτι ακριβως σκεφτομουν να γραψω οταν την πρωτοειδα, αλλα ειπα να μη στεναχωρεσω καποιον!
Δεν παθαίνει τίποτα !!!!! Σε διαβεβαιώΟτι ακριβως σκεφτομουν να γραψω οταν την πρωτοειδα, αλλα ειπα να μη στεναχωρεσω καποιον!

ταιριάζει με βάτες και μαλλί 80's:::Λίγο καρναβάλι δεν είναι?
Η μπέζ είναι παραφορτωμένη!!! Η δικιά σου είναι πολύ πιο ωραία...!!!!...@@...
Mia chara amaksi ine i BX GT...
Mono to chroma ine chalia se afti tin foto...
Oriste me sobaro chroma.
View attachment 10114
Megale...pesta...ζηλευετε που δεν εχετε...ας ειχατε και την μπεζ με γνησια αξεσουαρ και δε θα λεγατε τιποτα ουτε για βατες ουτε για καρε μαλλι κλπ κλπ
Mπορεί να είναι και έτσιζηλευετε που δεν εχετε...ας ειχατε και την μπεζ με γνησια αξεσουαρ και δε θα λεγατε τιποτα ουτε για βατες ουτε για καρε μαλλι κλπ κλπ

Πρέπει να είναι το πιο άσχημο ΒΧ που έχω δει...
Για να είμαι ειλικρινής, εμένα προσωπικά πάντα μου άρεσε η γραμμή "shooting brake" σε κάποια αυτοκίνητα (λόγω Βρετανικής παιδείας κιόλας...)...Πρέπει να είναι το πιο άσχημο ΒΧ που έχω δει...
...para poli omorfo schedio...krima pou den bgike se masiki...
Ontos...i...poses mbananes ta 100 theli?Στη Βόρεια Ελλάδα αντιπροσωπείας!!!View attachment 10746
Το αυτοκίνητο είναι του αντιπροσώπου της Citroen στη Θεσσαλονίκη! Έχει 2000 χιλ.!Στην Ελλάδα μαιμουδιάζουν μόνο BMW ΚΑΙ MERCEDES , για ΒΧ ποιος ..... νοιάζεται??Ontos...i...poses mbananes ta 100 theli?
Κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα μαϊμουδιάζουν οτιδήποτε θα ανυψώσει περισσότερο την εικόνα, τη "μόστρα" του ιδιοκτήτη. Και τα "ταπεινότερα" μοντέλα είναι αυτά που μαϊμουδιάζουν πολλές φορές για αυτόν το λόγο. Ιδίως εκείνη τη φοβερή δεκαετία του '80, όπου η αγορά και κατοχή ενός νέου αυτοκινήτου ισοδυνμούσε με έγκλημα για το κράτος. Είχες Νισσάν 1.5 GLX και σε θεωρούσαν πάμπλουτο! Έπρεπε να δείχνει το αυτοκίνητο ότι δεν είναι το σαράβαλο της δεκαετίας του '70, αλλά το "μοντέρνο" μοντέλο, για να ανεβάσει "κάπως" τον ιδιοκτήτη στον περίγυρό του... Και από τότε, έμεινε αυτή η υπο-κουλτούρα για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, κυρίως φθηνότερης κατηγορίας, η οποία εδώ στα Δυτικά Προάστια είναι, δυστυχώς, ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Το κάναμε και εμείς στη GS μας, δυστυχώς... (και το έλεγα στον πατέρα μου, 13 χρονών τότε, μην αλλάξουμε την αυθεντικότητα του αυτοκινήτου! Και να το ταμπλό, τα καθίσματα, οι καθρέφτες και οι πόρτες από GSA X3, τουλάχιστον οι προφυλακτήρες έμειναν ως είχαν!).Το αυτοκίνητο είναι του αντιπροσώπου της Citroen στη Θεσσαλονίκη! Έχει 2000 χιλ.!Στην Ελλάδα μαιμουδιάζουν μόνο BMW ΚΑΙ MERCEDES , για ΒΧ ποιος ..... νοιάζεται??