Αγαπητέ citrobella, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευγενική σου προσφορά και είμαι σίγουρος πως αυτό που μου προτείνεις είναι κάτι καλό. Για εμένα, όμως, το ψάξιμο είναι κομμάτι της διασκέδασης και θα ήθελα να αφιερώσω αρκετό χρόνο μέχρι να βρω αυτό που θα με ικανοποιούσε. Μπήκα ήδη στην ιστοσελίδα
www.leparking.gr και είδα πραγματικά έναν απίστευτο αριθμό διαθέσιμων αυτοκινήτων. Ενδιαφέρομαι για αυτοκίνητο σε μέτρια προς σχετικά καλή κατάσταση με τιμή όχι πάνω από 1500-2500 ευρώ, για να το επαναφέρω εγώ σιγά στην αρχική του κατάσταση (επίσης κομμάτι της διασκέδασης).
Η όλη διαδικασία της εύρεσης του κατάλληλου αυτοκινήτου είναι για μένα σαν την Οδύσσεια που αναφέρει ο Καβάφης, ως προς τις εμπειρίες που σου προσφέρει το "ταξίδι προς τον προορισμό". "...Να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος προς την Ιθάκη...", έλεγε ο ποιητής, όπου η Ιθάκη είναι η Citroen που πραγματικά θα μου αρέσει και θα με ικανοποιεί (π.χ. μία BX Sport, CX GTI, XM v6 24v). Το πρόβλημα είναι ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου τείνουν να με παρασύρουν αρκετές "σειρήνες" (βλέπε κάνα mazda mx5 NA, BMW 3 coupe E36/Ε46, κ.λ.π.), αλλά νομίζω ότι τελικά ο "Οδυσσέας" θα φτάσει στην Ιθάκη του, την πολυπόθητη Citroen με υδροπνευματική ανάρτηση.
Υ.Γ. Αισθάνομαι λίγο άβολα να υπάρχει αυτή η ζεστή επικοινωνία μόνο μέσω του διαδικτύου και να μη σας έχω γνωρίσει προσωπικά. Εύχομαι, μόλις βρω τον κατάλληλο χρόνο, να συναντηθούμε και από κοντά, αφού πρώτα μπορέσω και εγώ να αποκτήσω τη Citroen που θέλω!