- Reaction score
- 20.293
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος... ότι η Citroen έβαζε ότι είχε απόθεμα λίγο πολύ...
Λογικά την επόμενη βδομάδα βάφεται Μάνο μου..Seτι φαση εισαι τωρα?

)Βρε οκ αλλά μετά ο φανοστάτης θα είναι πιο ανοιχτόχρωμο γκρι και δεν φαίνεται ωραίαμην τα πειραξεις με μπογια τα μπροστα λιγο ποιο σκουρα εχει να κανει με την ποιοτητα του πλαστικου
ΟΧΙ ΜΠΟΓΙΑ (αλλιως κανε και τον φανοστατη κοκκινο)
Θα συμφωνησω με τον citrobella

)Πολύ χαίρομαι.. Βάλε φωτό αύριο αν είναι εύκολοΕυχαριστω
Και ομως ανοιξα το typologie & guide kαι σε φωτο που εχει διακρινεις μια μικρη διαφορα (εχει να κανει νομιζω οτι μιλαμε για μεταλο και πλαστικο)

φωτο χλωμο αλλα δεν λεω και οχι θα δωΠολύ χαίρομαι.. Βάλε φωτό αύριο αν είναι εύκολο![]()
μετα και σταματας να βαφεις
φωτο χλωμο αλλα δεν λεω και οχι θα δω
Μπορω να στο φερω μαζι εαν παμε την αλλη κυριακη και δεν εχεις αλλες αποριεςμετα και σταματας να βαφεις
![]()
Οι δικές μου ήταν γκρι σίγουρα. Έχω και μαύρες ολοκαινούργιες μπρος πίσω.. Θα δω..Sosta lei o Visa chrono!!!, no paint on the plastics, epita se kapia chronologia modelu i basis ginane mavres...gia des na ise ok.
Filakia.

Το έχω δει και με γκρι και με μαύρο... Το δικό μου όταν το πήρα είχε γκρι.δες το βιβλιο και μετα πραξε!!![]()

Άστα... Αλλά είμαι πλέον σίγουρος πως μέσα Δεκεμβρίου θα είμαι έτοιμος...αντε ακομα .......καλο πασχα....![]()

ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΔΕΚΕΜΒΡΗ!!!!! μην σου ξανασκουριασει...........υγρασιες μην σου βαλει και πουθενα νερο...