Citroen 2cv ανακατασκευή

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Μιας έχουν σπάσει τα τηλέφωνα του my2cv και ο λαός θέλει φωτογραφίες ξεκινάω.. snow

Τοποθετήθηκαν τα πατώματα coffee

Οι κολλήσεις θα τριφτούν και θα γίνουν ωραιότερες. Το βασικό είναι ότι έφυγε η σαπίλα και δεν θα θα ξανασκουριάσει ποτέ.. Επίσης διατηρήθηκαν οι μαμά ενισχύσεις των πατωμάτων priest

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
έβαλε την μπάρα για να μην χάσει 'σταθερότητα' το αμάξι και ανοίξει σαν καρπούζι... ειχαμε βαλει και εμεις με τον Citrobella όταν φτιάχναμε το ΑΚ...

nonos

Member
Reaction score
23.813
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Η μπαρα αυτη ειναι μονιμη ή μονο κατα τη φαση της ανακατασκευης του κουβουκλιου ωστε να μη στρεβλωσει εφοσον δεν ειναι πανω στο σασσι κτλπ..?

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
nonos said:
Η μπαρα αυτη ειναι μονιμη ή μονο κατα τη φαση της ανακατασκευης του κουβουκλιου ωστε να μη στρεβλωσει εφοσον δεν ειναι πανω στο σασσι κτλπ..?
Το δεύτερο.. θα απομακρυνθεί μόλις κουμπώσει το σασί...

Κάποιες ακόμα..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ένα άλλο πρόβλημα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσω είναι να βρω το πλαστικό (τσιμούχα) που κουμπώνει πάνω στην κολόνα.. Όποιος ξέρει να μου πει θα με σώσει.. Η παλιά όπως και η λάμα στην οποία πριτσινώθηκε θα αφαιρεθούν για να βαφεί.. :worry:

Σωστότερη λήψη..

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
einai για την στεγανοποιηση οταν κλεινει η πορτα? αν ναι τετοια τσιμουχα στεγανοποιησης πορτας πουλανε με το μετρο στα μαγαζια με ανταλακτικα δεν πας μηπως και βρεις κατι που νασε καλυπτει?
παιδια μηπως πω καμια μλκια μην με παρεξηγατε δεν εχω ακομα ντε σε βο και δεν εχω πραγματικη εικονα....

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Τετοια ειναι!!
Αφου εχεις φερει πραγματα απ εξω φερε και αυτο..(ευκολη λυση και θα παρεις και την λαμα που ειναι ταλαιπωρημενη)
ciao

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Ξάδελφε το έψαχνα και εγω και υπάρχουν όσα θες...
και τα σχετικά πλαστικά πυρακια...τα πριτσινια που βλεπω στην πορτα ειναι μαιμουδιά...δεν το περιμενα απο σενα... :lol:

http://www.ricambi-mehari-2cv.com/fregi ... 10350.html

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Σας ευχαριστώ πολύ για το feedback flowers

Δεν ήξερα ότι υπήρχε :D
Ξάδελφε και όμως τα πριτσίνια είναι μαμά.. Δεν νομίζω να τα έχει αλλάξει ο προηγούμενος.. Έτσι νομίζω τουλάχιστον :)

tasos-2cv

Member
Reaction score
15
Πόντοι
262
Flaminio Bertoni said:
Στο κουτί μπορείς να βάλεις αυτό? δεν ξέρω αν το έχει βάλει κάνεις ίσως ο Τάσος?

http://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/A ... /ANR18081/
Το έχω βάλει, οπότε μπορείτε να το δείτε και από κοντά κάποια στιγμή. Απόστολε αν παραγγείλεις πριτσινάκια για τα μπιπίλαρ στις πόρτες, θέλω και εγώ, μπας και βάλω τα δικά μου που τα έχω και κάθονται!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
tasos-2cv said:
Flaminio Bertoni said:
Στο κουτί μπορείς να βάλεις αυτό? δεν ξέρω αν το έχει βάλει κάνεις ίσως ο Τάσος?

http://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/A ... /ANR18081/
Το έχω βάλει, οπότε μπορείτε να το δείτε και από κοντά κάποια στιγμή. Απόστολε αν παραγγείλεις πριτσινάκια για τα μπιπίλαρ στις πόρτες, θέλω και εγώ, μπας και βάλω τα δικά μου που τα έχω και κάθονται!
Εννοείται Τάσο θα σε ενημερώσω πριν την παραγγελία ;)

tasos-2cv

Member
Reaction score
15
Πόντοι
262
Απόστολε, ευχαριστώ. Το μονοτικό στην βαση της πεταλιέρας μπορείς να το δεις και στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει για την ανακατασκευή. Ενημερωτικά αυτά βοηθούν στην ηχομόνωση,θερμομόνωση και δεν αναφαίρομαι μόνο σε θεωριτικό επίπεδο αλλά και στην πράξη τα μονοτικά από το franzose κάνουν δουλειά.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
tasos-2cv said:
Απόστολε, ευχαριστώ. Το μονοτικό στην βαση της πεταλιέρας μπορείς να το δεις και στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει για την ανακατασκευή. Ενημερωτικά αυτά βοηθούν στην ηχομόνωση,θερμομόνωση και δεν αναφαίρομαι μόνο σε θεωριτικό επίπεδο αλλά και στην πράξη τα μονοτικά από το franzose κάνουν δουλειά.
Το ακόμα πιο πάνω κομμάτι, που φτάνει ψηλά πιο πάνω από την πεταλιέρα το έχεις βάλει?

tasos-2cv

Member
Reaction score
15
Πόντοι
262
Pierre Boulanger said:
tasos-2cv said:
Το ακόμα πιο πάνω κομμάτι, που φτάνει ψηλά πιο πάνω από την πεταλιέρα το έχεις βάλει?

Δες εδώ

Attachments

Top Bottom