- Reaction score
- 8.326
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
Το αύριο που λες πέρασε 3 φορές.. Άντε μας γκάστρωσες... Χαχαχα

Το δεύτερο.. θα απομακρυνθεί μόλις κουμπώσει το σασί...nonos said:Η μπαρα αυτη ειναι μονιμη ή μονο κατα τη φαση της ανακατασκευης του κουβουκλιου ωστε να μη στρεβλωσει εφοσον δεν ειναι πανω στο σασσι κτλπ..?

Το έχω βάλει, οπότε μπορείτε να το δείτε και από κοντά κάποια στιγμή. Απόστολε αν παραγγείλεις πριτσινάκια για τα μπιπίλαρ στις πόρτες, θέλω και εγώ, μπας και βάλω τα δικά μου που τα έχω και κάθονται!Flaminio Bertoni said:Στο κουτί μπορείς να βάλεις αυτό? δεν ξέρω αν το έχει βάλει κάνεις ίσως ο Τάσος?
![]()
http://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/A ... /ANR18081/
Εννοείται Τάσο θα σε ενημερώσω πριν την παραγγελίαtasos-2cv said:Το έχω βάλει, οπότε μπορείτε να το δείτε και από κοντά κάποια στιγμή. Απόστολε αν παραγγείλεις πριτσινάκια για τα μπιπίλαρ στις πόρτες, θέλω και εγώ, μπας και βάλω τα δικά μου που τα έχω και κάθονται!Flaminio Bertoni said:Στο κουτί μπορείς να βάλεις αυτό? δεν ξέρω αν το έχει βάλει κάνεις ίσως ο Τάσος?
![]()
http://www.franzose.de/en/Citroen-2CV/A ... /ANR18081/

Το ακόμα πιο πάνω κομμάτι, που φτάνει ψηλά πιο πάνω από την πεταλιέρα το έχεις βάλει?tasos-2cv said:Απόστολε, ευχαριστώ. Το μονοτικό στην βαση της πεταλιέρας μπορείς να το δεις και στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει για την ανακατασκευή. Ενημερωτικά αυτά βοηθούν στην ηχομόνωση,θερμομόνωση και δεν αναφαίρομαι μόνο σε θεωριτικό επίπεδο αλλά και στην πράξη τα μονοτικά από το franzose κάνουν δουλειά.
Pierre Boulanger said:Το ακόμα πιο πάνω κομμάτι, που φτάνει ψηλά πιο πάνω από την πεταλιέρα το έχεις βάλει?tasos-2cv said:Απόστολε, ευχαριστώ. Το μονοτικό στην βαση της πεταλιέρας μπορείς να το δεις και στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει για την ανακατασκευή. Ενημερωτικά αυτά βοηθούν στην ηχομόνωση,θερμομόνωση και δεν αναφαίρομαι μόνο σε θεωριτικό επίπεδο αλλά και στην πράξη τα μονοτικά από το franzose κάνουν δουλειά.