- Reaction score
- 24.964
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Θα το πάρω μαζί μου στο αεροδρόμιο θα πληρώσω ότι χρειαστεί και ο Θεός βοηθός. Το έχω πακετάρει πολύ καλά με τις ανάλογες επισημάνσεις 

Θελεις να τι φέρεις και αεροπορικώς . αυτό είναι αισιοδοξίαPierre Boulanger said:Θα το πάρω μαζί μου στο αεροδρόμιο θα πληρώσω ότι χρειαστεί και ο Θεός βοηθός. Το έχω πακετάρει πολύ καλά με τις ανάλογες επισημάνσεις![]()

Austrian airlines 

Άσε γιατί έτοιμος ήμουν.. Θα σου δείξω στο ειδικό θέμα αύριο μια που θα μπορούσα να έπαιρνα με 5.700 ευρώ αλλά κώλωσα.. Παίζει ακόμα βέβαιαMarios said:Έπρεπε να το βάλεις μέσα στη DS και να έρθεις οδικώς![]()
![]()

5.700 ανακατασκευασμένη ηδη υποθέτωPierre Boulanger said:Άσε γιατί έτοιμος ήμουν.. Θα σου δείξω στο ειδικό θέμα αύριο μια που θα μπορούσα να έπαιρνα με 5.700 ευρώ αλλά κώλωσα.. Παίζει ακόμα βέβαιαMarios said:Έπρεπε να το βάλεις μέσα στη DS και να έρθεις οδικώς![]()
![]()
![]()

Ναι αμέ τι ώρα.. Θέλει άλλα 3.000 τουλάχιστον.. Αλλά αυτά στο σχετικο θέμα...skynet said:5.700 ανακατασκευασμένη ηδη υποθέτωPierre Boulanger said:Άσε γιατί έτοιμος ήμουν.. Θα σου δείξω στο ειδικό θέμα αύριο μια που θα μπορούσα να έπαιρνα με 5.700 ευρώ αλλά κώλωσα.. Παίζει ακόμα βέβαιαMarios said:Έπρεπε να το βάλεις μέσα στη DS και να έρθεις οδικώς![]()
![]()
![]()
![]()

Ήρθε σήμερα χωρίς να σπάσειPierre Boulanger said:Η μόνη λύση που σκέφτηκα ήταν να το ταχυδρομήσω στον εαυτό μου (κόστος 31 ευρώ) αλλά δίνω ελάχιστες πιθανότητες να το λάβω σε ένα κομμάτι![]()
Μπράβο στα ΕΛΤΑ