7η Συνάντηση Ιστορικών Citroen. Zappeion

Nikephoros

Member
Εγγραφή
3 Σεπτεμβρίου 2015
Μηνύματα
4.364
Reaction score
12.380
Πόντοι
1.077
Age
50
Περιοχή
Αθήνα
.....μιλάμε για οχήματα προφανώς. Αλλά, είμασταν και εμείς οι .......πεζοί. :cool:

Επειδή έχω ζήσει και μερικές παλαιότερες, ΙΜΟ, ήταν μια ακρως επιτυχημένη συνάντηση. :respect:
Kαι εμείς Γιώργο χαρήκαμε πάρα πολύ που σε γνωρίσαμε από κοντά! Εσένα και το Δημήτρη - dap και με το καλό να γνωριστούμε από κοντά και περισσότεροι!
 

nikos_xm

Member
Εγγραφή
31 Ιανουαρίου 2016
Μηνύματα
210
Reaction score
664
Πόντοι
507
Τώρα στεναχωρήθηκα πάρα μα πάρα πολύ.... Δεν το πιστεύω... Μιλούσαμε κάθε φορά και είχαμε ανταλλάξει και τηλέφωνα με αυτόν τον ευγενέστατο άνθρωπο και ξαφνικά, είδα ότι δεν εμφανιζόταν πουθενά. Είχα αλλάξει συσκευή και έχασα το τηλέφωνό του πριν από μερικά χρόνια. Τον βλέπω πάλι σε αυτήν τη φωτογραφία. Εκείνος αφιέρωσε πολλή ώρα για να μου δείξει τη CX του και να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή του.
Ευγενέστατος άνθρωπος είδα τις φωτογραφίες από τότε και τον θυμήθηκα είχε μεγάλη αγάπη στις xm και μιλούσαμε. Ας είναι αναπαυμένος.
Το αυτοκίνητο το γνώρισα πριν το πάρει ο Γιώργος στον Καρυάδη όταν το πήγε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης εκεί για να το πουλήσει. Θυμάμαι ήταν μέσα στο χώμα, παρατημένο κάτω από δέντρο μου είχε πει, είχε πάρει δε μια σκούπα και το καθάριζε. Τον έβλεπα κι έλεγα από μέσα μου τι κάνει με την σκούπα θα το γδάρει ... μετά βρέθηκε ο Γιώργος και το αγόρασε.
 

ami8_gs_ds_bx

Member
Εγγραφή
31 Δεκεμβρίου 2013
Μηνύματα
1.664
Reaction score
3.845
Πόντοι
777
Age
48
Και εγώ περίμενα να τον συναντήσω ύστερα από τόσο καιρό. Ακούς Γιώργο????!!!
Εδώ είμαι και σας παρακολουθώ ανελλιπώς.
Περίμενα πως και πως να έρθει η ημέρα αυτή και είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου και κάποια πραγματάκια... Αλλά όπως λέμε και στην δουλειά, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Για λόγους ανωτέρας βίας που προέκυψαν τελευταία στιγμή δεν μπόρεσα να έρθω. Δεν πειράζει την επόμενη φορά, όταν και οι συμμετοχές φτάσουν τις 100 :up:
:citroen:
 
Top Bottom