- Reaction score
- 18.265
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Vallée de Chevreuse
σαν πεπαπαλαιωμενο τσιπουρο/ρακι ...σλιβοβίτσα τη είναι μηπως παμε νωρίτερα ;;
σαν πεπαπαλαιωμενο τσιπουρο/ρακι ...σλιβοβίτσα τη είναι μηπως παμε νωρίτερα ;;
Θα δούμε φίλε θα δούμε..το 1985 ειναι η εγγραφη μου για να μπω δευτερα!!.....μηπως να περασω να σε παρω για copilot chrono;;
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Μόλις γίνει η σχετική συζήτηση στην λέσχη και βγει και το προγράμμα εννοείται θα το αναρτήσουμε εδώκαλησπερα απο ξανθη, παρακαλω μπορειτε μπορειτε να με ενημερωσετε για το αν υπαρχει καποιο σημειο συναντησης για την διαδρομη στα σκοπια, αν ξερουμε περιπου ποσα αμαξια μαζευομαστε.. και αν κλεισατε για το camping χωριστα η σαν συλλογος μαζικα? ευχαριστω εκ των προταιρων.

καλημερα, που το εκλεισες;Μόλις έκλεισα και εγώ το εισητηριο, αύξοντα αριθμός 2353!!!!!!![]()
Καλημέρα φίλε... Από εδώ.καλημερα, πουντο εκλεισες;
Καλημέρα φίλε... Από εδώ.
23rd 2cv World Meeting 2019 - Croatia
www.2cv.hr
Πολυ καλο και το ενδιαφέρων ιδιαίτερα αυξημένο για την πανελλήνια στην Στυλίδα δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς.Καλημέρα φίλε... Από εδώ.
23rd 2cv World Meeting 2019 - Croatia
www.2cv.hr
εχει πολυ μεγαλη συμμετοχη...!παρτε την σκηνη σας και ελατε......!Πολυ καλο και το ενδιαφέρων ιδιαίτερα αυξημένο για την πανελλήνια στην Στυλίδα δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς.
Καλή η σκηνή αλλα εγω εχω κλείσει δωμάτιο.εχει πολυ μεγαλη συμετοχη...!παρτε την σκηνη σας και ελατε......!
Πρόσεξε μην μπερδευτείς και πας. με το σκαθάρι....Καλή η σκηνή αλλα εγω εχω κλείσει δωμάτιο.

η πορτογαλια ηταν χωρα κατασκευης, και αρα στην προ Μάαστριχτ εποχη ειχαν δασμολογικο πλεονέκτημα, όπως τα Νισαν Σανι εδωΒαση κλιματος-επιβιωσης κλασσικων citroen και συμμετοχων Πορτογαλιας που εχει ιδιο βιωτικο επιπεδο, θα περιμενα περιπου 40 ελληνικες συμμετοχες. Αναμενουμε υλικο απο τα μελη που θα πανε!