Οι φωτογραφίες είναι 1.3 mb και δεν μου τις ανεβάζει.Που είναι το πρόβλημα?
Οι φωτογραφίες είναι 1.3 mb και δεν μου τις ανεβάζει.Που είναι το πρόβλημα?
στειλε μου στο message τις φωτο να τις μικρινω και σου τις στελνω πισω να τις ανεβασειςΟι φωτογραφίες είναι 1.3 mb και δεν μου τις ανεβάζει.
Α ρε φιλοσπλαχνεστειλε μου στο message τις φωτο να τις μικρινω και σου τις στελνω πισω να τις ανεβασεις
και συ τεκνον βρουτε…..!Α ρε φιλοσπλαχνε
Οι φωτογραφίες είναι 1.3 mb και δεν μου τις ανεβάζει.
Αυτόστειλε μου στο message τις φωτο να τις μικρινω και σου τις στελνω πισω να τις ανεβασεις

Η νέα DSexy είναι;

Καλός τον!!!!! Μας έλειψες!!! Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα, αλλά μας έχει βγάλει το λάδι. Πολλά λάθη και πολλές κακοτεχνίες από όλους που εμείς οι ερασιτέχνες τα κάναμε όπως έπρεπε!!! Χαλάλι της βέβαια γιατί κάθε μέρα γίνεται και ομορφότερη!!!TELIO!
Re βαλε καμια φωτο να δουμε ...και αστην μιρλα.... Ο πακισταν σε παρακαλαΚαλός τον!!!!! Μας έλειψες!!! Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα, αλλά μας έχει βγάλει το λάδι. Πολλά λάθη και πολλές κακοτεχνίες από όλους που εμείς οι ερασιτέχνες τα κάναμε όπως έπρεπε!!! Χαλάλι της βέβαια γιατί κάθε μέρα γίνεται και ομορφότερη!!!

Σιγά μη ήταν ! Πήγε ταπετσερη για καινούργια πανέλα γιατί αυτά που είχα δεν μπαίνουν σωστά .Μετά θα είμαστε έτοιμοι.Έτοιμο?