1000 + 1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το 2CV

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Pierre Boulanger said:
Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λέτε! Αντιθέτως όποτε μπαίνω σε άλλο λέω ότι έχω το καλύτερο του κόσμου! :cool:
Δεν έχεις μπει στο δικό μου γι΄αυτό.
Θα το πούλαγες αμέσως για κανένα 500ρι ευρώ :lol:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Πιτσικράκης said:
Pierre Boulanger said:
Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό που λέτε! Αντιθέτως όποτε μπαίνω σε άλλο λέω ότι έχω το καλύτερο του κόσμου! :cool:
Δεν έχεις μπει στο δικό μου γι΄αυτό.
Θα το πούλαγες αμέσως για κανένα 500ρι ευρώ :lol:
500000 (ξέχασες 3 μηδενικά) :lol:

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
34) Στους καθρέπτες βάζουμε πάντα την βιδούλα που έχει στην εσωτερικά πλευρά της πόρτας γιατί διαφορετικά κουνάει όλος ο καθρέπτης και το κυριότερο κόβεται η λαμαρίνα της πόρτας από το κούνημα.

nasos 2cv

Member
Reaction score
3
Πόντοι
22
Περιοχή
ταυρος
μπραβο ρε γιωργο συμφωνο μαζι σου αλλα ελα που εγω δεν το εχω το λαμακι και βεβαια ουτε το ειχα ποτε ετσει ηταν χυμα πουτο βρισκω

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλησπέρα Νασο μπορείς άνετα να το παραγγειλεις απο το cassis, κάνει 6€, πιο πάνω στο ίδιο αυτο thread, έχω αναρτήσει και φωτογραφία...

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
nasos 2cv said:
μπραβο ρε γιωργο συμφωνο μαζι σου αλλα ελα που εγω δεν το εχω το λαμακι και βεβαια ουτε το ειχα ποτε ετσει ηταν χυμα πουτο βρισκω

Το φτιάχνεις μόνος σου σε 5 λεπτά

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
35) Δεν αφήνουμε για φύλαξη , parκing , για όποτε μπορέσει να το ''πιάσει'' για φτιάξιμο, για όποτε το τελειώσει γιατί δεν βιάζεστε, σε συνεργεία και φανοποιεία γιατί θα το πάρετε κατά πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή σε τεύχη. 'Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα. ( Το θυμήθηκα αυτό με αφορμή τον rossoneri ).

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
36. Πάντα, μα πάντα, πριν την πέσουμε σε κάποιον για καμία ψιλο-κοντρίτσα, φροντίζουμε να έχουμε τουλάχιστον ένα απο αυτά:

Όσο πιο μεγάλη η πιθανότητα να χάσουμε την κόντρα, τόσα περισότερα τέτοια πρέπει να έχουμε (μέχρι κιβώτιο όμως όχι παραπάνω γιατί βαραίνει το όχημα!)

Περισσότερα επι του θέματος μπορεί να μας πει ίσως κάποιος απο τους founders :cool:

:D :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ΥΓ. ξέρω οτι θα το πληρώσω ακριβά αυτό, αλλά η καλύτερη αμυνα είναιη επίθεση!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
37
για ολους τους κατοχους δυκιλινδρων που εχουν τασια...
πριν ξεκινήσετε για μεγαλο ταξιδι κ οχι μονο, τσεκαρετε οτι ξεβιδωνουν-βιδωνουν τα τασια
σε περίπτωσή που σας πιάσει λάστιχο... (την επαθα πριν μια βδομαδα... ηθελα να βγαλω την πισω ροδα)
ευτηχως οχι για λαστιχο και το τασι γυρναει τυφλά... αντε να το παθεις στο δρομο βραδυ!!!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
34) οταν ανοιγετε το μπροστινό καπο τραβηχτε το προς τα πανω με τα δυο χερια απο το κεντρο και οχι απο τις ακρες του...(μπορει να στραβωσει)

35) αν θελετε να βγαλετε τα μπροστινά φτερά βαλτε ενα προστατευτικο πανι στους προφυλακτηρες για να μην γρατζουνησετε τα φτερά

36) μη βαζετε τασια optional με λαθος μπουλονια ζαντας... θελει τα κοντά αλλιως πανε τα τασια θα χτυπηθουν με το πρωτο βιδωμα

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
38) Μην αμελειτε να στερεωνεετε καλα το πορτ μπα γκαζ με το ματσουκι, ναι μενει ορθιο και χωρις, αλλα με λιγο αερα μπορει να σας αποκεφαλίσει...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
39) ελεγχτε οτι το μπροστινό καπό κλεινει καλά, διαφορετικά μπορει να σας ανοιξει εν κινηση... πολύ επικυνδηνο

40) ελεγχτε την φτερωτη τακτικά οτι γυρναει και δεν εχουν σπασει τα πτερυγια της, η χειροτερα να μην εχει σπασει η βαση της

visa chrono

Member
Reaction score
28.556
Πόντοι
1.607
41) οταν βγαζετε το καθισμα..το πισω...
Βαλτε το στο σαλονι..για καναπε.... σουπερ...καλυτερο απο κατι καναπεδες..εμποριου

Vagler Don

Member
Reaction score
181
Πόντοι
367
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Website
theflyingdutchmanblog.blogspot.gr
42) Μην ξεχνατε οτι καθε 60.000 χλμ χρειαζεται αλλαγη ο σωληνας πληρωσης λαδιου γιατι περιεχει ενα critical εξαρτημα: το διαφραγμα που ελεγχει την (υπο)πιεση στο στροφαλοθαλαμο

2cv01

Member
Reaction score
3.488
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
43) καθε φορα που κλεινουμε την κουκουλα ειμαστε σιγουροι οτι τα δοντακια της κουκουλας κουμπονουν καλα στο Π διαφορετικα με την πρωτη βροχη θα πλημηρησετε :)

Top Bottom