1000 + 1 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το 2CV

mikevespa

Member
Reaction score
222
Πόντοι
397
Re: 1000+1 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε...

5) Μην αφήνετε τη μίζα ανοιχτή για πολλή ώρα (για να ακούτε ράδιο κλπ). Καίγεται ο πολλαπλασιαστής :cool:
παιδια καλησπερα.....ερωτηση :οταν αφηνουμε ανοιχτη τη μιζα για αρκετη ωρα καιγεται ο πολλαπλασιαστης η οι πλατινες?την αφησα για καμποση ωρα χωρις ραδιοφωνο βεβαια και τωρα δεν αναβει το κοκκινο λαμπακι που αναβει αρχικα μεχρι να παρει μπροστα....(δεν ειναι καμμενο).δεν το χω βαλει μπροστα γιατι εχω λυσει και βγαλει ολα τα καλωδια του ταμπλω ....

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
παιδια καλησπερα.....ερωτηση :οταν αφηνουμε ανοιχτη τη μιζα για αρκετη ωρα καιγεται ο πολλαπλασιαστης η οι πλατινες?την αφησα για καμποση ωρα χωρις ραδιοφωνο βεβαια και τωρα δεν αναβει το κοκκινο λαμπακι που αναβει αρχικα μεχρι να παρει μπροστα....(δεν ειναι καμμενο).δεν το χω βαλει μπροστα γιατι εχω λυσει και βγαλει ολα τα καλωδια του ταμπλω ....
Νομίζω υπερθερμαίνεται ο πολλαπλασιαστής..

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
...agapite sinaderfe...pos na anapsi to lambaki...afou ksiloses ola ta kalodia tou tablo?
Polous cheretismous...
Den mou les... to angliko 2CV to echis akoma i to ekanes puzzle?

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Και εγώ που δεν είμαι ευτραφής αλλά ψηλός τα έχω σπάσει δυο φορές. Το πρώτο ως έφηβος στο γήπεδο της σελέτε που έκανα μάθημα οδήγησης με το Charleston της θείας μου.
Συγνώμη για το :offtopic:

RiRiIII

Member
Reaction score
79
Πόντοι
262
33) Αν αποφασίσετε να βάλετε δεξί καθρέφτη μην ξεχάσετε να αγοράσετε και αυτό το ανταλλακτικό πολύ χρήσιμο (μπαίνει από την εσωτερική μεριά της πόρτας και ο καθρέφτης δεν θα ξεβιδώσει ποτέ ξανά) :p

Το προμηθευτηκα αλλα δεν κατάλαβα πώς εγκαθίσταται... Βοήθεια καλοδεχούμενη... Ευχαριστώ.

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.298
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Το προμηθευτηκα αλλα δεν κατάλαβα πώς εγκαθίσταται... Βοήθεια καλοδεχούμενη... Ευχαριστώ.
Πιο εύκολο να το κάνεις πάρα να το εξηγήσεις...στην ουσία μπαίνει στο εσωτερικό της πόρτας ,βγάζεις την ταπετσαρία τις πορτας για να περασει

RiRiIII

Member
Reaction score
79
Πόντοι
262
Πιο εύκολο να το κάνεις πάρα να το εξηγήσεις...στην ουσία μπαίνει στο εσωτερικό της πόρτας ,βγάζεις την ταπετσαρία τις πορτας για να περασει
Οκ θα το κανω ετσι! Ευχαριστω!

Top Bottom