ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο...???

rossoneri

Member
Reaction score
16
Πόντοι
322
Περιοχή
Ελευσινα
Καλησπερα!...σε ευχαριστω πολυ φιλε 'citrobella΄για την προσκληση...το ευχομαι με ολη μου την καρδια,να περασουμε καποια στιγμη,γιατι μου αρεσει παρα πολυ η Αυστρια, και τωρα που εχουμε και κινητρο,θα ηταν καλυτερα...
...Οσο για τον φιλο τον 'pierre', να σου πω οτι τελικα εχω και σασμαν στο εργαλειο!....λοιπουν ομως τοσα αλλα που......αστα να πανε....
θα ηθελα να ερχομουν καποια στιγμη απο την λεσχη,αλλωστε καποιους σας εχω γνωρισει,ειτε απο την συναντηση της Ισπανιας,ειτε απο την εκδρομη που ειχατε κανει απο την Ελευσινα και ειχα ερθει και σας ειδα...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καλησπερα!...σε ευχαριστω πολυ φιλε 'citrobella΄για την προσκληση...το ευχομαι με ολη μου την καρδια,να περασουμε καποια στιγμη,γιατι μου αρεσει παρα πολυ η Αυστρια, και τωρα που εχουμε και κινητρο,θα ηταν καλυτερα...
...Οσο για τον φιλο τον 'pierre', να σου πω οτι τελικα εχω και σασμαν στο εργαλειο!....λοιπουν ομως τοσα αλλα που......αστα να πανε....
θα ηθελα να ερχομουν καποια στιγμη απο την λεσχη,αλλωστε καποιους σας εχω γνωρισει,ειτε απο την συναντηση της Ισπανιας,ειτε απο την εκδρομη που ειχατε κανει απο την Ελευσινα και ειχα ερθει και σας ειδα...
Μετά χαράς όποτε θέλεις μου και συναντόμαστε εκεί..

rossoneri

Member
Reaction score
16
Πόντοι
322
Περιοχή
Ελευσινα
Καλησπέρα σας!

ξέρει κανείς εάν μπορώ να βάλω κάπου κοτσαδόρο στο 2cv???και με τί κόστος??

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καλησπέρα σας!

ξέρει κανείς εάν μπορώ να βάλω κάπου κοτσαδόρο στο 2cv???και με τί κόστος??
Απλά να θυμίσω πως ο γνήσιος κοτσαδόρος δένει στις βάσεις του προφυλακτήρα, 4 και 4 βίδες, αλλά και στο σασί με μια παράλληλη δοκό που έχει.. Τον έχω αφήσει στο φανοποιείο. Με το που θα τον πάρω θα βγάλω φωτογραφίες

rossoneri

Member
Reaction score
16
Πόντοι
322
Περιοχή
Ελευσινα
Κρίμα ρε γαμωτο... Λυπάμαι τον ´νικελενιο' προφυλακτήρα μου.....

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Κρίμα ρε γαμωτο... Λυπάμαι τον ´νικελενιο' προφυλακτήρα μου.....
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον προφυλακτήρα. Δεν ανοίγεις κάποια τρύπα.. Από κάτω δένει

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Απλά να θυμίσω πως ο γνήσιος κοτσαδόρος δένει στις βάσεις του προφυλακτήρα, 4 και 4 βίδες, αλλά και στο σασί με μια παράλληλη δοκό που έχει.. Τον έχω αφήσει στο φανοποιείο. Με το που θα τον πάρω θα βγάλω φωτογραφίες
αν μπορει να σχεδιαστει στο χαρτι με ακριβες διαστασεις αποστασεις τρυπες διαμετρος τρυπας καθως επισης και παχος σιδηρου και τυχιν διαφορες μετρησεις σε τσακισματα θα βιηθησει πολυ

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
αν μπορει να σχεδιαστει στο χαρτι με ακριβες διαστασεις αποστασεις τρυπες διαμετρος τρυπας καθως επισης και παχος σιδηρου και τυχιν διαφορες μετρησεις σε τσακισματα θα βιηθησει πολυ
Σε χαρτί μετά δυσκολίας γράφω το όνομα μου :grin:

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Μπορεις να κανεις σε μια κολλα ..μεγαλη... αντιγραφη φιλε αποστολε με μολυβι ,μετα με μαρκαδορο να περασεις απο πανω..
Να μετρησεις διατομη σωληνας... ,και να πεις..διαστασεις,να βγαλεις φωτο που γινεται η τοποθετηση..ακριβως τα σημεια και ποσο ειναι οι τρυπες απο τις βιδες που χρειαζεται καποιος..που θελει...:baby:
Τετοιος παντως δεν ειμαι...:devil::devil:
Απλως μεταφραζω το τι..θελει..ειπε ο Μανωλης..

:lol::kind:

rossoneri

Member
Reaction score
16
Πόντοι
322
Περιοχή
Ελευσινα
...μετα απο λιγες ομολογουμένως προσπάθειες, η καλύτερη προσφορά που βρήκα ηταν 150€ κομπλέ...στο Ν.Κοσμο...
Εν τω μεταξύ μου είπε πως τα αυτοκίνητα πριν το 1994 δεν χρειάζονται κάποιο χαρτί για τον κοτσαδορο... Ξέρει κανεις εάν ισχύει κατι τέτοιο;;;

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
Μπορεις να κανεις σε μια κολλα ..μεγαλη... αντιγραφη φιλε αποστολε με μολυβι ,μετα με μαρκαδορο να περασεις απο πανω..
Να μετρησεις διατομη σωληνας... ,και να πεις..διαστασεις,να βγαλεις φωτο που γινεται η τοποθετηση..ακριβως τα σημεια και ποσο ειναι οι τρυπες απο τις βιδες που χρειαζεται καποιος..που θελει...:baby:
Τετοιος παντως δεν ειμαι...:devil::devil:
Απλως μεταφραζω το τι..θελει..ειπε ο Μανωλης..

:lol::kind:
με αφορμή το γεγονος ότι υπαρχει η κοτσαδουρα εκτος αμαξιου............

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
εκτος ειναι φιλε Μανωλη..Υποψιαζομ........cool5

grom....... ο Αποστολος οταν δει το ποστ.... :hunter:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
εκτος ειναι φιλε Μανωλη..Υποψιαζομ........cool5

grom....... ο Αποστολος οταν δει το ποστ.... :hunter:
γιατι? αφου του εδωσες την λυση!!!!!

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
O κοτσαδόρος είναι ακόμα στο φανοποιείο. Όταν το πάρω θα έρθει ο Μητσάρας που πιάνει το χέρι του και θα σας ικανοποιήσει.. Λίγη υπομονή παρακλαώ teasing

mikevespa

Member
Reaction score
222
Πόντοι
397
Φίλε Νίκο χρειάζεται σίγουρα χαρτί (άδεια έλξης ) ασχέτως χρονολογιας πρώτης άδειας κυκλοφοριας....κ νομίζω 150 ειναι καλα...

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Φίλε Νίκο χρειάζεται σίγουρα χαρτί (άδεια έλξης ) ασχέτως χρονολογιας πρώτης άδειας κυκλοφοριας....κ νομίζω 150 ειναι καλα...
ο κοτσαδόρος κανονικά θέλει άδεια από το υπουργειο, (σε περίπτωση ατυχήματος αν δεν είναι δηλωμένος μπορείς να έχεις τραβήγματα με τις ασφαλιστικές ακομη και να μην αποζημιωθείς ) , πάντως πολλοί που δεν το δηλώνουν, όταν είναι να περάσουν το κτεο το βγάζουν, και μετά το ξαναβάζουν εγώ δεν είπα τίποτα... νομίζω οτι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ο νέος κώδικας απαιτεί ο κοτσαδόρος να είναι αναδιπλούμενος δηλαδή όταν δεν χρησιμοποιείτε να μην προεξέχει από το αμάξι… παλιά είχαμε ένα renault11 με κοτσαδόρο δεν θυμάμαι πόσες φόρες ειχα χτυπήσει το καλάμι μου….σε αυτό

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
an εχει αφεραιθει η προεξοχη κοινως το μπαλακι 2 βιδες είναι δεν εχεις θεμα.....ουτε στο ΚΤΕΟ ουτε στην ασφαλιστικη απλα με το κοτσαδορο ότι αμαξι και να εχεις αν σου πεσει καποιος πισω σου ολη η κατασκευη της κοτσαδουρας θα σου κανει πολύ μεγαλη ζημια στο σασι.......

Top Bottom