Χρόνια πολλά 2CV...

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Τι και αν πέρασαν 65 χρόνια από εκείνο τον μεταπολεμικό Οκτώβρη του 1948... Τι και αν πέρασαν τόσες γενιές ανθρώπων, τι και αν συνέβησαν κοσμοϊστορικά γεγονότα... Η λατρεία για το πιο αγαπητό αυτοκίνητο στον κόσμο όχι μόνο διατηρήθηκε αλλά με την πάροδο των χρόνων αυξάνεται.

Νέοι λάτρεις του ομορφόπαπου εμφανίζονται κατά χιλιάδες κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο έχοντας ένα και μόνο σκοπό. Την εύρεση και ανακατασκευή ενός πραγματικού θρύλου της αυτοκίνησης που ενέπνευσε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων.
Το my2cv.gr γιορτάζει μαζί του και χαίρεται.. :ballons:
Η μικρή μας κοινότητα, η πρώτη στην Ελλάδα, προσπαθεί και σε μεγάλο βαθμό έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της μοναδικής ιστορίας και θα συνεχίσει να το κάνει με συνέπεια για πολλά χρόνια ακόμα.

Η διακήρυξη του site, απλή.. Να γίνει η μεγαλύτερη Ελληνική βιβλιοθήκη με όλες τις δυνατές πληροφορίες συγκεντρωμένες για το λατρεμένο 2cv μας που είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην ιστορία της αυτοκίνησης που παρήχθη συνεχόμενα για 42 ολόκληρα χρόνια!

Απλά να θυμίσουμε κάποια, γιατί όλα είναι αδύνατο, από τα σημαντικότερα θέματα που φτιάξαμε για το αγαπημένο μας δικύλινδρο :love:

Η ιστορία του 2cv και η εξέλιξη του...

Ένα ταξίδι με το 2CV στο… St. Tropez

2CV Μπροσούρες και διαφημιστικά εποχής

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία...

Όλα τα μοντέλα που βγήκαν

http://my2cv.gr/forum/threads/s-2cv-xlx.753/

Υπάρχουν και άλλα πολλά θέματα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να τα εμπλουτίσετε :kind:

Η πρώτη εμφάνιση του θρύλου στο Παρίσι του 1948... :citrolove:

2CV Χρόνια πολλάαααααααααααααα:ballons:
http://my2cv.gr/forum/threads/xe-2cv-s-st-tropez.933/

Last edited:

JoGly

Member
Reaction score
449
Πόντοι
397
2cv cake.gif

Πέρασαν κιόλας τα πρώτα 65..?? So what, τόσο νεανικό κι ελεύθερο που ζηλεύω! Θα είναι μιά απ'τα ίδια και στα 130 αλλά που θα μου πάει θα το ξετρυπώσω κι εγώ το φίλτρο..:) B)

Last edited:

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.299
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Χρόνια πολλά και καλά και αμέτρητα χλμ... :bow:

Marios

Moderator
Reaction score
1.347
Πόντοι
517
Περιοχή
Αθήνα - Αίγινα
65 χρονών αλλά καθόλου γερασμένο, στις μέρες μας είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε:citrolove:

Reaction score
477
Πόντοι
107
Περιοχή
κοζανη
εγω το φιλαω καθε βραδυ..... το λατρευω και για αυτο δεν σταματω να το βελτιωνω παντα ωστε να ειναι καινουργιο... με αλλα λογια ειναι το τονωτικο μου..........:)

Top Bottom