- Reaction score
- 25.205
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Ξεκινάω με αυτόν σε μια όμορφη και σπάνια έγχρωμη φωτογραφία...

Δεν έχω δει ωραιότερες φωτογραφίες που να αποτυπώνουν με τέτοιο "μυστηριακό" τρόπο και ακρίβεια τη μαγεία των DS!![]()
Όλες οι φωτογραφίες μπορούν να γίνουν wallpaper.. Είναι καλη ανάλυση..

Ολόκληρη φάλαινα πρέπει να έγδαραν για να ντύσουν αυτή τη DS.......................Οχι στο χιόνι ρε παιδιά...
Συγνώμη για το ελαφρώς "off-topic", αλλά κάτι μου θυμίζει αυτή η φωτογραφία...Οχι στο χιόνι ρε παιδιά...

Πέρασαν 2 χρόνια.. Θυμάμαι που μου είχε στείλει viber την ίδια φωτογραφία με τη CX σουΣυγνώμη για το ελαφρώς "off-topic", αλλά κάτι μου θυμίζει αυτή η φωτογραφία...
View attachment 11066
Τραβηγμένη από τον Κώστα, μόλις την είχε πάρει, πριν από 2 χρόνια...![]()

Και πόσο πραγματικά ανυπομονώ να ξεχυθώ και πάλι στους δρόμους μαζί της... Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω τις ειδοποιήσεις, περιμένω να δω μήπως έχουμε καμιά εξέλιξη για το περιβόητο ΦΕΚ...Πέρασαν 2 χρόνια.. Θυμάμαι που μου είχε στείλει viber την ίδια φωτογραφία με τη CX σου![]()
Εγώ θα την έβγαζα και τώρα... Αμφιβάλω αν θα με σταματούσε ποτε η αστυνομία...Και πόσο πραγματικά ανυπομονώ να ξεχυθώ και πάλι στους δρόμους μαζί της... Κάθε φορά που μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω τις ειδοποιήσεις, περιμένω να δω μήπως έχουμε καμιά εξέλιξη για το περιβόητο ΦΕΚ...