- Reaction score
- 18.408
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Vallée de Chevreuse
ή αφτερμάρκετ είναι ή γιουγκοσλάβικο!Ποιό μοντέλο ήταν αυτό με τα διπλά φανάρια;;;
![]()
![]()
Οι πινακίδες ειναι Γιουγκο άρα γιουγκοσλαβικο (CIMOS)ή αφτερμάρκετ είναι ή γιουγκοσλάβικο!
Διπλοφαναρα ηταν και απο Βελγιο! Ειχα πετυχει ενα λευκο καποτε στη Κορινθου-Πατρων και εντελως τυχαια ο τυπος εμφανιστηκε στο 4tforum μετα απο χρονια και εψαχνε για ''Τ'' υδροπνευματικης εμπρος. Το καταλαβα γιατι εγραψε οτι ηταν διπλοφαναρο-λευκο και λεω κοιτα να δεις μικρος ο κοσμος...! Μετα μου ανεφερε οτι ηταν αγορασμενο απο Βελγιο πρωτο χερι! Εκει γυρω Ακρατα-Κιατο κυκλοφορουσε.ή αφτερμάρκετ είναι ή γιουγκοσλάβικο!
Διπλοφαναρα ηταν και απο Βελγιο! Ειχα πετυχει ενα λευκο καποτε στη Κορινθου-Πατρων και εντελως τυχαια ο τυπος εμφανιστηκε στο 4tforum μετα απο χρονια και εψαχνε για ''Τ'' υδροπνευματικης εμπρος. Το καταλαβα γιατι εγραψε οτι ηταν διπλοφαναρο-λευκο και λεω κοιτα να δεις μικρος ο κοσμος...! Μετα μου ανεφερε οτι ηταν αγορασμενο απο Βελγιο πρωτο χερι! Εκει γυρω Ακρατα-Κιατο κυκλοφορουσε.
Μια που ανοιξα και κουβεντα ,ενα μπεζ πρωτη σειρα (οχι διπλοφαναρο) με πινακιδα ΒΕ- ή ΒΖ- δηλαδη '73-'74 (!) κυκλοφορουσε γυρω στο 2008 και κοντα στη Λυκοπορια, απ οσους ξερουν ολα τα παραλιακα απο Κορινθο μεχρι Πατρα που τα περναγα συνεχεια!
Ούτε εγώ είχα ιδέα για τα Βελγικα!!!Δεν το ήξερα για τα Βέλγικα!
Δεν το ήξερα για τα Βέλγικα!
Είπαμε, το φόρουμ μας μεγάλο σχολείο και μηχανολογικό και εγκυκλοπαιδικό!Ούτε εγώ είχα ιδέα για τα Βελγικα!!!
όχι μόνο λάτρευε τις CX, αλλά μισούσε και το δέρμα, και όλες οι Πρεστίζ όσες είχε χρησιμοποιήσεις είχαν βελούδινο εσωτερικό!Lipon...ta diplofanara itan yougoslabikis paragogis...tis Cimos.
Epidi o Honecker iche bitzio me tis CX...kapia stigmi epitrapi i isagogi stin DDR merikon GSA eks Gallias omos...ke aftes itane monofanares...

+1000 like με άλλες τόσες αναμνήσεις.. μια ζωής... για αυτη την φώτο