Φίλτρα αέρα - τοποθέτηση φίλτρου αέρα

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Πιτσικράκης said:
DimitrisR said:
Πιτσικράκης said:
Είσαι τυχερός. Εσένα κάτι σου έμεινε και κατάλαβες τι έγινε. Ο DimitrisR νόμιζε ότι του έκλεψαν το σφουγγάρι και άφησαν μόνο τα εξωτερικά λαμάκια που το περιβάλουν. :lol:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ!!!!
Ε... Για πρώτη φορά στη ζωή σου.

Έλα, για πες μας πώς αισθάνεσαι? :lol:

Είμαι πολύ συγκινημένος :O Να ευχαριστήσω την σύζυγο μου, την οικογένεια μου που στήριξε και..τον φίλο μου τον Πιτσι που το παραδέχθηκε :D

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
για καλυτερο αποτελεσμα μηπως να ψεκαζαμε τα φιλτρα απο σφουγγαρι με λιγο σπρει με λαδι στην επιφανεια τους για να κολουν καλυτερα οι σκονες?
Στο ΒΧ του πατερα μου ειχε τετοιο φιλτρο απο σφουγγαρι καποια στιγμη πηγε σε εναν ταπετσερη και πηρε σφυγγαρι στο ιδιο παχος το εκοψε και το κολλησε στη ακρη και τσακ εκαμε ενα ολοιδιο φιλτρο αντιπροσωπειας καθε 20.000 (και οποτε θυμοταν) εβγαζε το φιλτρο το επλενε με βενζινα το φυσαγε με αερα ψεκασμα με σπρει και μια χαρα μετα.Το σπρει εκανε δουλεια γιατι στην εισαγωγη αερα δεν μπορεις να φανταστεις τι βρωμα ειχε....απο σκονες...
Α και να προσθεσω οτι το 600αρι το βιζα επαιρνε φιλτρο αερα ακριβως ιδιο με το audi 80 μοντελο του 1985...στρογγυλο....

7pas100

Member
Reaction score
17
Πόντοι
0
Επιβάλλεται το λάδωμα ή ακόμη καλύτερα το ψέκασμα με σπρέϋ για φίλτρα αέρα.
Το σφουγγάρι απο μόνο του δεν είναι φίλτρο αλλά ένα μέσο για να συγκρατεί το λάδι (το οποίο κάνει το φιλτράρισμα συγκρατώντας τη σκόνη).

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για το λάδι και το σπραυ xantiamanolis & 7pas100, για να είμαι ειλικρινείς δεν το ήξερα κάν...εγω το νέο φίλτρο απλά το τοποθέτησα και καθάρισα το παπά...

tasos-2cv

Member
Reaction score
15
Πόντοι
262
Υπάρχουν ειδικά κιτ από υγρό-καθαριστικό και λάδι γι αυτές της δουλειές. Ψεκάζουμε το βρόμικο φίλτρο με το υγρό, το αφήνουμε λίγη ώρα και μετά ξεπλένουμε με νερό. Στη συνέχεια το αφήνουμε να στεγνώσει με φυσικό τρόπο (ήλιος) και ψεκάζουμε με το λάδι (προσοχή μην ρίξετε πολύ και πνίξετε το φίλτρο, δεν θα αναπνέει καλά το μοτέρ).

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.038
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
και φυσικα εαν οι διαδρομες εχουν πολυ σκονη μα παρα πολυ σκονη εναν ελεγχο νωριτερα κυριως στα μισα χλμτρα δεν κανει κακο...

kropele

Member
Reaction score
3
Πόντοι
22
Αυτον τον παπα με το κολαρο του που μπορουμε να βρουμε;

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Εαν είσαι τυχερός τον βρίσκεις σε κάποιο ανακυκλωτηριο που έχει κάποιο αμάξι...(και το δεινουν μεμονωμένα σαν ανταλλακτικο) και για ποιο σίγουρα και καινούργιο απο το εξωτερικο και τις διάφορες σελίδες εμπόρων..( θα βρεις κάποιες σε αντοιστιχο θέμα)
Καλώς ήρθες.

kropele

Member
Reaction score
3
Πόντοι
22
Εαν είσαι τυχερός τον βρίσκεις σε κάποιο ανακυκλωτηριο που έχει κάποιο αμάξι...(και το δεινουν μεμονωμένα σαν ανταλλακτικο) και για ποιο σίγουρα και καινούργιο απο το εξωτερικο και τις διάφορες σελίδες εμπόρων..( θα βρεις κάποιες σε αντοιστιχο θέμα)
Καλώς ήρθες.
Ευχαριστώ!

Top Bottom