- Reaction score
- 189
- Πόντοι
- 287
Χειροποίητη βάση και θήκη για βολτόμετρο yaeger
Νέος στο φόρουμ και άπειρος...Απειρος θαυμασμός. Περιμένουμε και άλλα.
Αν θέλεις, βάζε λιγότερες φωτο ανα ανάρτηση, γιατι δεν ανοίγουν όλες.
Σε ευχαριστώ,
Μόνο και μόνο αυτό είναι ένας λόγος που άξιζε τον κόπο και σου εύχομαι να το έχουν μέχρι και τα εγγόνια σου!1.400.000 χιλιόμετρα απροβληματιστο.
Ταξίδευε καθημερινά Θεσσαλονίκη Έβρο για 2 δουλειές και μεγαλώσε 2 παιδιά.
Νέος, σίγουρα,, αν είσαι αυτός στην φωτό.Νέος στο φόρουμ και άπειρος...
Ευελπιστώ να ανοίξουν γιατί νομίζω απλά αργεί να τις φορτώσει.. τουλάχιστον σε εμένα έτσι κάνει..
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Δεν κρατιεμαι να σχολασω να πάρω τα βαμμένα πράγματα και το πλαϊνό...οδευω προς την σωτηρία
Εισαι μηχανικός ? Εφαρμοστής ? Κάτι σχετικό ? Η φωτό με τα ελατήρια εμβόλου, δείχνει άνεση.
Είμαι αυτος στην φωτό ναι έχω τελειώσει μηχανικός αν και δεν παίζει ρόλο νομίζω.Νέος, σίγουρα,, αν είσαι αυτός στην φωτό.
Απειρος στις φωτό / ανάρτηση,, σίγουρα, αλλά, ......μαθαίνεται.
Απειρος στα τεχνικά / μηχανολογικά, μάλλον ΟΧΙ.Εισαι μηχανικός ? Εφαρμοστής ? Κάτι σχετικό ? Η φωτό με τα ελατήρια εμβόλου, δείχνει άνεση.
Συνέχισε, εξαιρετική εργασία. Μέχρι μοκέτα με ηχοαπορρόφηση στο πάτωμα !
Καλημέρα από εμένα.Καλησπέρα, καλός ήρθες, εξερετικη δουλειά,
Την μοκέτα θα την έβγαζα θα μουλιάσει από το νερό κ η σκουριά θα κάνει πάρτι...
Γενικά σε 2cv το νερό βρίσκει κ μπαίνει, με την μοκέτα δε θα μπορείς να την σηκώνεις κ να τσεκάρεις για τυχόν νερά στάσιμα...Καλημέρα από εμένα.
Δεν μου αρέσει καθόλου η αίσθηση χωρίς την μοκέτα και γενικά το πώς δείχνει.
Ευελπιστώ να μην μπαζει νερά αφού όλα τα λάστιχα από πόρτες παράθυρα μετά από επεξεργασία τα έκανα σαν να βγαίνουν από καινούργια συσκευασία.
Τώρα για οροφή θα δείξει όταν θα γίνει αν θα έχω πρόβλημα με νερό
Το ξέρω για αυτό επέλεξα να κάνω κάτι πιο όμορφο για το σύνολο του σαλονιούΤα πλαϊνά κανονικά είναι μια απλή μοκέτα που εφαρμόζει στη λαμαρίνα με βενζινοκολλα...
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Καλώς ήρθες και από μένα , πολύ μερακλής και καλό χέρι
Κανονικές, όχι ιστορικες σε 2cvΕυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Εύχομαι όταν με το καλό τελειώσει και βγουν οι πινακίδες να γίνει ένα meeting να γνωριστώ με όλους σας.
Αλήθεια άσχετο βέβαια τι θα ήταν καλύτερο ιστορικές η κανονικές πινακίδες?