- Reaction score
- 23.938
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Δε πηγαινε αλλο γιατι μεσα σε 3-4 μερες διελυσε τελειως, οποτε:
Νικολα, ευχαριστω!

Ta kaliteraΝομίζω δεν υπάρχει καλύτερο ταξίδι όταν αυτό δεν είναι προγραμματισμένο αλλά απόφαση μιας μέρας πριν
View attachment 38659
ΤΕΛΕΙΑ. Καλά να περάσεις. Ζ Η Λ Ε Υ Ω !!Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο ταξίδι όταν αυτό δεν είναι προγραμματισμένο αλλά απόφαση μιας μέρας πριν
View attachment 38659
Είναι φοβερό από το μπαρι μέχρι την ρώμη μας χαιρετάνε συνέχεια!! Το μόνο κακό είναι ότι η ρώμη έχει ζώνες ελεγχόμενες πρόσβασης που είναι ελεύθερες μόνο την Κυριακή !!ΤΕΛΕΙΑ. Καλά να περάσεις. Ζ Η Λ Ε Υ Ω !!
Πανέμορφο ! Τι αποδοχή έχεις στον δρόμο ? Σας χαιρετάνε ?

Το ανοίγω και το καμαρώνω συνέχεια.Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο ταξίδι όταν αυτό δεν είναι προγραμματισμένο αλλά απόφαση μιας μέρας πριν
View attachment 38659
Και μου ήρθε η φαεινή ! 

my2cv.gr
Φοβερή δουλειά !!! Το είχα δει όταν το έκανες στον τσαρλυ !! Θα έκανα το ίδιο απλά στο 2cv μου δεν έχω βάλει ραδιόφωνο!! Έχω αγοράσει ηχείο Bluetooth που φορτίζει από το πανελ φόρτισης που έχω εγκαταστήσει με αρκετά σοβαρό ήχο !!! ( Μου αρέσει που δέν έχω ραδιόφωνα ηχεία κτλπ) το καλό είναι ότι έχω πολύ καλό ήχο και επίσης οταν πάω κάπου πχ ψάρεμα , camping, ψήσιμο κτλπ απλά το παίρνω μαζί μου και έχω μουσική παντού !!!Ωραιο κ έξυπνο @2cv01
Εγω εχω κάνει αυτό για παροχή ρεύματος, αναπτήρα τώρα που το σκέφτομαι μπορει να προσθέσω κ μια θύρα usb...
![]()
Επαναφορά 2cv στην original μορφή του
Ναι κατι σαν την Go pro του Αποστολου...:ninja::hypno::ninja::nagger: Χαχαχα.. 7 χρόνια με σταυρώνεις με αυτό το θέμα :lol:my2cv.gr
Πολύ ωραίο και πρακτικό.Πιστεύω σε ένα μακρινό ταξίδι είναι απαραίτητο να υπάρχει στο αυτοκίνητο υποδοχή για να φορτίζεις συσκευές, είτε αυτές είναι κινητό , drone , ψυγειακι , powerbank κτλπ. Έχω δει αρκετά πράγματα στο διαδύκτιο ειδικά σε 2cv αλλά δεν μου άρεσαν και πολύ οπτικά. Οπότε έψαξα και βρήκα ένα πάνελεκι που προορίζεται κυρίως σε βάρκες!! Το τροποποίησα λίγο και του έβαλα ένα διακόπτακι μαζί με δικιά του ασφάλεια και δικιά του γραμμή έτσι ώστε να έχει σταθερό ρεύμα και όταν δεν φορτίζω να το κλείνω τελείως. ( δεν ήθελα να φορτίζει όταν γυρίζει ο διακόπτης του κλειδιού, ήθελα να είναι ανεξάρτητο ). Το κάτωθι έχει μια πρίζα κλασική αναπτήρα 12v και δίκιο θύρες γρήγορης φόρτισης μια type c και μια usb !! Στην στρογγυλή πρίζα έχω βάλει ένα βολτομετρο το οποίο βγαίνει και μπαίνει με ένα απλό τράβηγμα. Επίσης όλη η εγκατάσταση είναι πάρα πολύ διακριτική κρυμμένη κάτω από το ραφακι !!
View attachment 38697
View attachment 38698
Δεν ενοχλεί καθόλου στα πόδια του συνοδηγού! Σε θέση οδήγησης ούτε καν έχω οπτική επαφή !!!Πολύ ωραίο και πρακτικό.
Που ακριβώς είναι? Δεν εμποδίζει τα πόδια του συνοδηγού? Εγώ προτίμησα το δεξιό πάνελ του "πίνακα οργάνων"