Τι κάναμε σήμερα με το 2cv/DS/CX ή κάποιο άλλο ιστορικό μας Citroen?

nonos

Member
Reaction score
23.938
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
38599

Δε πηγαινε αλλο γιατι μεσα σε 3-4 μερες διελυσε τελειως, οποτε:
38600

Νικολα, ευχαριστω!

Reaction score
18.237
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο ταξίδι όταν αυτό δεν είναι προγραμματισμένο αλλά απόφαση μιας μέρας πριν :love:
View attachment 38659
Ta kalitera

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.991
Πόντοι
747
Νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο ταξίδι όταν αυτό δεν είναι προγραμματισμένο αλλά απόφαση μιας μέρας πριν :love:
View attachment 38659
ΤΕΛΕΙΑ. Καλά να περάσεις. Ζ Η Λ Ε Υ Ω !!

Πανέμορφο ! Τι αποδοχή έχεις στον δρόμο ? Σας χαιρετάνε ?

2cv01

Member
Reaction score
3.515
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
ΤΕΛΕΙΑ. Καλά να περάσεις. Ζ Η Λ Ε Υ Ω !!

Πανέμορφο ! Τι αποδοχή έχεις στον δρόμο ? Σας χαιρετάνε ?
Είναι φοβερό από το μπαρι μέχρι την ρώμη μας χαιρετάνε συνέχεια!! Το μόνο κακό είναι ότι η ρώμη έχει ζώνες ελεγχόμενες πρόσβασης που είναι ελεύθερες μόνο την Κυριακή !!

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.991
Πόντοι
747
View attachment 38659
Το ανοίγω και το καμαρώνω συνέχεια. :respect:Και μου ήρθε η φαεινή ! :dance:

Ενα κολοσσιαίο, δηλαδή, ενα τεράστιο σε αξία ιστορικό όχημα, μπροστά στο ιστορικό Κολοσσαίο της Ρώμης. :thumbs:

2cv01

Member
Reaction score
3.515
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Πιστεύω σε ένα μακρινό ταξίδι είναι απαραίτητο να υπάρχει στο αυτοκίνητο υποδοχή για να φορτίζεις συσκευές, είτε αυτές είναι κινητό , drone , ψυγειακι , powerbank κτλπ. Έχω δει αρκετά πράγματα στο διαδύκτιο ειδικά σε 2cv αλλά δεν μου άρεσαν και πολύ οπτικά. Οπότε έψαξα και βρήκα ένα πάνελεκι που προορίζεται κυρίως σε βάρκες!! Το τροποποίησα λίγο και του έβαλα ένα διακόπτακι μαζί με δικιά του ασφάλεια και δικιά του γραμμή έτσι ώστε να έχει σταθερό ρεύμα και όταν δεν φορτίζω να το κλείνω τελείως. ( δεν ήθελα να φορτίζει όταν γυρίζει ο διακόπτης του κλειδιού, ήθελα να είναι ανεξάρτητο ). Το κάτωθι έχει μια πρίζα κλασική αναπτήρα 12v και δίκιο θύρες γρήγορης φόρτισης μια type c και μια usb !! Στην στρογγυλή πρίζα έχω βάλει ένα βολτομετρο το οποίο βγαίνει και μπαίνει με ένα απλό τράβηγμα. Επίσης όλη η εγκατάσταση είναι πάρα πολύ διακριτική κρυμμένη κάτω από το ραφακι !!
38697

38698

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.303
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Ωραιο κ έξυπνο @2cv01

Εγω εχω κάνει αυτό για παροχή ρεύματος, αναπτήρα τώρα που το σκέφτομαι μπορει να προσθέσω κ μια θύρα usb...

2cv01

Member
Reaction score
3.515
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Ωραιο κ έξυπνο @2cv01

Εγω εχω κάνει αυτό για παροχή ρεύματος, αναπτήρα τώρα που το σκέφτομαι μπορει να προσθέσω κ μια θύρα usb...

Φοβερή δουλειά !!! Το είχα δει όταν το έκανες στον τσαρλυ !! Θα έκανα το ίδιο απλά στο 2cv μου δεν έχω βάλει ραδιόφωνο!! Έχω αγοράσει ηχείο Bluetooth που φορτίζει από το πανελ φόρτισης που έχω εγκαταστήσει με αρκετά σοβαρό ήχο !!! ( Μου αρέσει που δέν έχω ραδιόφωνα ηχεία κτλπ) το καλό είναι ότι έχω πολύ καλό ήχο και επίσης οταν πάω κάπου πχ ψάρεμα , camping, ψήσιμο κτλπ απλά το παίρνω μαζί μου και έχω μουσική παντού !!!

Taskos

Member
Reaction score
3.723
Πόντοι
777
Πιστεύω σε ένα μακρινό ταξίδι είναι απαραίτητο να υπάρχει στο αυτοκίνητο υποδοχή για να φορτίζεις συσκευές, είτε αυτές είναι κινητό , drone , ψυγειακι , powerbank κτλπ. Έχω δει αρκετά πράγματα στο διαδύκτιο ειδικά σε 2cv αλλά δεν μου άρεσαν και πολύ οπτικά. Οπότε έψαξα και βρήκα ένα πάνελεκι που προορίζεται κυρίως σε βάρκες!! Το τροποποίησα λίγο και του έβαλα ένα διακόπτακι μαζί με δικιά του ασφάλεια και δικιά του γραμμή έτσι ώστε να έχει σταθερό ρεύμα και όταν δεν φορτίζω να το κλείνω τελείως. ( δεν ήθελα να φορτίζει όταν γυρίζει ο διακόπτης του κλειδιού, ήθελα να είναι ανεξάρτητο ). Το κάτωθι έχει μια πρίζα κλασική αναπτήρα 12v και δίκιο θύρες γρήγορης φόρτισης μια type c και μια usb !! Στην στρογγυλή πρίζα έχω βάλει ένα βολτομετρο το οποίο βγαίνει και μπαίνει με ένα απλό τράβηγμα. Επίσης όλη η εγκατάσταση είναι πάρα πολύ διακριτική κρυμμένη κάτω από το ραφακι !!
View attachment 38697

View attachment 38698
Πολύ ωραίο και πρακτικό.
Που ακριβώς είναι? Δεν εμποδίζει τα πόδια του συνοδηγού? Εγώ προτίμησα το δεξιό πάνελ του "πίνακα οργάνων"

2cv01

Member
Reaction score
3.515
Πόντοι
777
Περιοχή
ioannina, Greece
Πολύ ωραίο και πρακτικό.
Που ακριβώς είναι? Δεν εμποδίζει τα πόδια του συνοδηγού? Εγώ προτίμησα το δεξιό πάνελ του "πίνακα οργάνων"
Δεν ενοχλεί καθόλου στα πόδια του συνοδηγού! Σε θέση οδήγησης ούτε καν έχω οπτική επαφή !!!

Taskos

Member
Reaction score
3.723
Πόντοι
777
Τα διασταύρωσης είναι? Τι λυχνίες έχεις? Μοιάζουν παλαιού τύπου P45t "φουρώ".
Με ρελέ? :hunter:

Top Bottom