Mini r53 ( η bmw το φτιάχνει δεν θεωρείται και πολύ μίνι ) έχει κινητήρα tritec συνεργασία με Chrysler !! Sorry για το off topic !!

Από πότε το πληροφοριακό σύστημα μιας ιδιωτικής εταιρίας είναι πιο ισχυρό νομικά από το gov.gr , και υποχρεώνουν ένα πολίτη να πράξει κάτι που η πολιτεία επισήμως ορίζει αλλιώς, είναι κάτι που με ξεπερνά.Στις 30/12 πήγα να βγάλω κάρτα καυσαερίων στη CX, διότι μου ήλθε ειδοποίηση ότι είχε λήξει στις 18/12. Και μόλις πήγα, μου είπαν ότι βλέπουν στο σύστημά τους ότι ναι μεν το gov.gr λέει ότι ΚΤΕΟ θα πρέπει να περάσω του χρόνου, αλλά είναι λάθος και θα πρέπει να περάσω άμεσα! Έτσι, χωρίς καμία προετοιμασία και έχοντας κάνει σέρβις κάπου 6 μήνες πριν, πέρασα εκτάκτως ΚΤΕΟ. Και οι άνθρωποι έτριβαν τα μάτια τους..... Φυσικά καμία παρατήρηση!

Ναι, δυστυχώς...Νίκο δεν πέρασε ΚΤΕΟ για να πάρει κρατικές ΙΟ? Ξανα σε υποχρέωσαν?!
Και τώρα, θα πρέπει να ξαναπάς σε ένα χρόνο ?Ναι, δυστυχώς...
Ναι.Και τώρα, θα πρέπει να ξαναπάς σε ένα χρόνο ?
Συμφωνώ απόλυτα! νοιώθω ακόμα περισσότερη ανακούφιση όταν ελέγχεται τακτικά η CX, μια που τη χρησιμοποιώ τόσο συχνά και είναι και η οικογένειά μου μέσα.Τα οχήματα με κρατικές Ι.Ο. (εως κάποιας ηλικίας), ναι περνάνε κάθε χρόνο ΚΤΕΟ.
Στο ΚΤΕΟ, τα ταλαιπωρούν / καταπονούν. Αν έχεις καλό συνεργείο και ελέγχεις, δεν χρειάζεσαι τα ΚΤΕΟ.Συμφωνώ απόλυτα! νοιώθω ακόμα περισσότερη ανακούφιση όταν ελέγχεται τακτικά η CX, μια που τη χρησιμοποιώ τόσο συχνά και είναι και η οικογένειά μου μέσα.
Ίσως επειδή ΚΤΕΟ πέρασα 18/12/2023. Να υπενθυμίσω ότι με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ το παράρτημα του Υπουργείου Μεταφορών στο Περιστέρι, λόγω άγνοιας των υπαλλήλων. Θα έπαιρνα κανονικά τις νέες πινακίδες Δεκέμβριο, αλλά πήγα τελικά 29/4/24, ανήμερα των γενεθλίων μου. Έπρεπε να περάσουν 5 μήνες για να καταλάβουν τι έλεγε ο νόμος και οι επίσημες λέσχες που δίνουν πιστοποίηση πλέον.Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα.......Εγώ Nikephoros πέρασα ΚΤΕΟ την 124 , (για να το κάνω ιστορικό) τον Φεβρουάριο του 2024. Εσύ έκανες την CX ιστορικό αργότερα, αν θυμάμαι καλά, άρα πέρασες πιο αργά από μένα το ΚΤΕΟ. Γιατί έπρεπε 31/12/2024 να ξαναπεράσεις;
Ίσως επειδή ΚΤΕΟ πέρασα 18/12/2023. Να υπενθυμίσω ότι με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ το παράρτημα του Υπουργείου Μεταφορών στο Περιστέρι, λόγω άγνοιας των υπαλλήλων. Θα έπαιρνα κανονικά τις νέες πινακίδες Δεκέμβριο, αλλά πήγα τελικά 29/4/24, ανήμερα των γενεθλίων μου. Έπρεπε να περάσουν 5 μήνες για να καταλάβουν τι έλεγε ο νόμος και οι επίσημες λέσχες που δίνουν πιστοποίηση πλέον.

Αντε αδερφε μπραβο ..
Iσχυεί Hρακλή μου. Άλλωστε αυτός είναι που μου την ανακατασκεύασε. Δικό του δημιούργημα είναιΑποστόλη επειδή έχω γνωρίσει τον Κύρ Βασίλη από κοντά και έχουμε μιλήσει και μαζί αρκετές φορές ο άνθρωπος είναι εγγύηση απλά ότι και να είναι θα σου λύσει το πρόβλημα σου !!