- Reaction score
- 24.521
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τα αυγά σπασανε ή όλα οκ? 

Θεϊκή φώτο...
Και όμως σπάσανεΤα αυγά σπασανε ή όλα οκ?![]()
... Αυτά τα Monroe που έβαλα είναι για πέταμα, πολύ σκληρά...
Card postal!

sto 2 χρηστε ο κατοχος ειχε παει για να δει τι γινετε και του ειπε με σιγουρια οτι χανει η πισω αριστερα μπουκαλα και ειναι για πεταμα....παραγγειλαμε απο το χρυσουδακη 2 μπουκαλες που τελικα δεν εκαναν λογω ρακορ πιεσης τα σειρα 2 τουλαχιστον εχουν ρακορ που θελει 8μμ κλειδι ενω αυτες που μου εστειλαν ηθελαν 10μμ κλειδι για το ρακορ και απλα αλλαχθηκε τελικα στην συγκεκριμενη μπουκαλα μονο φυσσουνα οπως και στην αλλη την δεξια διαλεξα την καλυτερη φυσσουνα απο τις 2 μπουκαλες που μου εστειλαν και την εβαλα....και ολα οκ.....κε τον γιωργο στην πατρα που μιλησα μου ειπε ποτε δεν εχει αλλαξει πισω μπουκαλα σε ξανθιαΑν στο 2 εννοείς όντως το προστατευτικό κάλυμμα για εμένα δεν αξίζει τη φασαρία. Τα υπόλοιπα επιβάλλονται φυσικά.

Ο εφηβικός μου έρωτας..
Καλά... Το κόκκινο τους πάει τρελά. Μόνον που "κόβει" στον ήλιο και επειδή το καπό της μηχανής είναι από διαφορετικό υλικό από το υπόλοιπο, δείχνει άσχημα.
Μπράβο Νικόλα,ftasame Gallia xtes.
Eixame mia mikri peripeteia, me ton solina ipsilis...
Kai den eftaige to aytokinito, alla o telefteia pou kounise tin bataria kai i basi tis pieze kai ekopse telika ton solina...
Gi ayto, oso ligotero sou akouba ksenos ena aytokinito, kallitera einai.
Krato mia mikri epifilaksi mipos tin ekana ego tin vlakeia alla de nomizo