Τι αυτοκίνητο οδηγάμε σήμερα? Με τέτοια ωραία φθινοπωρινή λιακάδα? Δεν οδηγάμε αυτοκίνητο! Έχουμε κι'αλλες αγάπες...

Korea ZX
Τυχεροι ειστε που δε πιανεται ακομα ιστορικο γιατι η κατασκευη/πωλησεις αρχισαν το '91 και δεν ανοιγω θεμα αλα ΑΧ
View attachment 17917

Κάθε Κυριακή η CX γίνεται πλέον το αποκλειστικό οικογενειακό αυτοκίνητο είτε για αναψυχή είτε για δουλειά, μια που το έφερε η ζωή να δουλεύουμε με τη γυναίκα μου και κάποιες Κυριακές! Η συγκεκριμένη περιοχή είναι μόλις 20 λεπτά από το σπίτι μου και αυτή είναι μία φωτογραφία που είχα βάλει και στο σχετικό thread για προτεινόμενες διαδρομές, όπου είχα αναφέρει σαν εκδρομή τη συγκεκριμένη περιοχή. Την έβαλα πάλι για να τονίσω την ομοιότητα στις φωτογραφίες των 2 υδροπνευματικών στο ίδιο σημείο!Μπράβο Νίκο ωραιος! Έχει μια ηρεμία αυτή η λιμνούλα και μάλιστα λίγο παρακάτω είναι η φάρμα Λακκαγκινη με ζωάκια και φαγητο. Όμορφος χώρος. Συνδυάζονται όλα σα μονοήμερη!
Εδώ επίσης είναι θέμα που μπορούμε να βάζουμε και τα καθημερινά αυτοκίνητα μας![]()
Πραγματικά, από τότε που άρχισε να κινείται και πάλι είναι άλλο αυτοκίνητο. Βέβαια και η αλλαγή της αντλίας και της φλάντζας συνέβαλλαν ακόμα περισσότερο, αλλά άρχισε να πηγαίνει πολύ καλύτερα από την άρση της απαγόρευσης και την επαναφορά του, έστω αυτό το λίγο, στην κυκλοφορία. Ο σκοπός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ήταν εξ΄ αρχής και να μου προσφέρει αυτήν τη μοναδική, για εμένα, ευχαρίστηση, αλλά και να συνεπικουρεί το βασικό αυτοκίνητο της οικογένειας κάποιες λίγες ημέρες. Και έτσι το χρησιμοποιούσα πριν την Κ.Υ.Α.... (θυμάστε το συνέδριο που πήγα στη Θεσσαλονίκη?).Θυμάμαι ότι είχες πάει, που είχες βάλει και χάρτη της διαδρομής, αλλά νόμιζα ότι ξαναπήγε σήμερα!
Εγώ σε χαίρομαι που το χρησιμοποιείς τακτικά,πραγματικά! Κάνει καλό και στο αυτοκίνητο το συγκεκριμένο.
Με όλα αυτά που γίνονται Νικόλα το τελευταίο που σκέφτονται είναι αλλαγές στην κίνηση ιστορικών..Υ.Γ. Εκεί θα μείνει η νέα Κ.Υ.Α., δεν θα υπάρξει κάποια περαιτέρω βελτίωση για να τα κινούμε περισσότερο?