- Reaction score
- 24.391
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Τα βαζω κατω με χαρτι και μολυβι, παραδοσιακα και ορθοδοξα, και για το '26 στα 100km τα 20 ειναι με τη ZX 

με αληθινη και οχι ιμιτασιον Αλφα..

Αν δεν είμαι αδιάκριτος, σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο για αντικατάσταση;Τέλος το Picasso...
Παρακαλώ, στην ωραία παρέα μας δε νομίζω ότι είναι αδιάκριτη η ερώτηση! Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να προσέξω είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο αυτό που θα διαλέξω, μια που ο προϋπολογισμός είναι πολύ χαμηλός και το αυτοκίνητο πολύ παλιό (μάλλον 20+ ετών...). Έχω βάλει κριτήρια, λόγω της φύσης και των δυσκολιών των καθημερινών μου δρομολογίων και των αναγκών για μεγάλους χώρους και ταξίδια στο χωριό. Όσο το δυνατόν πιο "αναλογικό" αυτοκίνητο για αξιοπιστία και ένα "άθραυστο", κλασσικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (εάν έχει συντηρηθεί σωστά). Θα ήθελα μία 2λιτρη C5 τελευταίας γενιάς, αλλά δεν πληροί εύκολα μία C5 αυτά τα κριτήρια...Αν δεν είμαι αδιάκριτος, σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο για αντικατάσταση;
Τέλος εποχής. Με τι σκέφτεσαι να το αντικαταστήσεις όταν έρθει ο καιρός;Τέλος το Picasso... Εκτός από αυτά που φαίνονται στην εικόνα, απώλεια πίεσης του turbo (έχει πλέον τη μισή, σχεδόν, ιπποδύναμη και σφυρίζει ο συμπιεσμένος αέρας που φεύγει), η κρεμαγιέρα που κάνει πολύ θόρυβο και όλο το αυτοκίνητο κάνει έναν εκκωφαντικό θόρυβο από ταλαντώσεις και κραδασμούς μετά τα 50χλμ από κρεμαγιέρα,, μπροστινό σύστημα, κ.λ.π... Το ακινητοποιω και τέλη Αυγούστου το αποσύρω. Πλέον είμαι μόνο με τη CX!
View attachment 39053
γνωμη μου οχι πλεον με citroenΤέλος εποχής. Με τι σκέφτεσαι να το αντικαταστήσεις όταν έρθει ο καιρός;
Τέλος εποχής. Με τι σκέφτεσαι να το αντικαταστήσεις όταν έρθει ο καιρός;
Λόγω των πολύ μεγάλων δυσκολιών στα καθημερινά μου δρομολόγια και ιδιαιτέρων οικογενειακών αναγκών, έχω θέσει κάποια κριτήρια:γνωμη μου οχι πλεον με citroen
Σε μεγάλο βαθμό, ναι.To "ποτέ ξανά γερμανικό αυτκίνητο" ισχύει?
Σε μεγάλο βαθμό, ναι.
[/QUOν
Αν ¨ανέβεις¨ λίγο?

Μοτερ prince...Αν ¨ανέβεις¨ λίγο?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334702933-peugeot-508
απο εμενα, τα εχουμε πει με τον Νικο.