-1977 O μπαμπας αγοράζει το πρωτο αυτοκίνητο της οικογένειας, μια GS Club 1015cc, ενός χρόνου μεταχειρισμένη. Περίπου 15 χρόνια μετά, και αφού της έχουμε πιεί το αίμα, γίνεται 1300cc. Λάθος επιλογές του πατέρα σε λαμαρινάδες-μηχανικούς, και η επιμονή του να μην μου τη δώσει για να πάρει αυτός κάτι πιο καινουργιο, την οδηγούν στην απόσυρση καπου το 2002-3.
-1989 το πρώτο δικό μου αυτοκίνητο, ένα ΑΧ 1.0 Pallas. Ένα 6μηνο μετά, πλαγιομετωπική με ταξί. Το ΑΧ αντί να φτιαχτεί από μένα, έγινε ανταλλαγή με ένα καινούργιο, με πρωτοβουλία του μπαμπά, ενω ήμουν ακόμη στο νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο επισκευάστηκε απο την αντιπροσωπεία της Θεσσαλονικης και το έβλεπα για αρκετά χρόνια αργότερα.
-1989 Δεύτερο ΑΧ 1.0 Pallas, μόνο που αυτό 5-6 χρόνια αργότερα γίνεται 1360cc με δύο διπλά Weber και αναρτήσεις-φρένα-τροχούς απο AX GT. Ωραία ήταν που επιτάχυνε σαν....μηχανάκι, και ακουγόταν ακόμα πιο ωραία, αλλά η μετατροπή έφερε προβλήματα, στο ΚΤΕΟ είχαμε πάντα "λαδώματα", και το πουλησα το 1999.
-1996 Για να πηγαίνει στη δουλειά η γυναίκα μου θέλω κάτι μικρό-φτηνό. Η πρώτη σκέψη είναι 2CV, αλλά όσα βρίσκω είναι ή σάπια ή ακριβά. Τελικά της παίρνω ενα LN σε καλη κατάσταση μοντέλο 1977. Καταλήγει στον παλιατζή το 2004.
-1999 Μπαμπάς είμαι εγώ πλέον, στο ΑΧ δε χωράμε, οι DS-CX-XM είναι όνειρα θερινής νυκτός και αποφασίζω να πάρω μια ΒΧ. Δεν ήθελα τις απλές όμως, και βρίσκω την 1,6 GTi, μοντέλο 1989, λίγο ταλαιπωρημένη. Μάχιμη μέχρι το 2010 που παραδίδω πινακίδες, γιατί έκανα την επανάσταση εναντίον του... εαυτού μου και αντί για άλλο Σιτροέν, αγοράζω ενα Ρενο Σενικ. Φέτος έβαλα πινακίδες και ξεκίνησα να την κάνω όπως πρέπει.
-2002 Ο μπαμπάς μου με ...αντιγράφει και αγοράζει και αυτός μια ΒΧ. Αυτή είναι 1,4kat μοντέλο 1992. Παρέδωσε πινακίδες το 2014, αλλά τώρα που με βλέπει να φτιάχνω τη δικια μου ΒΧ, συνέχεια μου λέει : άντε τέλειωνε με τη δική σου να ξεκινήσεις και τη δικιά μου...