Συγκεκριμένες κλασσικές Citroen που θυμόμαστε άνα την Ελλάδα.

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Συγχωρεμενος..:lol:

Παιδια αυτο το θεμα δεν εχει το χαρακτηρα του carspotting, ειναι και λιγο ''βγαζω τα σωψυχα μου'' :lol:

2003 γυρναγαμε οικογενειακως απο διακοπες ,το τελευταιο καλοκαιρι που θα περναγαμε με τη cx. Πολυ πιθανο μαλιστα λογω τοποθεσιας να γυρναγαμε απο την Αντικυρα που ανεφερα παραπανω. Σα τωρα λοιπον το θυμαμαι, να στραβολαιμιαζω στο πισω καθισμα καπου εξω απο τη Λιβαδεια για να σιγουρευτω οτι ειδα καλα...

Καλοκαιρι του 2012 με καυσωνα, αφηνω πισω μου τη Πατρα για καλοκαιρι και αποφασιζω να κανω ολη τη διαδρομη ''απο πανω απο τ αυλακι'', να ευχαριστηθω οδηγηση αντι αντι τη χιλιοπερπατημενη Κορινθου-Πατρων. Σταση για μπανακι κοντα στα Τριζονια, σταση για σουβλακι στην Αραχωβα και συνεχιζουμε...:lol: Και οπως περναω εξω απο τη Λιβαδεια, flashback!! Ημουν σιγουρος οτι ειχα ξαναπερασει απο κει και σα να ειδα παλι κατι...
Δε θα μου κανει εντυπωση αν ειναι 15-20 χρονια εκει ή ειναι ακομα εκει.
Ακόμα εκεί.....:love::X:(
33986

33987

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.965
Πόντοι
747
...η ιδίου χρώματος ( αλλοιωμένο από τον ήλιο ) της γειτονιάς μου, ........εξαφανίστηκε. Την είχες δεί. Ο ιδιοκτήτης, είναι στα περίχωρα της Αττικής, δεν τον έχω δει. Μήπως την ξεφόρτωσε ? Που είναι αυτή ?

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Καταλαβα ακριβως ποια λες.. Δυο φορες πηγα, δυο φορες δε βρηκα ανθρωπο και μαλιστα και στα τηλεφωνα που πηρα κανεις δεν απαντησε ή πηρε πισω ποτε. Κριμα αν πεταχτηκε αν και απο κοντα η κατασταση ηταν δραματικη.. Ειχε βουλιαξει ο ουρανος και ειχε μουχλα στα πανσπανια κοκκινα καθισματα. Δυστυχως το αφησαν πολλα χρονια θα ελεγα σε σημειο με υγρασια.

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Νομίζω το παρακάτω Νίκο ταιριάζει σε αυτό το ξεχασμένο θέμα. Και το αντιγραφω εδώ, για ν απαντήσω, ώστε να μη χαλάω το θέμα της XM carburateur του ετερου Νίκου.

Δε θυμάμαι εάν το είχα ξαναπεί, μία από τις CX που με είχαν "στοιχειώσει" στην κυριολεξία, ήταν μία ολόιδια GTI Turbo 1ης σειράς, σε αυτό το χρώμα, την οποία είχα δει στην αρχή της Βασιλίσσης Σοφίας στο Μαρούσι, αμέσως όπως στρίβουμε λοξά αριστερά από Κηφισίας. ΄Ήταν το μακρινό 1998 και ήταν σε κατάσταση μουσείου, παρκαρισμένη πάνω στο πεζοδρόμιο. Δε θα τη ξεχάσω πραγματικά! Που να βρίσκεται άραγε αυτή η CX, υπάρχει ακόμα?
Εντυπωσιακό αν ήταν όντως λευκή turbo I σειρά Ι και είχε ελληνικές πινακίδες!

Τρεις turbo I σειρά Ι γνωρίζω στην Ελλάδα μέσα στα χρόνια, όλες με γαλλικά νούμερα. Οι δύο λαδί στην ανατολική Αττική ,που σχετικά πρόσφατα είχα βάλει φωτογραφία της μιάς μέσα στη νύχτα, ενώ η άλλη είναι το γνωστό ερείπιο που πολλά μέλη είχαμε πετύχει εν κινήσει και αναπαύεται στο Μαραθώνα.
Η άγνωστη, ειναι μια από αγγελία στις Σέρρες προ δεκαετίας σε χρώμα blue romantic και ήταν χαρακτηριστική αν ξαναεμφανιστεί γιατί είχε ένα μικρό χτύπημα στο πίσω φτερό της μεριάς του συνοδηγού αν θυμάμαι καλά.

Nikephoros

Member
Reaction score
15.433
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Νομίζω το παρακάτω Νίκο ταιριάζει σε αυτό το ξεχασμένο θέμα. Και το αντιγραφω εδώ, για ν απαντήσω, ώστε να μη χαλάω το θέμα της XM carburateur του ετερου Νίκου.

Εντυπωσιακό αν ήταν όντως λευκή turbo I σειρά Ι και είχε ελληνικές πινακίδες!

Τρεις turbo I σειρά Ι γνωρίζω στην Ελλάδα μέσα στα χρόνια, όλες με γαλλικά νούμερα. Οι δύο λαδί στην ανατολική Αττική ,που σχετικά πρόσφατα είχα βάλει φωτογραφία της μιάς μέσα στη νύχτα, ενώ η άλλη είναι το γνωστό ερείπιο που πολλά μέλη είχαμε πετύχει εν κινήσει και αναπαύεται στο Μαραθώνα.
Η άγνωστη, ειναι μια από αγγελία στις Σέρρες προ δεκαετίας σε χρώμα blue romantic και ήταν χαρακτηριστική αν ξαναεμφανιστεί γιατί είχε ένα μικρό χτύπημα στο πίσω φτερό της μεριάς του συνοδηγού αν θυμάμαι καλά.
Είχε όντως Ελληνικές πινακίδες! Εμ δεν είχαμε τότε κινητά με φωτογραφικές μηχανές! Ήταν ανεβασμένη στο πεζοδρόμιο, έξω από μια τράπεζα, σαν κάποιος να την είχε παρκάρει για λίγο, ή να είχε κάποια σημαντική θέση σε αυτήν την τράπεζα (δε θυμάμαι ποια τράπεζα ήταν...).

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Πολύ ωραίο θέμα …

Επίσης

Πίσω απο την σχολή στο στενάκι ανάμεσα στην μικρας Ασίας κσι την Μιχαλακοπούλου (τον δρόμο που ανεβαίνει απο το πίσω μέρος του λαϊκού ) υπήρχε πολύ συχνά παρκαρισμένη ανάμεσα στο 2003-2008, μια μαύρη prestige σειρά 2 με εσωτερικό φραγκοστάφυλο αν θυμάμαι καλα . Σε μέτρια κατάσταση .

Ο Χρήστος τα πρέπει να την ξέρει

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Μαύρη prestige με εσωτερικό φραγκοστάφυλο γνωρίζω μόνο το ex car του Χόντου (Hondos center) το οποίο μάλιστα ανήκε μετά και στον γνωστό μηχανικό της Ν.Χαλκηδωνας. Ιδίως αν είχε ζάντες turbo.
Αναφέρομαι την παρακάνω:
36396

Αυτή όμως ήταν αστέρι. Αλλά εγώ τη γνώρισα μετά από τις χρονιές που αναφέρεις. Ίσως κάτι μεσολάβησε.

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Δεν μπορώ να θυμηθώ για τος ζάντες .

Είδε λόγω αυτή να βρίσκεται συχνά τα πρωινά στου Γουδή ;

Αν και αυτήν την θυμάμαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση και το δέρμα τελείως σπασμένο

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Δεν γνωρίζω καθόλου που σύχναζε το αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Πραγματικά φοβερό να υπήρχε και δεύτερη μαύρη prestige σειρά ΙΙ με cassis εσωτερικό!

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Απίθανα σπάνιο αυτοκινητο τότε

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Έχω καταχωνιασμενες και άλλες φωτογραφίες νομιζω, από άλλη ημέρα, του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά δυστυχώς σε λάπτοπ σε άλλο χώρο.

Reaction score
18.233
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Υπάρχει ακόμα ;

Έχω αληθεια απιστευτη περιέργεια αν ήταν η ίδια με αυτήν στου Γουδή .

nonos

Member
Reaction score
23.893
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ισως αρκετοι την γνωριζατε...

Το σωσαμε και αυτο ,με αρκετο τρεξιμο να βρεθει ενδιαφερομενος γιατι πιεζε ο χρονος να καθαριστει ο χωρος και το μελλον της ηταν δυσοιωνο! Σε πολυ καλα χερια πλεον!
37032

Top Bottom