Πρόσκληση για κόντρα 2CV - BEETLE

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Πιτσικράκης said:
Ο κύριος με το Ami που συνήθως βγαίνει δεύτερος στου δύο και στους τέσσερις βγαίνει τέταρτος :lol: όπως στον αγώνα της παραπάνω φωτογραφίας, θα τρέξει με μένα.

Για να καταλάβεις Σήφη μου πόσο με φοβάται ο Πίτσι, μου είχε δώσει το αργότερο αυτοκίνητο απο τα 4, που το οδηγούσα για πρώτη φορά στην ζωή μου και παρ'όλα αυτα του πήρε και 3-4 γύρους να με περάσει... Δεν έχει ελπίδα λέμεεεεε! :X

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
A 110 ALPINE said:
Δημητρακη,άγριο το βλέπω το εργαλείο,κατέβασε το 510 να καθαρίσεις στο πιτσ φιτίλι.

Μπα, δεν έχει πρόβλημα ο απλός μικρός νορμάλ με τάσια και λάστιχα 155/80/15 σκαραβαιάκος μου με το αγωνιστικό τετρακίνητο ψεκαστό ( ;) ) υποβρύχιο υπερθηρίο του! Στο κάτω κάτω είναι και θέμα οδηγού! :cool:

Και μην σπεύσουν παρακαλώ μερικοί μερικοί να σχολιάσουν οτι άρχισα απο τώρα τις δικαιολογίες (γιατι μπορεί να έχουν και δίκιο χα χα χα) :p :p :rotfl:

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Και μια και το έφερε η κουβέντα δύο Deja Vu της ερχόμενης Πέμπτης δια χειρός Σήφη:

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
DimitrisR said:
A 110 ALPINE said:
Δημητρακη,άγριο το βλέπω το εργαλείο,κατέβασε το 510 να καθαρίσεις στο πιτσ φιτίλι.

Μπα, δεν έχει πρόβλημα ο απλός μικρός νορμάλ με τάσια και λάστιχα 155/80/15 σκαραβαιάκος μου με το αγωνιστικό τετρακίνητο ψεκαστό ( ;) ) υποβρύχιο υπερθηρίο

Αφού έχει τάσια, έχεις σοβαρή δικαιολογία :lol:
Αφού το 2CV ήταν αγωνιστικό σε trial επίσης. :lol:
Αφού είναι υποβρύχιο υπερθηρίο, τι να πώ? :lol:
Η καλύτερη δικαιολογία σου όμως είναι το ψεκαστό. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όποιος ξέρει 5 πράματα από αυτοκίνητα ( και εδώ οι περισσότεροι), θα γελάει μέχρι νεωτέρας.

Η ουσία είναι ότι ο ένας πιστεύει ότι ρίχνει στον άλλο γνωρίζοντας τι έχει ο αντίπαλος.
Εσύ γνωρίζεις ότι το δικό μου είναι ένα 4χ4 1.6 με 100 άλογα βαρύ με πολλές τριβές κλπ
Κι εγώ γνωρίζω ότι το δικό σου είναι ελαφρύ με καμιά 60αριά άλογα ροπάτο με πολύ λιγότερες απώλειες. Και γνωρίζω επίσης ότι πάει και εντυπωσιακά καλά αφού τον έχω οδηγήσει κιόλας.

Άσε λοιπόν Δημήτρη Ραζή να προετοιμάζεις το έδαφος με λέξεις όπως αγωνιστικό, χωρίς τάσια, υποβρύχιο υπερθηρίο, τετρακίνητο ψεκαστό κλπ, και σκέψου τι θα κάνεις γατί δεν έχεις κανένα περιθώριο και για άλλη συντριβή :lol:

Φιλικά πάντα
Πιτσικράκης

divol

Member
Reaction score
8
Πόντοι
0
7pas100 said:
850 τότε, έκλεισε! Αρκεί να εμφανιστεί ο φίλος :shifty:
Θα χυθει αιμα.... Σε προειδοποιω εχω αρχισει και κοβω μεχρι και τα κεφαλια απο τις βιδες για ελαφρωμα :blink:

divol

Member
Reaction score
8
Πόντοι
0
Εχω βεβαια ενα μεγαλο διλημμα... Αφου λογω ωρας δεν θα μπορω να φερω το ηλιακο ρολοι τι να φερω για την χρονομετρηση κλεψυδρα?? ημερολογιο??

kp61

Member
Reaction score
2
Πόντοι
262
divol said:
7pas100 said:
Θα χυθει αιμα.... Σε προειδοποιω εχω αρχισει και κοβω μεχρι και τα κεφαλια απο τις βιδες για ελαφρωμα :blink:
καντε στην ακρη, να χωρεσει κι ενα ταπεινο μινακι του 1964 με 998cc. :O

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Προσοχή. Έμαθα ότι πριν από λίγο λιποθύμησε στην δουλειά του ο φίλος μας Δημήτρης Ραζής.
Αιτία ήταν ότι από την Κυριακή δεν είχε βάλει πατάτα στο στόμα του προκειμένου να βελτιώσει την αναλογία κιλών/ίππο ενόψει της Πέμπτης. Θα σας κρατάω ενήμερους για την κατάσταση της υγείας του.

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Πιτσικράκης said:
Φυλακή μας βλέπω :lol:
Μπορούμε να κανονίσουμε να κλείσουμε την Εθνική? :lol: :lol: :lol:

A 110 ALPINE

Member
Reaction score
11
Πόντοι
0
kp61 said:
divol said:
7pas100 said:
καντε στην ακρη, να χωρεσει κι ενα ταπεινο μινακι του 1964 με 998cc. :O
εσύ με τα μίνια κάτσε εξέδρα και μην επηρεάζεις τους αντιπάλους. :blink:

A 110 ALPINE

Member
Reaction score
11
Πόντοι
0
μετα απο σοβαρες και επικοδομιτικες διαπργματευσεις με την αγγελα μερκελ καταφερα να κλεισω την παρακατω πιστα για την μεγαλη κοντρα,Κυριοι ακονιστε τα ξιφη σας εεεεεεεεεεεε ετοιμαστε τα αλογα σας πτουσου ρε ετοιμαστε τα αυτοκινητα σας.

Uploaded with ImageShack.us

:p :p :p :p :p

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Αεροπορικά εισιτήρια έχεις κανονίσει για εμάς και για 40-50 άτομα που θα έρθουν η θα πάμε οδικώς?
Και το 2CV αντέχει το ταξίδι, το έχει κάνει άπειρες φορές. Το σκαθάρι το βλέπω να τα τινάζει μέχρι εκεί. :lol:

Και το βασικότερο. Που θα φάμε μετά σουβλάκια?

A 110 ALPINE

Member
Reaction score
11
Πόντοι
0
εχω ηδη κλεισει Καργκο 747 για την μεταφορα των αυτοκινητων,διαγωνιζομενων και θεατων.

σουβλακια στο παρακειμενο χωριο στο μαγαζι του ελληνα μεταναστη Μητσου απο το μετσοβο.

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Ααααα. αποφασίστηκε να την κάνουμε 24ωρη αντοχής την κόντρα? (τόσο μας βλέπω να γυρίζουμε τον γύρο...24-15 ώρες!)

kp61

Member
Reaction score
2
Πόντοι
262
καποιος να με κερασει τα σουβλακια μετα....για να μην εχω επιπλεον βαρος δεν θα παρω πορτοφολι μαζι μου....

Top Bottom