Πρόσκληση για κόντρα 2CV - BEETLE

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Προκαλώ δημοσίως (για να ντραπεί να κολώσει) σε κόντρα τον DimitrisR .

Η κόντρα θα γίνει εάν την αποδεχτεί μεταξύ του δικού μου 2CV 4x4 και του σκαραβαίου του DimitrisR.

Θα ξεκινήσουμε από στάση και μέχρι τα 100-110 χλμ. Εντάξει δεν θα πάμε και στη Βούτα η την Αβάνα (τι θυμήθηκα!) αλλά κάπου κοντά.

Ο λόγος της πρόκλησης είναι γιατί ο καθένας πιστεύει ότι πατάει σίγουρα τον άλλον και θα πρέπει το θέμα να ξεκαθαριστεί άμεσα.

Εννοείται ότι θα είστε όλοι προσκεκλημένοι, για να μην λέει και ο καθένας τα δικά του.

Το έπαθλο θα μπορούσε να είναι οι άδειες αλλά επειδή τον λυπάμαι γιατί πάντα εισπράττω τα στοιχήματα που κερδίζω, θα επιλέξω μόνο την ντροπή και την διαπόμπευση του (όποιου) ηττημένου.

Αναμένω.

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Όπως έγραψα και σε άλλο σημείο του Forum, πάρε ένα κιβώτιο

και οταν είσαι έτοιμος πες μου να έρθω! :D

Πλάκα πλάκα, θα ήταν μια ωραία ευκαιρία να οργανώναμε μια συνάντηση του forum επι τη ευκαιρία, αν δεν ντρέπεσαι να διαπομπευθείς εμπρός σε τόσο κοινό...
Άν θές το κανονίζουμε κάπου οι δυο μας καλού κακού!!! :X

Ετοιμάσου!!!! :p

Marios

Moderator
Reaction score
1.347
Πόντοι
517
Περιοχή
Αθήνα - Αίγινα
Είστε ωραίοι χαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Το μόνο που λείπει τώρα, είναι να βρεθεί ένα κατρελ να σας πατήσει και τους δύο :p :p :p :ρ :ρ :ρ :lol:

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
:lol: Πολύ καλό. Εκει που τα δίνουμε όλα και είμαστε οριακά (που δεν νομίζω) να μας περάσει ένα 4L σαν σταματημένους. :lol:

Για την ώρα περιμένω το οκ από τον DimitrisR για αύριο. Κάτσε να το βάλω και σε κανένα άλλο site για να τον πιέσουν να δεχτεί την πρόκληση.

citrobella

Citroën Guru
Reaction score
8.326
Πόντοι
947
Περιοχή
Zwettl Niederösterreich Austria
Website
www.citrobella.com
...12:00 το πρωί??????????????
Δηλαδή μεσάνυχτα είναι πολύ πρωί, και μεσημέρι είναι αρκετά αργά για πρωί…
Έπειτα βρε πιτσι, αστον τον ‘σακαραβεο’ κρίμα είναι.
Εεεεεπ, θυμήθηκα και μια γνωστή μου που είχε φορέσει 250 αλόγα μηχανή Porsche στον δικό της σκαραβεο…
Αλίμονο!

Και να προσέχετε μην γίνει κανά κακό!!!

Αναμένω αποτέλεσμα της κόντρας

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Η ώρα είναι 9:47 και κάποιος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει η κρύβεται. Φυσικά και έχει γνώση της ώρας και τοποθεσίας αφού τον ''τσέκαρα''.

Αναμένουμε όλοι με αγωνία. Όχι τίποτα άλλο αλλά διακυβεύεται και η φήμη του και μετά λένε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. :lol:

divol

Member
Reaction score
8
Πόντοι
0
Σιγα μην εμφανιστει ρε πιτσι... εδω εφαγε 100 κολωνες και βαλε απο νορμαλ 2cv... Ασε που και να ερθει ακομα εχει ηδη ετοιμη την δικαιολογια για την ηττα του. Σε προτρεπει να παρεις baygon αλλα δεν προσεξες οτι ειναι για ερποντα (κατσαριδακι) και θα σου πει οτι του εκανες σαμποταζ του το ψεκασες και "ψοφησε".

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Χαχαχαχαχα. Τώρα το είδα.. Έριξα πολύ γέλιο.. Παίζουν ρόλο και οι οδηγικές ικανότητες. Τον Μήτσο δεν τον έχω δει να οδηγεί. Τον Πιτσικράκη τον ξέρω όμως συν του ότι είναι και ψυχοπαθής μάλλον έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα :lol:

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Είπα να σε γλτώσω Πίτσι απο τον διασυρμό,αλλά τελικά τα ζητάει ο οργανισμός σου... Ραντεβού μεσοβδόμαδα, αρκεί να έρθει κόσμος απο το Forum να παίξει και κανα σουβλάκι μετά....

Τελικά δεν μας είπες τι έγινε με το σμήνος απο σφήκες στο 2cv σου???

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Λές να το ανακοινώσω στο beetle Club? Να γίνει χαμός???

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
divol said:
Σε προτρεπει να παρεις baygon αλλα δεν προσεξες οτι ειναι για ερποντα (κατσαριδακι) και θα σου πει οτι του εκανες σαμποταζ του το ψεκασες και "ψοφησε".
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
DimitrisR said:
Είπα να σε γλτώσω Πίτσι απο τον διασυρμό,αλλά τελικά τα ζητάει ο οργανισμός σου... Ραντεβού μεσοβδόμαδα, αρκεί να έρθει κόσμος απο το Forum να παίξει και κανα σουβλάκι μετά....

Τελικά δεν μας είπες τι έγινε με το σμήνος απο σφήκες στο 2cv σου???
Έκλεισε για Πέμπτη πριν τα σουβλάκια. Καλεσμένοι όλοι για να δουν το αποτέλεσμα. Φυσικά θα υπάρχει και σχετικό video αλλά θα γίνει ωραίο νταβαντούρι να έρθει ο κόσμος από κοντά.

Με τις σφήκες τις καθάρισα με το φτυάρι και νερό και είμαι έτοιμος. Το baygon που μου πρότεινες δεν έκανε τίποτα. :lol:

Εννοείται να το βάλεις και στους σκαραβαίους το θέμα μας, αν και μετά δεν θα σου ξαναμιλήσουν γιατί θα τους εξευτελίσεις :lol: .

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Για την παρέα αλλά προπαντός για τα σουβλάκια θα έρθω και εγώ… επιβεβαιώστε ακριβή ώρα και τοποθεσία… πανσέληνο εξάλλου έχει σήμερα… :X

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
rossoneri said:
Καλημερα παιδια...που και τι ωρα???
Πέμπτη 21:00 στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης.

Μετά έχει σουβλάκια εκεί κοντά. Ελάτε νηστικοί.

Μην λείψει κανείς. Είναι ευκαιρία να γνωριστούμε.

7pas100

Member
Reaction score
17
Πόντοι
0
Marios said:
Το μόνο που λείπει τώρα, είναι να βρεθεί ένα κατρελ να σας πατήσει και τους δύο :p :p :p :ρ :ρ :ρ :lol:
Υπάρχει 4L, την Πέμπτη στις 9 θα είμαι εκεί :p :p

Top Bottom