Πληροφορίες για το LN

Να παραμείνει το θέμα σχετικά με το Citroen LN?

• Total voters
    8
  • Poll closed .

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Οκ δεν είχε φανατικούς φίλους αλλά όποιος έχει όρεξη ας γράψει καμία πληροφορία.. Της οικογενείας είναι αυτό..

Βάζω και δημοσκόπιση που θα διαρκέσει 30 μέρες για το αν θα πρέπει να υπάρχει θέμα αφιερωμένο στο LN ή όχι..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

JoGly

Member
Reaction score
449
Πόντοι
397
Το LN υπήρξε η μεγαλύτερη πέτρα σκανδάλου στην ιστορία της Citroen. Πρώτο υβρίδιο βασισμένο σε Peugeot και αντικείμενο μίσους των φανατικών υπάρχει ακόμα και στην Ευρώπη σε περιορισμένα αντίτυπα..! Θα μου άρεσε πολύ ένα LNA 2ης γενιάς γιατί πιστεύω πως ήταν ένα απ'τα πιό ευχάριστα και αποτελεσματικά αυτοκίνητα πόλης ever.., αλλά δυστυχώς σήμερα δεν έχω περιθώριο να φορτωθώ κι'άλλα..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Το LN υπήρξε η μεγαλύτερη πέτρα σκανδάλου στην ιστορία της Citroen. Πρώτο υβρίδιο βασισμένο σε Peugeot και αντικείμενο μίσους των φανατικών υπάρχει ακόμα και στην Ευρώπη σε περιορισμένα αντίτυπα..! Θα μου άρεσε πολύ ένα LNA 2ης γενιάς γιατί πιστεύω πως ήταν ένα απ'τα πιό ευχάριστα και αποτελεσματικά αυτοκίνητα πόλης ever.., αλλά δυστυχώς σήμερα δεν έχω περιθώριο να φορτωθώ κι'άλλα..
Πέτρα ξανδάλου γιατί Γιάννη?
Καλώς όρισες flowers

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ήταν επίσημη παραδοχή οτι η Citroen δεν ερευνά, δεν σχεδιάζει και κυρίως δεν αποφασίζει μόνη. Αυτό για το κοινό της ήταν κόκκινο πανί..
Η αρχή του τέλους δηλαδή :worry:

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.051
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
ευρυχωρο για 2 ατομα μαζι με τα πραγματα του σουπερ μαρκετ ειχα οδηγησει ενα μαυρο με τον κινητηρα των 602 το 1993 1ης γενιας τοτε ειχα μια γκομενα στην αθηνα και η μανα της ειχε ενα τετοιο για μικρομετακινησεις....μας βολεψε μονο στις μετακινησεις...
και ναι να παραμεινει μπορει να μπει καποιος κατοχος λν στο μελλον εξαλλου ειναι και 2κυλινδρο να μην βγει.....δεν πεταμε κανενα παλιο παιδι παο την οικογενεια των μη καταλυτικων σιτροεν

JoGly

Member
Reaction score
449
Πόντοι
397
Η αρχή του τέλους δηλαδή :worry:
Κατά κάποιο τρόπο. Μετά το LN ξαναείδαμε σχέδια της Citroen, αλλά οτιδήποτε υβριδικό ανάμεσα σε Citroen/Peugeot δεν περιβάλλεται από ιδιαίτερη συμπάθεια. Ακόμα και σήμερα τα Peugeot ion & Citroen C zero δεν περιβάλλονται από ασυγκράτητο ενθουσιασμό..:D :D

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.189
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Κατά κάποιο τρόπο. Μετά το LN ξαναείδαμε σχέδια της Citroen, αλλά οτιδήποτε υβριδικό ανάμεσα σε Citroen/Peugeot δεν περιβάλλεται από ιδιαίτερη συμπάθεια. Ακόμα και σήμερα τα Peugeot ion & Citroen C zero δεν περιβάλλονται από ασυγκράτητο ενθουσιασμό..:D :D
Σκέφτομαι να ξεκινήσω αύριο μια συζήτηση για το πως ξεκίνησε η Citroen και πως κατάντησε... Ακόνισε τα μαχαίρια σου teasing

nonos

Member
Reaction score
24.393
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
ειχα οδηγησει ενα μαυρο με τον κινητηρα των 602 το 1993 1ης γενιας τοτε ειχα μια γκομενα στην αθηνα και η μανα της ειχε ενα τετοιο για μικρομετακινησεις....μας βολεψε μονο στις μετακινησεις...
:lol::lol: νεφρο δε μου αφησες..

1000Pistes

Member
Reaction score
2.106
Πόντοι
697
το πρωτο ξαδελφακι του ψαχνω (Σαμπακι)....

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.921
Πόντοι
827
Δεν ξέρω αν είναι η προσωποποίηση της αρχής της Peugoetποιησης της Citroën...είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Το λατρεύω

nonos

Member
Reaction score
24.393
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Εμενα απο την αλλη με αφηνει λιγο αδιαφορο μπορω να πω.

Top Bottom