- Reaction score
- 23.474
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ευτυχως που εβαλες καμια φωτό.. 

Οι πινακίδες από πού είναι; Κύπρο;Και το κουίζ της ημέρας.
Τι βλέπουμε εδώ;View attachment 36900
View attachment 36901
View attachment 36902
Ναι και ξέρω και ποιου είναι! Το Mehari είναι απίστευτο, τα έχασα μόλις το είδα, νόμιζα ότι δεν έβλεπα καλά. Το έβλεπα αρχικά από μακριά υπερυψωμένο και λέω "μπα, δεν υπάρχει περίπτωση..." Και μόλις είδα τους έξτρα λεβιέδες.....Με υδροπνευματική!
Εχεις λευκό καπνό στην εξάτμιση με ζέστη την μηχανή ;Ναι και ξέρω και ποιου είναι! Το Mehari είναι απίστευτο, τα έχασα μόλις το είδα, νόμιζα ότι δεν έβλεπα καλά. Το έβλεπα αρχικά από μακριά υπερυψωμένο και λέω "μπα, δεν υπάρχει περίπτωση..." Και μόλις είδα τους έξτρα λεβιέδες.....
Η CX απλώς πάλι άρχισε να στάζει πολύ λίγο LHM στο ίδιο σημείο μάλλον (?)... Κοιτάξτε, μπαίνουν γάτες συνέχεια στο γκαράζ το χειμώνα και βλέπω συνέχεια τις πατούσες τους πάνω στη CX. Μήπως πειράζουν τους σωλήνες από κάτω????
Και τώρα τελευταία, χωρίς να μου ανεβάζει θερμοκρασία, βράζει λίγο μετά από μεγάλη διαδρομή το ψυκτικό στο δοχείο εκτόνωσης. Ελπίζω να μην είναι κάποιο σοβαρό σενάριο (που συνήθως είναι σε αυτές τις περιπτώσεις), το έχει ξανακάνει πριν από χρόνια, την περίοδο της μεγάλης ακινησίας και ήταν, εάν θυμάμαι καλά, απλώς θερμοστάτης??? Νομίζω...
η hydragas της British leyland είχε πολλές διάφορες από την υδροπνευματικη της σιτροεν στην σχεδίαση . Δρν έχω χρόνο να επεκταθώΜε υδροπνευματική!
Μόνο το 3ο.Εχεις λευκό καπνό στην εξάτμιση με ζέστη την μηχανή ;
Εχεις μπουρμπουλήθρες στο δοχείο εκτόνωσης ;
Το δοχείο εκτόνωσης είναι «υπό πίεση»; Κάνει Ψιτ όταν το ανοίγεις ;
Το θέμα είναι τί κάνει σε συνεργείο Citroën;η hydragas της British leyland είχε πολλές διάφορες από την υδροπνευματικη της σιτροεν στην σχεδίαση . Δρν έχω χρόνο να επεκταθώ
Αυτό είναι φυσιολογικό. Όταν είναι ζεστό το σύστημα ψύξης είναι υπό πίεση.Μόνο το 3ο.
Έχει αριστερά το τιμόνι. Μάλλον Σουηδικές είναι.Ναι κυπριακες ειναι. Austin Princess ειναι αν και ασχετο με το θεμα.
Ειναι ΦιλανδικεςΈχει αριστερά το τιμόνι. Μάλλον Σουηδικές είναι.
@NikephorosΚαι τώρα τελευταία, χωρίς να μου ανεβάζει θερμοκρασία, βράζει λίγο μετά από μεγάλη διαδρομή το ψυκτικό στο δοχείο εκτόνωσης. Ελπίζω να μην είναι κάποιο σοβαρό σενάριο (που συνήθως είναι σε αυτές τις περιπτώσεις), το έχει ξανακάνει πριν από χρόνια, την περίοδο της μεγάλης ακινησίας και ήταν, εάν θυμάμαι καλά, απλώς θερμοστάτης??? Νομίζω...
Επειδή είναι άλλο θεμα μεν, αλλά δεν ξέρω που να το βάλω να το δείς.

| [bara] | [psia] | Water boiling point [°C] | Water boiling point [°F] |
| 1.013 | 14.7 | 100 | 212 |
| 1.034 | 15 | 101 | 213 |
| 1.103 | 16 | 102 | 216 |
| 1.172 | 17 | 104 | 219 |
| 1.241 | 18 | 106 | 222 |
| 1.31 | 19 | 107 | 225 |
| 1.379 | 20 | 109 | 228 |
| 1.517 | 22 | 112 | 233 |
| 1.655 | 24 | 114 | 238 |
Είμαστε εντελώς εκτός θέματος, αλλά η γραμματοσειρά και το παραλληλόγραμμο αυτοκόλλητο στο κέντρο είναι από Σουηδία.Ειναι Φιλανδικες
To υποστηριζει και με τους λασπωτηρες του .....
Ciao
Καμία σχέση με Φινλανδία.Ειναι Φιλανδικες
To υποστηριζει και με τους λασπωτηρες του .....
Ciao
SwedenΕίμαστε εντελώς εκτός θέματος, αλλά η γραμματοσειρά και το παραλληλόγραμμο αυτοκόλλητο στο κέντρο είναι από Σουηδία.