- Reaction score
- 23.820
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Μα δεν είναι δική του 

Το ξέρω αλλά δυστυχώς έχει φράχτη πλέον και δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Έχω τραβηχτεί αρκετά για να βγάλω τις φωτογραφίες. Μακάρι πάντως, το εύχομαι ολόψυχα, να έχει καλή τύχη στο μέλλον γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό εμφανισιακά τουλάχιστον... Και πριν την αφήσει, λειτουργούσε κανονικότατα απλώς δεν την έβγαζε συχνά επειδή είναι και μεγάλος άνθρωπος...Βγάλτο απο το χωράφι αν έχεις την δυνατότητα. Τα χόρτα από κάτω που θα μεγαλώνουν, κάνουν ζημιά.
Ανοιξε τις πόρτες μια ημέρα με ήλιο, να φύγουν πιθανές υγρασίες.
Βάλτο εμπρός με μια βοηθητική μπαταρία, αφου ελέγξεις τα υγρά - λάδια κλπ για να λιπανθεί.'
Βάλε και άλλες φωτό από μηχανή και εσωτερικό.
Το δέντρο από πάνω του είναι επικίνδυνο, μαι και τα κλαδιά της συκιάς σπάνε εύκολα.
Απολογούμαι ! Κατάλαβα λάθος την ανάρτησή σου, νομίζοντας ότι είσαι ιδιοκτήτης.Το ξέρω αλλά δυστυχώς έχει φράχτη πλέον και δεν είναι εύκολα προσβάσιμο. Έχω τραβηχτεί αρκετά για να βγάλω τις φωτογραφίες. Μακάρι πάντως, το εύχομαι ολόψυχα, να έχει καλή τύχη στο μέλλον γιατί είναι πραγματικά πολύ καλό εμφανισιακά τουλάχιστον... Και πριν την αφήσει, λειτουργούσε κανονικότατα απλώς δεν την έβγαζε συχνά επειδή είναι και μεγάλος άνθρωπος...
Μήπως είναι αυτή που είχε ο seaside garage;Από τη Δανία...κατέληξε στη Ελλαδα!
Prestige...
Ή μήπως να βάλω τη λυπημένη φατσούλα επειδή είναι σε ακινησία;;;; Μακάρι να ξαναβγεί στους δρόμους.

Με το παλιό ταμπλώ!
Ακριβώς! Για αυτό έβαλα τη φωτογραφία! Είναι στο Γαλαξίδι.Με το παλιό ταμπλώ!
Πιθανότητα να είναι καλή βάση, γιατί το έκανε έτσι??? (Εντάξει, θα μου πείτε, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο αυτοκίνητό του....).