- Reaction score
- 8.313
- Πόντοι
- 947
- Περιοχή
- Zwettl Niederösterreich Austria
- Website
- www.citrobella.com
BX Image tou 1992...
Για αυτό μου αρέσει η bx...einai idia ta organa tou AX deyteris genias
Indeed..BX και ΑΧ καμία σχέση τα όργανα..
ΖΧ και ΑΧ σειρά 2 μοιάζουν τα όργανα, ΒΧ με CX σειρές 2 επίσης μοιάζουν όπως και VISA GTi με ΑΧ GT 90
Σε ευχαριστώ Απόστολε! Όταν με το καλό λήξει αυτή η κατάσταση ανυπομονώ να συναντηθούμε και πάλι από κοντά. Θα σας διηγηθώ πολλά πράγματα, σχετικά με την πανδημία και μη, όπως επίσης και για αυτά τα Κυριακάτικα νυκτερινά δρομολόγια με τη CX. Έχω το ελεύθερο, λόγω της δουλειάς μου και της δουλειάς της γυναίκας μου για δρομολόγια όλο το 24ωρο από και προς τις δουλειές μας μόνο, αλλά..... η συνέχεια από κοντά!Είσαι ο μόνος αναρχικός που συμπαθώ ρε Νικόλα![]()
θελω και γω να ακουσω...........!Σε ευχαριστώ Απόστολε! Όταν με το καλό λήξει αυτή η κατάσταση ανυπομονώ να συναντηθούμε και πάλι από κοντά. Θα σας διηγηθώ πολλά πράγματα, σχετικά με την πανδημία και μη, όπως επίσης και για αυτά τα Κυριακάτικα νυκτερινά δρομολόγια με τη CX. Έχω το ελεύθερο, λόγω της δουλειάς μου και της δουλειάς της γυναίκας μου για δρομολόγια όλο το 24ωρο από και προς τις δουλειές μας μόνο, αλλά..... η συνέχεια από κοντά!