Νέο Citroën C4 2020

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.945
Πόντοι
827
Tha mou epitrepseis mia paratirisi
'le Figaro' profanos ennoei tin Efimerida, ki oxi to ginaikeio periodiko 'madame figaro' pou kikloforei kai stin Ellada. (kai to opoio einai entheto stin kiriakatiki Figaro, alla stin Ellada kikloforei aneksartita)

le Figaro einai mia apo tis protes se poliseis politikes efimerides stin Gallia, kai theoreitai egkiri. Sto politiko fasma topotheteitai kentro/kentroaristera, opos peripou i Elefterotypia stin Ellada.

O diadiktiakos tis topos

Den leo se kamia periptosi oti afto kanei ton kriti egkiro kai to diagonismo egkiro, apla oxi oti ilthe kai apo periodiko modas.

To C4 den kerdizei me tipota. Persinos nikitis itan to 208. Den borei 2 Peugeot stin seira na kerdisoun.
ID3 tha paiksei
Sorry για το off topic αλλά η Figaro είχα την εντύπωση ότι εξέφραζε τον χώρο της κεντροδεξιάς, του γκωλικούς αν δεν κάνω λάθος. Την Liberation την είχα για την Ελευθεροτυπία της Γαλλίας, και για να είμαστε και ιστορικά και χρονικά ακριβείς η Ελευθεροτυπία ήταν η Liberation της Ελλάδας.

Reaction score
18.269
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
Sorry για το off topic αλλά η Figaro είχα την εντύπωση ότι εξέφραζε τον χώρο της κεντροδεξιάς, του γκωλικούς αν δεν κάνω λάθος. Την Liberation την είχα για την Ελευθεροτυπία της Γαλλίας, και για να είμαστε και ιστορικά και χρονικά ακριβείς η Ελευθεροτυπία ήταν η Liberation της Ελλάδας.
Μπορεί να έχεις και δίκιο. Εξάλλου ο χώρος του κέντρου είναι λίγο δυσδιάκριτοι πλέον ... Ήταν προσωπική εκτίμηση από αυτά που γράφει.

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.945
Πόντοι
827
Μπορεί να έχεις και δίκιο. Εξάλλου ο χώρος του κέντρου είναι λίγο δυσδιάκριτοι πλέον ... Ήταν προσωπική εκτίμηση από αυτά που γράφει.
Για την Ελευθεροτυπία ξέρω ότι το πρότυπο της έκδοσής της ήταν η Liberation. Και αν δεν κάνω λάθος ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ήταν ο Ζαν - Πολ Σατρ.
Τέλος του :offtopic:

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Εδωσα σημασια στο σχολιο του ..." Θα πρεπει να το στηριξει το εδω marketing της εταιρειας "...

Και μεσα απο το ιδιο site αναπωλουν αυτοκινητα της μαρκας που οντως οταν παρουσιαστηκαν εκαναν την διαφορα ηταν κατι μοναδικο στο ματι του αγοραστη τοτε ... Τωρα που σε αυτο το c4 βλεπουν το διαφορετικο ...
Ε εχω εσωτερικη δικη μου απορια ......

Last edited:

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607

Nikephoros

Member
Reaction score
15.620
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.945
Πόντοι
827
Το είδα από κοντά στην ευρύτερη περιοχή της γειτονιάς μου. Κολλάς κανονικά. Το δε πίσω μέρος είναι ωραιότερο στην πραγματικότητα από ότι στις φωτογραφίες. Ωραίες γραμμές με απαλές καμπύλες που γαληνεύουν το μάτι.
Πριν είχα δει το HC-R. Ενδιαφέρον αλλά οι γωνίες του, τόσο έντονες, "τραυματίζουν" το μάτι.
Σε γενικές γραμμές το C4 μ' αρέσει ακόμα περισσότερο από κοντά

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
θεωρω οτι θα παει απατα οπως ο κακτος.....καθε νεο σχεδιο σιτροεν σκετη αποτυχια καθε νεο σχεδιο πεζω πληρης επιτυχια τυχαιο δε νομιζω...και πλακα ειναι οτι τα σκοντα απο τα φολκσβαγκεν ειναι ομολογουμενως πιο ομορφα αλλα δε βλεπεις του βαγκιτες αφεντικα να τα μποιοκταρουν σε συγκριση με τους δικους μας

Citroenakis

Member
Reaction score
651
Πόντοι
427
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Άν έχει υδροπνευματική ανάρτηση:dscabrio: είναι Ή ΆΜΕΣΗ επιλογή μου.
Άν όχι η xantia ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ καί θα ΕΙΝΑΙ η ΘΕΆΆΆ μου.
:up::yahoo:
Τελικά οι της ΡSA νομίζουν ότι η citroen είναι daewoo του 1980-90.grom

ΕΛΠΊΖΩ ο γάμος PSA-FIAT CRYSLER να φέρει την αναγέννηση της citroen μέσω ενός μοντέλου που να ρετροφέρνει (με υδροπνευματική), όπως το 500 της fiat, ( πόσες εκδόσεις έχει άραγε;). Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, τιμώντας την ιστορία της εταιρείας καί μαζεύοντας τον κόσμο της citroen που λάκισε εδώ και 15-20 χρόνια τώρα. Η fiat ξέρει τί ώθηση της έδωσε τα 15-20 τελευταία χρόνια το 500.
Εκεί πλέον δεν θα αποφασίζουν :thumbsdown:οι της PSA, αλλά θα ΣΥΝαποφασίζουν και οι της FIAT.
Άν έχουν έτσι τα πράγματα, νομίζω ότι μπορούμε να ελπίζουμε.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
:new: :wise: :dscabrio:

Taskos

Member
Reaction score
3.771
Πόντοι
777
Την υδροπνευματική ξέχαστην.
Δεν είναι πλέον στο επίκεντρο τα οδηγικά θέματα. Δες εξοπλισμός-μούρη-τιμή-κόστος χρήσης σε διάφορες προτεραιότητες.
Το πιθανότερο να λανσάρουν ένα σούπερ οικονομικό-φθηνό-εντυπωσιακό μοντέλο με διάφορα εμβλήματα κατά βούληση.
Όπως πάει, μπορεί να γίνει η Citroen, η Daewoo του '90 αλλά εάν έχει κέρδη να είναι όλοι ευχαριστημένοι. moneymoney

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.065
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
σωστος τασο καλησπερα

Citroenakis

Member
Reaction score
651
Πόντοι
427
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Την υδροπνευματική ξέχαστην.
Δεν είναι πλέον στο επίκεντρο τα οδηγικά θέματα. Δες εξοπλισμός-μούρη-τιμή-κόστος χρήσης σε διάφορες προτεραιότητες.
Το πιθανότερο να λανσάρουν ένα σούπερ οικονομικό-φθηνό-εντυπωσιακό μοντέλο με διάφορα εμβλήματα κατά βούληση.
Όπως πάει, μπορεί να γίνει η Citroen, η Daewoo του '90 αλλά εάν έχει κέρδη να είναι όλοι ευχαριστημένοι. moneymoney
Δυστυχώς, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια, την οποία δεν θέλω να δεχτώ.
Μόνο το όνομα έμεινε από τη citroen. Ούτε καν το σήμα.
Όσο για τη daewoo, έμειναν τα γραφεία και τα εργοστάσια, για λογαριασμό της chevrolet.

Reaction score
18.269
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
27362

Ερωτας με την πρώτη ματιά το πίσω μέρος της μπερλινας της 4θυρης.

Είχα να νιώσω τόσο ενθουσιασμένος με ένα σχέδιο από τότε που αγόρασα το καινούριο καζανάκι στην τουαλέτα.

Επίσης νοσταλγία για το πρώτο Λόγκαν.

Κάνει το 5θυρο C4 να φαίνεται πολύ καλύτερο

Last edited:

GiwrgosTer

Member
Reaction score
582
Πόντοι
367
Περιοχή
Χανιά, Κρήτη

Είχα να νιώσω τόσο ενθουσιασμένος με ένα σχέδιο από τότε που αγόρασα το καινούριο καζανάκι στην τουαλέτα.

To C5x εχει πολυ πιο ωραιο σχεδιο πισω πιστευω αυτο ειναι ασχημουλικο

Nikephoros

Member
Reaction score
15.620
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
View attachment 27362

Καλά είναι στα καλά τους? Τι στην ευχή έχουν πάθει, έχουν χαζέψει εντελώς??? Όσον αφορά το θέμα της σχεδίασης, που όλους μας επηρρεάζει, γιατί να διαλέξω τότε αυτό από ένα Hyundai, ένα "Τουότα", όπως το έλεγαν εδώ παλιά, ένα Kia, κ.λ.π. Θα πατώσουν μου φαίνεται... Το Kia EV6 ασύγκριτα ομορφότερο κατά τη γνώμη μου (που φτάσαμε, να λέμε η Kia καλύτερη από τη Citroen).
27363
27364

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.205
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Sorry για το άσχετο ποστ αλλά η ΚΙΑ φτιάχνει πολύ όμορφα αυτοκίνητα τελευταία.. Εντυπωσιακά θα έλεγα

Top Bottom