Κυριακάτικο ατύχημα

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Εχθές είχα μια ατυχία (μάλλον απροσεξία) και στούκαρα το 2CVάκι μου. Μετά την πρώτη τρομάρα και μέχρι να κατέβω να δω την ζημιά η ψυχή μου πήγε στην κούλουρη. Ευτυχώς ήταν καθαρή ζημιά μιας και χρειάζονται φτιάξιμο μόνο τα δυο φτερά και ο μπροστινός προφυλακτήρας.

Το καλό της ιστορίας. Πήρα τηλέφωνο τον Πιτσικράκη (επίτιμο μέλος του φόρουμ και συνιδρυτής) ο οποίος έφτασε στο συμβάν λίγα λεπτά μαζί με το άλλο εκλεκτό μέλος του φόρουμ DimitrisR :)
Η ισχύς εν τη ενώσει :bow:

Το δεύτερο καλό ήταν ότι είχα μόλις ασφαλίσει το αυτοκίνητο (μετά από έντονες πιέσεις του Πίτση). Με δεδομένο ότι δεν το κυκλοφορούσα τελευταία πολύ, έκανα κάπου κάπου καμία βόλτα στην γειτονιά ανασφάλιστος το οποίο είναι έγκλημα μιας και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και το μπλέξιμο μετά είναι μεγάλο!

Το κωμικό της υπόθεσης ήταν πως ο γιος του ανθρώπου που τράκαρα είναι φαναρτζής και στην ερώτηση πόσο κάνει η ζημιά μου και αν θέλει να το αναλάβει μου απάντησε "Ε αφού μας τράκαρες σου κάνω μια φιλική τιμή 160€ για την φανοποιεία και το βάψιμο :lol:

Μάλλον φτηνά την γλύτωσα!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Νομίζω ότι ήσουνα πολύ τυχερός… ευτυχώς δεν είναι μεγάλη ζημιά… και διορθώνεται…
Όταν διάβασα το sms η σκέψη μου πήγε στα πολυ χειροτέρα ( μου κόπηκε το αίμα )
Το ντεσεβο σου θα γίνει σίγουρα πιο ωραίο από πρώτα… κοίτα να βγάλεις και κανένα σπασμένο από την υπόθεση 160€ σου πήγε ο καφές… :p

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Flaminio Bertoni said:
Νομίζω ότι ήσουνα πολύ τυχερός… ευτυχώς δεν είναι μεγάλη ζημιά… και διορθώνεται…
Όταν διάβασα το sms η σκέψη μου πήγε στα πολυ χειροτέρα ( μου κόπηκε το αίμα )
Το ντεσεβο σου θα γίνει σίγουρα πιο ωραίο από πρώτα… κοίτα να βγάλεις και κανένα σπασμένο από την υπόθεση 160€ σου πήγε ο καφές… :p
Και δεν τον ήπια κιόλας. Με την στούκα χύθηκε πάνω μου τον είχα ανάμεσα στα πόδια μου :lol:

A 110 ALPINE

Member
Reaction score
11
Πόντοι
0
μικρη η ζημια ευτυχως.
και παντα ασφαλεια βρε παιδια,ποτε δεν ξερεις που και τι θα γινει,και δεν ισχυει εγω προσεχω.

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
A 110 ALPINE said:
μικρη η ζημια ευτυχως.
Ρώτα και τον...αντίπαλο! :lol:

A 110 ALPINE said:
και παντα ασφαλεια βρε παιδια,ποτε δεν ξερεις που και τι θα γινει,και δεν ισχυει εγω προσεχω.
Έχεις απόλυτο δίκιο...

A 110 ALPINE

Member
Reaction score
11
Πόντοι
0
δηλαδη τι ακριβως επαθε ο αντιπαλος. :lol:

το πηγε ζουμπιτο για νεονακη. :rotfl:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Ήταν ένα Passat καινούργιο και χρειάζεται αλλαγή η πόρτα του οδηγού φαναρτζοδουλειά στο μαρσπιέ και εκεί που θα ήταν η πόρτα πίσω απο τον οδηγό (αν έιχε) :O

kp61

Member
Reaction score
2
Πόντοι
262
Pierre Boulanger said:
Ήταν ένα Passat καινούργιο και χρειάζεται αλλαγή η πόρτα του οδηγού φαναρτζοδουλειά στο μαρσπιέ και εκεί που θα ήταν η πόρτα πίσω απο τον οδηγό (αν έιχε) :O
δηλαδη? ηταν στεισον? η κυκλοφορουσε χωρις πισω πορτα? :lol:

nasos 2cv

Member
Reaction score
3
Πόντοι
22
Περιοχή
ταυρος
περαστικα τολη και παντα ο πιτσι μπροστα χαχαχαχα φτιαχνετε δεν ειναι πολυ σοβαρο που το βλεπω και εμενα μου το τρακαραν παρκαρισμενο και ευτυχως που αφησε σημειωμα η κυρια αλλα οταν πηγα να το παρω οσο πλησιαζα και το εβλεπα ποιο καθαρα παθαινα καποιο μικρο εγκεφαλικο η αληθεια ειναι...

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
kp61 said:
Pierre Boulanger said:

:lol: :lol: :lol:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.965
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
kp61 said:
Pierre Boulanger said:
:lol: Όχι ήταν 3πορτο.

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Τόλη, μάλον πανω στον χαμό του αυτχήματος σου ξέφυγαν οι 2 πίσω πόρτες του Passat!

Top Bottom