- Reaction score
- 28.756
- Πόντοι
- 1.607
Ξαναβαλτα ...
θελουν και αλλο ...
θελουν και αλλο ...
ΚλαίωΆλλος ψυχακιας από κει...
View attachment 21043

Ξερω πως 2 τυπακια εχουν κλεισει ηδη ... και ενας αλλος που ξερεις θα παει,..Καλησπέρα σας!!
Υπαρχει ενδιαφέρον από συμφορουμιτες για την Πανελλήνια συνάντηση στην Στυλίδα?

Αυτα ....Καλησπέρα σας!!
Υπαρχει ενδιαφέρον από συμφορουμιτες για την Πανελλήνια συνάντηση στην Στυλίδα?
To σκέφτομαι και εγώ, μια που έχω σπίτι ακριβώς απέναντι, πάνω από τις Θερμοπύλες στο βουνό επάνω. Αλλά δε με αφήνουν ακόμα οι κορωναϊοί... (τα δείγματα προς εξέταση δηλαδή, διότι θετικά δεν υπάρχουν πλέον).Ξερω πως 2 τυπακια εχουν κλεισει ηδη ... και ενας αλλος που ξερεις θα παει,..
Αυτα ....

https://www.autolit.eu/en/citroen-2cv/1732-1981-citroen-2cv6-special-club-owners-manual-dutch.html?search_query=citroen+owners+manual&results=84Αγαπητοί φίλοι Καλησπέρα σας!
Ψάχνω να βρω παλιό βιβλίο Service,αυτό που συμπληρώνανε τα χλμ αλλαγής λαδιων, εργασίες επισκευής κλπ...
Γνωρίζεται αν μπορώ να βρω κάτι?
Η αν πουλάει κάποιος κάτι?
Επισης ψάχνω να βρω το USER Manual για το citroen 2cv6...
Οποία πληροφορία θα είναι χρήσιμη.
Αν υπάρχει κάτι και σε εκτυπώσιμη μορφή θα μου ήτανε χρήσιμη!
![]()
),οταν ειχαμε τη ΒΧ,ωστε να μαθει καποια βασικα πραγματα για συντηρηση και επισκευες στην υδροπνευματικη.Εχω την εντυπωση πως υπαρχουν ακομα,οποτε ισως εκει να βρεθει κατι ενδιαφερον.
image uploading

ΑπίθανοΕχω στην κατοχη μου παλιο βιβλιο απο συνεργειο φιατ,τελων 80-αρχων 90,το οποιο χρησιμοποιω κανονικα ομως.
Εχω βεβαια και κατι πολυ πιο ενδιαφερον.''Το ημερολογιο του οδηγου '81'',απο τις εκδοσεις Σπυρου Γαλαιου*.Ενα ημερολογιο με πολλες χρησιμες συμβουλες για τον οδηγο,μικροεπισκευες κλπ,αλλα και κενες σελιδες για να συμπληρωνει ο οδηγος τα σερβις.Δυστυχως σε κακη κατασταση.Εν καιρω θα ανεβασω φωτο.
*Οι εκδοσεις Σπυρου Γαλαιου,ηταν μια τρομερη πηγη πληροφοριων για το αυτοκινητο,σε μια εποχη που δεν υπηρχε ιντερνετ.Απο εκει ειχε δανειστει βιβλια ο πατερας μου(η ισως ειχε λαθραναγνωσει,δε θυμαμαι καλα),οταν ειχαμε τη ΒΧ,ωστε να μαθει καποια βασικα πραγματα για συντηρηση και επισκευες στην υδροπνευματικη.Εχω την εντυπωση πως υπαρχουν ακομα,οποτε ισως εκει να βρεθει κατι ενδιαφερον.
Kai οι φωτογραφιες
image uploading
![]()

Μου ειχαν λείψει οι γρίφοι τ ομολογώ!