Καλώς σας βρήκα

Sinanai

Member
Reaction score
0
Πόντοι
0
Η περιέργεια και η αγάπη για τις αρχαιολογίες και ειδικά για το 2cv με έφερε εδώ. Βλέπω "γνωστούς" και χαίρομαι. Κωστής το όνομά μου, από Αθήνα. Δεν έχω 2cv, αλλά θα το ήθελα πολύ, και σιχτιρίζω θεούς και δαίμονες που κάπου το '93 δώσαμε ένα άψογο Dyane.

Να 'στε καλά και καλή συνέχεια!

υ.γ. Παρεμπιπτόντως, επειδή έχω μια αγάπη και στη φωτογραφία, όποτε θέλετε κανονίζουμε και κανένα shooting!

:happy:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Γεια σου Κώστα καλώς όρισες. Λίγο πολύ στη ίδια κατάσταση ήμαστε! Γιατί οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να έχουμε ένα 2cv αλλά όπως γνωρίζεις ένα = κανένα :p
Οπότε και εμείς θέλουμε και άλλα :)

Εγώ για παράδειγμα ψάχνω τώρα ένα Βάτραχο :cool:

Θα χαρούμε πολύ να δούμε τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει!

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Sinanai said:
Η περιέργεια και η αγάπη για τις αρχαιολογίες και ειδικά για το 2cv με έφερε εδώ. Βλέπω "γνωστούς" και χαίρομαι. Κωστής το όνομά μου, από Αθήνα. Δεν έχω 2cv, αλλά θα το ήθελα πολύ, και σιχτιρίζω θεούς και δαίμονες που κάπου το '93 δώσαμε ένα άψογο Dyane.

Να 'στε καλά και καλή συνέχεια!

υ.γ. Παρεμπιπτόντως, επειδή έχω μια αγάπη και στη φωτογραφία, όποτε θέλετε κανονίζουμε και κανένα shooting!

:happy:
Καλώς ήρθες και εδώ Κωστή!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.362
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλός ήρθες Sinanai, θα σε βοηθήσουμε να βρεις σύντομα αν το θες το δικό σου ντεσεβο...

Sinanai

Member
Reaction score
0
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Ακόμα και σύντομα να μη γίνει αυτό, πάντα είναι ευχάριστη η συναναστροφή με ανθρώπους με μια τέτοια κοινή αγάπη! Να 'στε καλά και ελπίζω να τα πούμε κι από κοντά!

Sinanai

Member
Reaction score
0
Πόντοι
0
Ωχ, μας έπιασαν! :O Άτιμοι καταδότες! :protest:

Ε, η ιταλοφιλία υπάρχει, κακά τα ψέματα, αλλά δεν επισκιάζει καθόλου τη γαλλοφιλία! Άλλωστε στην οικογένεια υπήρχαν Peugeot 404, 305, 106, 106 XSi, 3*206, Citroen Dyane, αλλά τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι το 'χουμε γυρίσει λιγάκι. Lancia Dedra - ok, παλαιότερα - και τελευταία Fiat Bravo, Panda, Panda100HP και ένα νέο Panda 4x4. :)

Γενικά είμαι απ' τους λίγους, ίσως, που θαυμάζω και εκτιμώ πάρα πολύ οχήματα και σχολές με μεγάλες διαφορές και φυσικά με διαφορετικές καταγωγές. Εξίσου, δηλαδή, θαυμάζω και κατασκευές της Άπω Ανατολής - για να ευχαριστήσω λίγο και το Δημήτρη. :p

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.236
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Κοίτα, πέρα από την πλάκα και εγώ δεν είμαι κολλημένος. Μου αρέσουν εκτός από το 2CV και αυτοκίνητα διαφορετικών σχολών όπως τα DS, GSA, Mehari, Dyane, Ami όπως και το CX για να μην με κατηγορήσουν για μονότονο :p

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.362
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Ευτυχώς δεν είμαι ο μονός… γιατί εμένα μου αρέσει το AXEL και δεν ντρέπομαι να το πω… :X

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Pierre Boulanger said:
Κοίτα, πέρα από την πλάκα και εγώ δεν είμαι κολλημένος. Μου αρέσουν εκτός από το 2CV και αυτοκίνητα διαφορετικών σχολών όπως τα DS, GSA, Mehari, Dyane, Ami όπως και το CX για να μην με κατηγορήσουν για μονότονο :p
Τα ίδια συν gs pony που φαντάζομαι τα ξέχασες.

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.362
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Πιτσικράκης said:
Pierre Boulanger said:
και το visa ξεχασε... :p

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Flaminio Bertoni said:
Πιτσικράκης said:
Pierre Boulanger said:
και το visa ξεχασε... :p
Θέλω να ελπίζω ότι δεν το ξέχασε.

Άσε εσύ τα κόλπα λες για το visa για να μας πας στο Axel. :lol:

Top Bottom