- Reaction score
- 18.177
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Vallée de Chevreuse

Μάλλον άλλη μια αγγελία που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ότι εδώ στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλή η παιδεία στην αυτοκίνηση, όπου οι κάτοχοι/πωλητές δε γνωρίζουν καν τι πουλάνε. Σίγουρα 241 άλογα είχε η 3.0 Hdi, 215 η 3.0 βενζινοκίνητη, 208 η 2.7 Hdi, 177 η 2.2 hdi.Απορία off topic: αυτός δεν είναι ο τρίλιτρος ES9 που έμπαινε και στην τελευταία XM; Αν είναι αυτός δεν έχει μεγάλη διαφορά στην ιπποδύναμη;
Δεν νομίζω ότι μπορεί να πουληθεί στην Ελλάδα
Για ποιο λογο?Δεν νομίζω ότι μπορεί να πουληθεί στην Ελλάδα
Αυτο που γραφεις ειναι αστειο. Συγγνωμη. Δε βρισκω αλλη λεξη.Ενας αγοραστής οχήματος τέτοιας ηλικίας, πιστεύω ότι θα προτιμούσε ένα αποδεδειγμένα αλεξίσφαιρο Γερμανικό. Και υπάρχουν κάποια
Και γιατι για τους ιδιους λογους να πωληθει εξωτερικο..?
Αυτο που γραφεις ειναι αστειο. Συγγνωμη. Δε βρισκω αλλη λεξη.
Γράψε μας λίγο για την εμπειρία σου με την C6. Γνωρίζω για τους μικρούς χώρους και για την δυσκολία εύρεσης ανταλλακτικών, αλλά τί άλλο δεν σου άρεσε (και τι σου άρεσε). Η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.3000 c6 βενζινοκίνητες παράχθηκαν . 23-24000 συνολικά κατά πλειοψηφεια ντίζελ
Το μοντέλο είναι ήδη σε παρουσιάσεις κλασικών εκθέσεων παρά την μικρή του ηλικία . Έχει μια ομάδα ακόλουθων κι από κάποιους ήδη θεωρείται αντικείμενο συλλογής . Όπως το avantime κι αλλά οχήματα με πολύ μικρο αριθμό παραγωγής κι ιδιαίτερη σχέδιαση .
Ασχετα αν αξίζουν η όχι .
Προσωπική μου άποψη ότι το αυτοκινητο είναι πανέμορφο, ήταν απωθημένο μου , αλλά όταν το απέκτησα δεν με γοήτευσε όσο θα περίμενα .
Πολύ δύσκολο στην Ελλάδα βα βρει αγοραστή ,και για Ευρώπη μπορεί να μείνει 15-18 μήνες σε αγγελία .
Το συγκεκριμένο έχει την ιδιαιτερότητα κι έχει τα χαμηλότερα χιλιόμετρα που έχουν εμφανιστεί σε αγγελία στην Ευρώπη τα τελευταία τέσσερα χρόνια .
Κι έχει το πιο συλλεκτικό μοτερ .
Το 2021είχε πωληθεί μια ντίζελ 3.0 53000ευρω κι είχε μόλις 8000χλμ
Ανταλλακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν , ακόμα και πλαστικά τμήματα σε προφυλακτήρες πλέον πολλοι τα βρίσκουν σε 3D εκτυπώσεις
Δε νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο αγοράς η σύγκριση με μοντέρνα Τούρμπο 1.6 που βγάζουν πιο πολλά άλογα,με μοντέρνα αυτοκίνητα που και καλλίτερα εξοπλισμένα είναι και πιο ακριβά δείχνουν+ έχουν 6ετη εγγύηση από τον κατασκευαστή, προσφέρονται με loa/lld τον μήνα , αλλά ούτε και με αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Αντίο από μένα , τα υπόλοιπα με ξεπερνούν και δεν τα γνωρίζω :
Αφορούν συζήτηση ανάμεσα σε ειδικούς , αφορούν απόρρητα βιομηχανικά μυστικά πολυεθνικών εκμαιευμένα μετά από 10λεπτες συζητήσεις , χάρη στην κατά δήλωση ακαταμάχητη γοητεία κάποιων .
Αντίο και να περνάτε καλα
View attachment 37528
Μακάρι Δημήτρη, εάν δεν πωληθεί και εάν μου επιτρέψει ο χρόνος μου με τους ιούς που κυνηγάω, να μπορέσω να έλθω με τη CX να σε πάρω να πάμε μαζί να τη δούμε! Δεν εκδηλώθηκα πολύ όταν ανέβασα την αγγελία, αλλά για ποιον από εμάς δε θα ήταν όνειρο μία Activa, ιδίως σε τόσο εκπληκτική κατάσταση??!!The same owner wih bx @Nikephoros Νικολα ..
Το τελευταιο ισως ειναι απο τα ποιο καλα αμαξια που υπαρχουν Ελλαδα ..
Αν θες μετα απο το γαλαζιο σφυρα να σε παω να τα δεις ..να κανουμε μαζι ονειρα ..
Που και που γκαραζοχαζευουμε εκει που ειναι με φιλους
Αυτα ..
Χαιρετισμους