Ενδιαφέρουσες αγγελίες από το Internet

nonos

Member
Reaction score
23.474
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα

dap

Member
Reaction score
1.475
Πόντοι
407
Απορία off topic: αυτός δεν είναι ο τρίλιτρος ES9 που έμπαινε και στην τελευταία XM; Αν είναι αυτός δεν έχει μεγάλη διαφορά στην ιπποδύναμη;

nonos

Member
Reaction score
23.474
Πόντοι
1.387
Περιοχή
ES9 A 208 ιπποι η 3λιτρη βενζινοκινητη c6.
Τα 241 ειναι του απεραντου γαλαζιου... :D

Nikephoros

Member
Reaction score
15.255
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
Απορία off topic: αυτός δεν είναι ο τρίλιτρος ES9 που έμπαινε και στην τελευταία XM; Αν είναι αυτός δεν έχει μεγάλη διαφορά στην ιπποδύναμη;
Μάλλον άλλη μια αγγελία που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ότι εδώ στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλή η παιδεία στην αυτοκίνηση, όπου οι κάτοχοι/πωλητές δε γνωρίζουν καν τι πουλάνε. Σίγουρα 241 άλογα είχε η 3.0 Hdi, 215 η 3.0 βενζινοκίνητη, 208 η 2.7 Hdi, 177 η 2.2 hdi.

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.909
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties

nonos

Member
Reaction score
23.474
Πόντοι
1.387
Περιοχή

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.883
Πόντοι
747
Απαντώ με την άποψή μου.

18 χρονών αυτοκίνητο, με πολλά πολύπλοκα συστήματα.
Τιμή, που μπορεί να "δικαιολογείται" από την μη χρήση, αλλά δεν ενθαρύνει την χρήση στους σημερινους δρόμους. Για συλλογή ? Πιθανον.

Ενας αγοραστής οχήματος τέτοιας ηλικίας, πιστεύω ότι θα προτιμούσε ένα αποδεδειγμένα αλεξίσφαιρο Γερμανικό. Και υπάρχουν κάποια.

Και πλέον με τα turbo, οι ιπποδυνάμεις αυτές αποδίδονται από λιγότερα κυβικά - φόρους - κατανάλωση.

Καλοπουλητο στον κο, αλλά με τα κριτήριά μου, ............δεν !

nonos

Member
Reaction score
23.474
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Και γιατι για τους ιδιους λογους να πωληθει εξωτερικο..?

Ενας αγοραστής οχήματος τέτοιας ηλικίας, πιστεύω ότι θα προτιμούσε ένα αποδεδειγμένα αλεξίσφαιρο Γερμανικό. Και υπάρχουν κάποια
Αυτο που γραφεις ειναι αστειο. Συγγνωμη. Δε βρισκω αλλη λεξη.

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.883
Πόντοι
747
Και γιατι για τους ιδιους λογους να πωληθει εξωτερικο..?

Αυτο που γραφεις ειναι αστειο. Συγγνωμη. Δε βρισκω αλλη λεξη.

Την άποψή μου είπα. Και το πως θα ενεργούσα εγώ. Δεν θα έμπλεκα με Γαλλικό πολύπλοκο αυτοκίνητο τέτοιας ηλικίας και σε αυτήν την τιμή.

Reaction score
18.177
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Vallée de Chevreuse
3000 c6 βενζινοκίνητες παράχθηκαν . 23-24000 συνολικά κατά πλειοψηφεια ντίζελ

Το μοντέλο είναι ήδη σε παρουσιάσεις κλασικών εκθέσεων παρά την μικρή του ηλικία . Έχει μια ομάδα ακόλουθων κι από κάποιους ήδη θεωρείται αντικείμενο συλλογής . Όπως το avantime κι αλλά οχήματα με πολύ μικρο αριθμό παραγωγής κι ιδιαίτερη σχέδιαση .
Ασχετα αν αξίζουν η όχι .
Προσωπική μου άποψη ότι το αυτοκινητο είναι πανέμορφο, ήταν απωθημένο μου , αλλά όταν το απέκτησα δεν με γοήτευσε όσο θα περίμενα .

Πολύ δύσκολο στην Ελλάδα βα βρει αγοραστή ,και για Ευρώπη μπορεί να μείνει 15-18 μήνες σε αγγελία .

Το συγκεκριμένο έχει την ιδιαιτερότητα κι έχει τα χαμηλότερα χιλιόμετρα που έχουν εμφανιστεί σε αγγελία στην Ευρώπη τα τελευταία τέσσερα χρόνια .
Κι έχει το πιο συλλεκτικό μοτερ .
Το 2021είχε πωληθεί μια ντίζελ 3.0 53000ευρω κι είχε μόλις 8000χλμ

Ανταλλακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν , ακόμα και πλαστικά τμήματα σε προφυλακτήρες πλέον πολλοι τα βρίσκουν σε 3D εκτυπώσεις

Δε νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο αγοράς η σύγκριση με μοντέρνα Τούρμπο 1.6 που βγάζουν πιο πολλά άλογα,με μοντέρνα αυτοκίνητα που και καλλίτερα εξοπλισμένα είναι και πιο ακριβά δείχνουν+ έχουν 6ετη εγγύηση από τον κατασκευαστή, προσφέρονται με loa/lld τον μήνα , αλλά ούτε και με αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Αντίο από μένα , τα υπόλοιπα με ξεπερνούν και δεν τα γνωρίζω :

Αφορούν συζήτηση ανάμεσα σε ειδικούς , αφορούν απόρρητα βιομηχανικά μυστικά πολυεθνικών εκμαιευμένα μετά από 10λεπτες συζητήσεις , χάρη στην κατά δήλωση ακαταμάχητη γοητεία κάποιων .

Αντίο και να περνάτε καλα

C94E370A-471F-4EDE-824A-8BC828EB9DA3.jpeg

maxtsif

Member
Reaction score
4.573
Πόντοι
777
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
3000 c6 βενζινοκίνητες παράχθηκαν . 23-24000 συνολικά κατά πλειοψηφεια ντίζελ

Το μοντέλο είναι ήδη σε παρουσιάσεις κλασικών εκθέσεων παρά την μικρή του ηλικία . Έχει μια ομάδα ακόλουθων κι από κάποιους ήδη θεωρείται αντικείμενο συλλογής . Όπως το avantime κι αλλά οχήματα με πολύ μικρο αριθμό παραγωγής κι ιδιαίτερη σχέδιαση .
Ασχετα αν αξίζουν η όχι .
Προσωπική μου άποψη ότι το αυτοκινητο είναι πανέμορφο, ήταν απωθημένο μου , αλλά όταν το απέκτησα δεν με γοήτευσε όσο θα περίμενα .

Πολύ δύσκολο στην Ελλάδα βα βρει αγοραστή ,και για Ευρώπη μπορεί να μείνει 15-18 μήνες σε αγγελία .

Το συγκεκριμένο έχει την ιδιαιτερότητα κι έχει τα χαμηλότερα χιλιόμετρα που έχουν εμφανιστεί σε αγγελία στην Ευρώπη τα τελευταία τέσσερα χρόνια .
Κι έχει το πιο συλλεκτικό μοτερ .
Το 2021είχε πωληθεί μια ντίζελ 3.0 53000ευρω κι είχε μόλις 8000χλμ

Ανταλλακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν , ακόμα και πλαστικά τμήματα σε προφυλακτήρες πλέον πολλοι τα βρίσκουν σε 3D εκτυπώσεις

Δε νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο αγοράς η σύγκριση με μοντέρνα Τούρμπο 1.6 που βγάζουν πιο πολλά άλογα,με μοντέρνα αυτοκίνητα που και καλλίτερα εξοπλισμένα είναι και πιο ακριβά δείχνουν+ έχουν 6ετη εγγύηση από τον κατασκευαστή, προσφέρονται με loa/lld τον μήνα , αλλά ούτε και με αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Αντίο από μένα , τα υπόλοιπα με ξεπερνούν και δεν τα γνωρίζω :

Αφορούν συζήτηση ανάμεσα σε ειδικούς , αφορούν απόρρητα βιομηχανικά μυστικά πολυεθνικών εκμαιευμένα μετά από 10λεπτες συζητήσεις , χάρη στην κατά δήλωση ακαταμάχητη γοητεία κάποιων .

Αντίο και να περνάτε καλα

View attachment 37528
Γράψε μας λίγο για την εμπειρία σου με την C6. Γνωρίζω για τους μικρούς χώρους και για την δυσκολία εύρεσης ανταλλακτικών, αλλά τί άλλο δεν σου άρεσε (και τι σου άρεσε). Η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

visa chrono

Member
Reaction score
28.404
Πόντοι
1.607
The same owner wih bx @Nikephoros Νικολα ..
Το τελευταιο ισως ειναι απο τα ποιο καλα αμαξια που υπαρχουν Ελλαδα ..
Αν θες μετα απο το γαλαζιο σφυρα να σε παω να τα δεις ..να κανουμε μαζι ονειρα ..
Που και που γκαραζοχαζευουμε εκει που ειναι με φιλους
Αυτα ..
Χαιρετισμους

Nikephoros

Member
Reaction score
15.255
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Αθήνα
The same owner wih bx @Nikephoros Νικολα ..
Το τελευταιο ισως ειναι απο τα ποιο καλα αμαξια που υπαρχουν Ελλαδα ..
Αν θες μετα απο το γαλαζιο σφυρα να σε παω να τα δεις ..να κανουμε μαζι ονειρα ..
Που και που γκαραζοχαζευουμε εκει που ειναι με φιλους
Αυτα ..
Χαιρετισμους
Μακάρι Δημήτρη, εάν δεν πωληθεί και εάν μου επιτρέψει ο χρόνος μου με τους ιούς που κυνηγάω, να μπορέσω να έλθω με τη CX να σε πάρω να πάμε μαζί να τη δούμε! Δεν εκδηλώθηκα πολύ όταν ανέβασα την αγγελία, αλλά για ποιον από εμάς δε θα ήταν όνειρο μία Activa, ιδίως σε τόσο εκπληκτική κατάσταση??!!

Top Bottom