Ενδιαφέρουσες αγγελίες από το Internet

antonisyugo

Member
Reaction score
231
Πόντοι
357
Περιοχή
Xαλκιδικη
Εχθές 7500, σήμερα 5500€, αύριο...
Ένα τοπικό βαψιματακι στους προφυλακτήρες θα βοηθούσε στην γενικότερη εικόνα.Οσον αφορά την τιμή όπως το είπε ο Nonos(Χρήστος)

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Στα 5500 είχε ξεκινήσει πριν 6-7 χρόνια ο προηγούμενος που την είχε στο car.gr μέχρι πριν κάνα χρονο. Η ίδια είναι.

Reaction score
17.644
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne
Σχεδόν τα περισσότερα αυτοκίνητα (cx , ds etc) που ξέρω πραγματικά να πωλήθηκαν στην γαλλια , τελικα πωλήθηκαν τουλάχιστον στο 60% της τιμής της αγγελίας .

Nikephoros

Member
Reaction score
14.042
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Για πείτε ρε παιδιά γιατί δεν είμαι γνώστης όπως εσείς.....

Nikephoros προς τι το θαυμαστικό; Για την τιμή; για την κατάσταση;

Νονέ γιατί το "α΄καλά...". Δεν είναι γνήσιο ακτιβά; Ξέρεις το αυτοκίνητο και έχει θέμα; Είναι υψηλή η τιμή του;
Δημήτρη θα είδες τα επόμενα ποστ! Είναι μια παλιά ιστορία, γνωστή στουςνπαλαιοτςρους στο φόρουμ. Τα ερωτηματικα και τα θαυμαστικά τα έβαλα ρωτώντας συμβολικά "αμάν, η Activa της Αθήνας δεν είναι αυτή;". Προσπαθούσε χρόνια να την πουλήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης σε διάφορες τιμές ανά περιόδους, εξαφανίστηκε για λίγο και τώρα εμφανίζεται πάλι προς πώληση, από νέο ιδιοκτήτη και με υψηλότερη τιμή. Γιατί σε τόσο μικρό διάστημα να θέλει να πουλήσει την επιτομή των Xantia;;;

Giorgos_81

Member
Reaction score
4.229
Πόντοι
747
....για να την χαρεί και κάποιος άλλος ! Εχει και βιολογικό καθαρισμό :D

visa chrono

Member
Reaction score
27.774
Πόντοι
1.607
Δημήτρη θα είδες τα επόμενα ποστ! Είναι μια παλιά ιστορία, γνωστή στουςνπαλαιοτςρους στο φόρουμ. Τα ερωτηματικα και τα θαυμαστικά τα έβαλα ρωτώντας συμβολικά "αμάν, η Activa της Αθήνας δεν είναι αυτή;". Προσπαθούσε χρόνια να την πουλήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης σε διάφορες τιμές ανά περιόδους, εξαφανίστηκε για λίγο και τώρα εμφανίζεται πάλι προς πώληση, από νέο ιδιοκτήτη και με υψηλότερη τιμή. Γιατί σε τόσο μικρό διάστημα να θέλει να πουλήσει την επιτομή των Xantia;;;
Γιατι Νικολα μου μπορει να θελει να βγαλει ενα οποιο κερδος (σεβαστο σε οποια αποφαση του καθ ενα)
Μπορει να ειναι ηδη εμπορος γνωστης της Μαρκας με αλλες αγγελιες (μια τουλαχιστον)
Ο ανθρωπος το συζητα μπορει να δεχετε προσφορα σε μια αλλη τιμη με παντα βαση το περιθωριο κερδος του υποψιαζομαι 1k minim
Δεν τον ξερω τον ανθρωπο μην παρεξηγηθει το ποστ ..
Μπορει να διαβαζει εδω σε μεγαλο ποσοστο ..

Παντως αμαξι με πολυ λιγα χλμ φαινομενικα αριστο για να σταθει στον δρομο με λαστιχα αναρτησεις σερβς τοπικες φανοποιες σε γρατζουνιες και με γυαλισματα εξτρα των δικων μας εχει φτασει 5κ ευκολα ...
Ειναι νομιζω αγορα αγαπης και παθους ..με ισως επενδυση για τα παιδια μας εαν μεχρι τοτε γπυσταρουν λαμαρινες ..
Ουφ τελος
Καλη συνεχεια ..

Reaction score
17.644
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Région parisienne

Πωλείται από το 2015 , είναι αυτή της Πάτρας που είχε γαλλικές πινακίδες .

Εκτός πραγματικότητας η τιμή

Nikephoros

Member
Reaction score
14.042
Πόντοι
1.077
Περιοχή
Αθήνα
Γιατι Νικολα μου μπορει να θελει να βγαλει ενα οποιο κερδος (σεβαστο σε οποια αποφαση του καθ ενα)
Μπορει να ειναι ηδη εμπορος γνωστης της Μαρκας με αλλες αγγελιες (μια τουλαχιστον)
Ο ανθρωπος το συζητα μπορει να δεχετε προσφορα σε μια αλλη τιμη με παντα βαση το περιθωριο κερδος του υποψιαζομαι 1k minim
Δεν τον ξερω τον ανθρωπο μην παρεξηγηθει το ποστ ..
Μπορει να διαβαζει εδω σε μεγαλο ποσοστο ..

Παντως αμαξι με πολυ λιγα χλμ φαινομενικα αριστο για να σταθει στον δρομο με λαστιχα αναρτησεις σερβς τοπικες φανοποιες σε γρατζουνιες και με γυαλισματα εξτρα των δικων μας εχει φτασει 5κ ευκολα ...
Ειναι νομιζω αγορα αγαπης και παθους ..με ισως επενδυση για τα παιδια μας εαν μεχρι τοτε γπυσταρουν λαμαρινες ..
Ουφ τελος
Καλη συνεχεια ..
Δημήτρη, δεν έχω καμμιά αντίρρηση για την τιμή! Απλώς σημείωσα ότι τώρα την πουλάει ακριβότερα και βεβαίως είναι ελεύθερος να την πουλήσει όσο θέλει, ιδίως εάν έχει ρίξει λεφτά και επιδιορθώσει κάποιες βλαβες. Η σύντομη πώληση της με στεναχώρησε, μήπως έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά δικαιολογείται εάν είναι έμπορος, όπως επισημαίνεις. Η Αctiva είναι ένα από τα απωθημένα μου, για αυτό!

visa chrono

Member
Reaction score
27.774
Πόντοι
1.607
Δημήτρη, δεν έχω καμμιά αντίρρηση για την τιμή! Απλώς σημείωσα ότι τώρα την πουλάει ακριβότερα και βεβαίως είναι ελεύθερος να την πουλήσει όσο θέλει, ιδίως εάν έχει ρίξει λεφτά και επιδιορθώσει κάποιες βλαβες. Η σύντομη πώληση της με στεναχώρησε, μήπως έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά δικαιολογείται εάν είναι έμπορος, όπως επισημαίνεις. Η Αctiva είναι ένα από τα απωθημένα μου, για αυτό!
Nikola δεν το.ξερω το αμαξι μονον θυμαμαι την εξελιξη της τιμης της .(Συμφωνω με οτι εχεις και εσυ στο μυαλο και διατυπωνεις εδω)
Σιγουρα απο την εικονα που εχω απο αλλη που περιεγραψα θελει αρκετα εαν δεν ειναι καλα συντηρημενη .η θελεις να ειναι καινουργια ..

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Από τη τιμή εξαρτάται..

34711

34712

34713

34714

34715

34716

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Αν εχει χαρτια δε θα αργησει να βρει νεο σπιτι...

34779

34780

Stargazer

Member
Reaction score
1.692
Πόντοι
457
Περιοχή
Καλαμαριά
Όταν κάποιος δεν βάζει τιμή συνήθως ντρέπεται να την πει :lol:

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Και οταν το εβαλα και τωρα εχει τιμη.

Stargazer

Member
Reaction score
1.692
Πόντοι
457
Περιοχή
Καλαμαριά
Και οταν το εβαλα και τωρα εχει τιμη.
Το DS έλεγα αλλά και γενικά, δεν ξέρω που χρησιμεύει να μην έχει τιμή

nonos

Member
Reaction score
21.378
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ξαναβγηκε προς πωληση η γνωστη πιλοταρισμενη cx στη Θεσσαλονικη ενω μου ειχε Τελικα δεν εχει αλλαξει χερια απ οτι φαινεται.
Car.gr - Club Car '76 Citroen CX 1976 2200 SUPER

34791

34792

34793

34795

Stargazer

Member
Reaction score
1.692
Πόντοι
457
Περιοχή