|
Επιτρέψτε μου, λόγω της ημέρας, να ανεβάσω για άλλη μία φορά μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος/ami 8, μαζί με μία άλλη εκδοχή της ίδιας εικόνας: Ο Μίκης Θεοδωράκης με την προσωπική του DS, μαζί με τον Μάνο Χατζιδάκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μία εικόνα που τα λέει όλα, τόσος πολιτισμός (συμπεριλαμβανομένης της Citroen!) σε μία εικόνα!
View attachment 25164View attachment 25165
Αγαπητέ Νίκο με πρόλαβες. Αν κάτι είναι σίγουρο για αυτά τα δύο Μεγαθήρια της Μουσικής είναι ότι με το έργο τους χαίρουν αιώνια μνήμη στην καρδιά του έθνουςΕπιτρέψτε μου, λόγω της ημέρας, να ανεβάσω για άλλη μία φορά μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος/ami 8, μαζί με μία άλλη εκδοχή της ίδιας εικόνας: Ο Μίκης Θεοδωράκης με την προσωπική του DS, μαζί με τον Μάνο Χατζιδάκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μία εικόνα που τα λέει όλα, τόσος πολιτισμός (συμπεριλαμβανομένης της Citroen!) σε μία εικόνα!
Ανέβηκε ακόμα πιο πολύ στα μάτια μου ο Collins :-)!!Phil Collins genesis View attachment 25171
Επιτρέψτε μου, λόγω της ημέρας, να ανεβάσω για άλλη μία φορά μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος/ami 8, μαζί με μία άλλη εκδοχή της ίδιας εικόνας: Ο Μίκης Θεοδωράκης με την προσωπική του DS, μαζί με τον Μάνο Χατζιδάκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μία εικόνα που τα λέει όλα, τόσος πολιτισμός (συμπεριλαμβανομένης της Citroen!) σε μία εικόνα!
Γαμωτο, κανείς δεν την γλιτώνειJean-Paul Belmondo View attachment 25199