- Reaction score
- 20.324
- Πόντοι
- 1.287
- Περιοχή
- Italy Milan
Να πάτε Έμαθα θα έχει κ καλό καιρόΣτο θεμα μας...
Ζάππειο στο Oasis caffe..27/11![]()
![]()
Καλά να περάσετε
Να πάτε Έμαθα θα έχει κ καλό καιρόΣτο θεμα μας...
Ζάππειο στο Oasis caffe..27/11![]()
![]()
Εσύ θα έρθεις με 3 αυτοκίνητα.. 2cv, BX και Τσαουσέσκου.Να πάτε Έμαθα θα έχει κ καλό καιρό
Καλά να περάσετε
Θα φέρω τη β και τη μερσεντες, εκτός κι αν μέχρι τότε έχουμε καμιά τουότα....Θα έρθετε με 2 αυτοκίνητα.. κανονίστε![]()
Θα φέρω τη β και τη μερσεντες, εκτός κι αν μέχρι τότε έχουμε καμιά τουότα....

Oute emena me perni...ala gia afto tha kanoume diko mas meeting molis erthis Austria...ke pao stichima tha doume pio pola Citroen...sto Zwettl...Το βαζω και στο greekcitroenclub... Δυστυχως για 2η χρονια παλι δε θα μπορεσω να ειμαι. Πρεπει να κρατησω μερες αδειας για να ερθω και το Μαρτη μετα τα Χριστουγεννα και δε ταιριαζουν και πτησεις. Κριμα αλλα δε μπορω να κανω κατι..![]()
Η βόλτα θα γίνει στα νότια, περίπου όπως πέρσι.η βόλτα που θα γίνει?

Όχι έρχεσαι όπως είσαιΠαιδια φετος λεω να προσπαθησω να ερθω. Λεω να φερω το 2cv και το c5. Πρεπει να δηλωθω καπου? Η απλα σκαμε στο ζαππειο στις 10.30???
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε, δεν μπορώ να βάλω "like" σε αυτό το ποστ! Κρίμα Νίκο, να τα λέγαμε επιτέλους από κοντά! (Που θα πάει... Εύχομαι ολόψυχα σύντομα!).εφημερεύω 26 νοέμβρη... Αδύνατο να προλάβω να κατέβω...
Σωστός..Αν εχω καταλαβει καλα το parking θα ΕΙΝΑΙ το μαγαζι
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα συνατηθούμε και θα γνωριστούμε από κοντά στην πρώτη ευκαιρία. το θέλω πραγματικά!Ε, δεν μπορώ να βάλω "like" σε αυτό το ποστ! Κρίμα Νίκο, να τα λέγαμε επιτέλους από κοντά! (Που θα πάει... Εύχομαι ολόψυχα σύντομα!).
Κρίμα ήταν μια μοναδική ευκαιρίαθα συνατηθούμε και θα γνωριστούμε από κοντά στην πρώτη ευκαιρία. το θέλω πραγματικά!

σχολάω 9 το πρωί στις 27...Κρίμα ήταν μια μοναδική ευκαιρία![]()