Γιατί έχω 2CV? (off topic)

Status
Κλειδωμένο θέμα
Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)
Πήγε στο ΟΔΔΥ ένα σασί κομμένο σε 3-4 σημεία με μία καρότσα γυμνή κομμένη ραμμένη λόγω cabrio και τουμπαρισμένη 2-3 φορές λόγω 2CV Cross, κολλημένο σαζμάν και χτυπημένη μηχανή. Ε δεν πέταξα και τίποτα καλό. :lol:

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0
Re: Γιατί έχω 2CV?

Πιτσικράκης said:
Έχω 2CV γιατί με τα μισά κυβικά και τη μισή κατανάλωση ρίχνω σε σκαραβαίο :lol:

:lol: Δεν μπορώ να σου απαντήσω καταλλήλως εδω μέσα!!!! :mad:

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0

Πιτσικράκης said:
Γιατί και την προηγούμενη Πέμπτη που μου απάντησες, τι μου είπες γιατί δεν σε άκουσα καλά. :lol:

Εκεί δεν ήταν η περίπτωση με τα μισά κυβικά και τη μισή κατανάλωση !!!!!

:cool:

Μήπως θέλεις να δοκιμάσουμε και νορμαλ καταστάσεις???? Πέμπτη έρχεται και μάλιστα Τσικνοπέμπτη...να τσικνίσουμε κανα λαστιχάκι εμείς και κανα μοτεράκι εσύ μήπως???
:p

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)

Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα. Βέβαια έτσι νόμιζα και την άλλη φορά και τελικά το εννοούσες γιατί είχες την ψευδαίσθηση ότι θα με πάρεις. Και τελικά τον ήπιες για δεύτερη φορά. Θέλεις να τριτώσει το κακό. Πες μου τώρα το οκ σε κόντρα νορμάλ 2Cv 600cc vs VW Beetle 1200cc και θα έχω 200 άτομα την άλλη Πέμπτη για να δουν και την τρίτη σερί απόπειρα σου για κάτι αξιοπρεπές (δεν μιλάμε για νίκη σου βέβαια)

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0

Πιτσικράκης said:
Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα. Βέβαια έτσι νόμιζα και την άλλη φορά και τελικά το εννοούσες γιατί είχες την ψευδαίσθηση ότι θα με πάρεις. Και τελικά τον ήπιες για δεύτερη φορά. Θέλεις να τριτώσει το κακό. Πες μου τώρα το οκ σε κόντρα νορμάλ 2Cv 600cc vs VW Beetle 1200cc και θα έχω 200 άτομα την άλλη Πέμπτη για να δουν και την τρίτη σερί απόπειρα σου για κάτι αξιοπρεπές (δεν μιλάμε για νίκη σου βέβαια)

Θύμησέ μου ποια ήταν η... πρώτη φορά που τον ήπια??? :what:

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)

Όταν ξεκινήσαμε μαζί από το 2CV club στο Θησείο για τα πάμε Κηφισιά και από την Αττική οδό μέχρι την Κηφισιά πήγαινα με αλάρμ και 30 στην βοηθητική για να με φτάσεις. Εγώ με νορμάλ 2CV κι εσύ με σκαραβαίο 1600. Και για να μην αρχίσεις τώρα τις γνωστές δικαιολογίες φέρε νορμαλ σκαθάρι 1200 και πάμε. Θέλω μόνο το οκ για να οργανώσω τον κόσμο. :lol:

DimitrisR

Member
Reaction score
15
Πόντοι
0

Πιτσικράκης said:
Όταν ξεκινήσαμε μαζί από το 2CV club στο Θησείο για τα πάμε Κηφισιά και από την Αττική οδό μέχρι την Κηφισιά πήγαινα με αλάρμ και 30 στην βοηθητική για να με φτάσεις. Εγώ με νορμάλ 2CV κι εσύ με σκαραβαίο 1600. Και για να μην αρχίσεις τώρα τις γνωστές δικαιολογίες φέρε νορμαλ σκαθάρι 1200 και πάμε. Θέλω μόνο το οκ για να οργανώσω τον κόσμο. :lol:

Όταν ξεκινήσαμε απο το 2cv Club στο Θησείο, στα μουλωχτά :cool: πήγες απο άλλο δρόμο πιθανότατα γιατί δεν άντεχες την απ' ευθείας συγκριση :cool: :cool: και εγώ ανέβηκα άνετα ανετα προς το σπιτάκι μου με τον νορμαλότατο σκαραβαίο μου που μπορεί και να είναι 1300... :lol: Δεν υπήρξε καμμία κόντρα!

Πρέπει να βρώ 1200 σκαθάρι...

Reaction score
80
Πόντοι
0
Περιοχή
Κηφισιά (για την ώρα)

Σου είπα άσε τις δικαιολογίες και οι δυό μας ξέρουμε την αλήθεια, γι αυτό πλέον μαζεύω κόσμο σε κάτι τέτοια.. :lol:
Όταν βρείς νορμάλ 1200 σκαραβαίο πες μου. Εγώ σου βρίσκω ενός φίλου μου, αλλά δεν θα θες.
Μάλλον δεν έχεις οδηγήσει τέτοιον γι' αυτό μιλάς :lol:

Status
Κλειδωμένο θέμα
Top Bottom