Αυτοκινητιστικές φωτογραφίες εποχής από την Ελλάδα

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.059
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
αν δεν κλεινει καλα το ντιστριμπιτερ εκει που βιδωνει η αν εχει καποια ρωγμη το καπακι αν πεσεις σε νερα η εχει μπολικη υγρασια εχεις λιγο θεμα...νομιζω αν θυμαμαι καλα εμπαινε καποιο ειδος ναυλον εκει και απλα δεν ααφηνε την υγρασια να περασει...καλο καθαρισμα στις πιπες στα μπουζι πρεπει να εχεις κανει και αν το ανοιξεις καθαρισμα εκειμ που γυριζει το ραουλο

minas

Member
Reaction score
3.092
Πόντοι
747
Γεγονος ειναι,οτι στην ΒΧ του 1988 που ειχαμε,υπηρχε σοβαρο θεμα με την υγρασια.Δηλαδη θυμαμαι παμπολλες φορες να εχουμε μεινει σε βροχη.
Ωστοσο,στην πλημμυρα του 1994 μας ειχε βγαλει ασπροπροσωπους.Ειχε κλεισει η Κατεχακη απο τη βροχη,οποτε κι ο πατερας μου το σηκωσε στην ψηλη σκαλα,και αποφασισε να κοψει δρομο απο το βουνο...:whatever
Κορυφαια στιγμη,οταν εριξε μια ματια στον καθρεφτη,και ειδε να μας κυνηγανε θερμοσιφωνες,ντουλαπια,και αλλα σκουπιδια που ειχαν πεταχτει στο βουνο.Το οτι ειμαι σημερα εδω και μπορω να γραφω,ειναι μεγαλη υποθεση..:superman:

nonos

Member
Reaction score
24.506
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Στο συνεργειο του Γαλανοπουλου που υπαρχει ακομα και εχει μετακομισει, το 1984!

Φωτογραφια απο το site του τωρινου συνεργειου.

nonos

Member
Reaction score
24.506
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Σ ευχαριστω Αποστολη! :)
Tetras Group, Περιστερι πλεον. Και απ οτι βλεπω δεν εμειναν σε μιαν αλλη εποχη αλλα πιανουν με επιτυχια τη τελευταια λεξη των PSA. Nikiphoros, μιας και πολυ κοντα σου ,ισως αξιζει μια επισκεψη. Τη cx τη ξερει αλλα και το συγχρονο diesel Picasso. Φυσικα στη θεωρεια ολα αυτα απ αυτα που βλεπω καθοτι δεν εχω ιδια εμπειρια ουτε και γνωριζω προσωπικα κανεναν.

xantiamanolis

Member
Reaction score
4.059
Πόντοι
827
Περιοχή
Πρεβεζα
εγω ειχα επισκευθει με το βιζα καπου στο περιστερι προς παλατακι ενα συνεργειο που λεγονταν κουρσαρης και ηταν εξιδεικευμενος σε σιτροεντωρα δεν ξερω αν υπαρχει

nonos

Member
Reaction score
24.506
Πόντοι
1.387
Περιοχή
And one more...
Στη Πυλαια καποτε. Απο το προσωπικο, ανοιχτο και online αρχειο του Giorgos Georgiou

Last edited:

minas

Member
Reaction score
3.092
Πόντοι
747
Το βυσσινι κατω αριστερα,μπροστα απο το subaru,τι να ειναι;Δειχνει σπανιο..

nonos

Member
Reaction score
24.506
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Στην αρχη το περασα για καποια περιεργη εκδοση του Sunbeam Tiger αλλα δεν ειναι :worry:

nonos

Member
Reaction score
24.506
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Δωρακι επειδη το βρηκες... Συγγνωμη που δε βρηκα καμια bx.

Επισης απο το προσωπικο, ανοιχτο και online αρχειο του Giorgos Georgiou

Last edited:

minas

Member
Reaction score
3.092
Πόντοι
747
Δεν ειναι φωτογραφια αλλα βιντεο..Ωστοσο,νομιζω οτι θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον να βρεθει το κατωτερω συνεργειο..
Αναμεσα στα λοιπα κουφαρια διακρινω και μια ΤΑ,η κανω λαθος;:food:

PapatasosCX77

Member
Reaction score
2.420
Πόντοι
747
Περιοχή
Ιωάννινα, Ελλάς
Δεν ειναι φωτογραφια αλλα βιντεο..Ωστοσο,νομιζω οτι θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον να βρεθει το κατωτερω συνεργειο..
Αναμεσα στα λοιπα κουφαρια διακρινω και μια ΤΑ,η κανω λαθος;:food:
Δεν αποκλείεται...:shifty:

nonos

Member
Reaction score
24.506
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ειναι ν αναρωτιεσαι τελικα ΠΟΣΟ τεραστιες μπουρδες παιζαν στη κρατικη ωρες ωρες...:lol:

minas

Member
Reaction score
3.092
Πόντοι
747
Μπουρδα ξε-μπουρδα,η σειρα ειναι μια ατρανταχτη αποδειξη,για το τι αυτοκινητα υπηρχαν τοτε(1988),πριν την αποσυρση,πεταμενα δεξια αριστερα.
Παρατηρωντας και τα 13 επεισοδια,διακρινει κανεις διαμαντακια,απο chrysler του 1947 μεχρι lancia flavia coupe.Ορισμενα δε,ειμαι βεβαιος οτι τα εχω δει και σε αλλα φωτογραφικα λευκωματα,σε σημειο που πραγματικα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.
Επισης ειναι πραγματικα εντυπωσιακο το γεγονος,οτι χρησιμοποιησαν τοσο καλους ηθοποιους και σκηνογραφους,για μια σειρα με τετοια υποθεση..:hypno:

Top Bottom