- Reaction score
- 25.205
- Πόντοι
- 1.667
- Περιοχή
- Paris in the sixties
Κέντρο Αθήνα στις αρχές του 1980...
Αν υπήρχε εκείνη την εποχή η εφαρμογή για το κινητό που φωνάζει το νουμερο ταξί που θες, θα φώναζα μόνο αυτον...Κρητη Χανια ταξι 74-75'
![]()
...ena prasino Deux...Ριο - Αντιριο
![]()
Και πράσινο 2CV στην άκρη δεξιά...Ριο - Αντιριο
![]()

Εντυπωσιακά τα αντισεισμικά και η οργάνωση του εν λόγω καταδτηματος......καταστημα ανταλακτικων αυτοκινητων 1952
![]()
Πολύ ωραία φωτογραφία.. Τελικά όλες οι ελληνικές οικογένειες είχαν ένα σκαραβαίο..Αθήνα....αρχές '80....Εγώ και η αγάπη του πατέρα μου (προ σιτροέν εποχή)!!!! View attachment 9474![]()

Είχαμε και εμείς, αλλά όχι ακριβώς σκαραβαίο... VW T1! Κλειστό φορτηγάκι με επιγραφή Ξενοδοχείον Μπιτούνης-Μέτσοβον!Πολύ ωραία φωτογραφία.. Τελικά όλες οι ελληνικές οικογένειες είχαν ένα σκαραβαίο..![]()
Πολύ ωραίο! Αθηναϊκές πινακίδες αν δεν κάνω λάθος... Νομίζω η Πρέβεζα έχει ΙΖ.το dyane λιγες ωρες πριν ανταλαχθει με το βιζα 1979...μαζι με τον αδερφο μου...
Εμείς σαν οικογένεια δεν είχαμε μολυνθείΠολύ ωραία φωτογραφία.. Τελικά όλες οι ελληνικές οικογένειες είχαν ένα σκαραβαίο..![]()

Φοβερές Μανώλη!View attachment 9480 View attachment 9481
το dyane λιγες ωρες πριν ανταλαχθει με το βιζα 1979...μαζι με τον αδερφο μου...Αθηνα Ταυρος ειναι συγκεκριμενα εκει που ηταν παλια η philips στα 300 μετρα προς τον ταυρο και για την σημερινη εποχη μεταξυ σταθμου ησαπ Ταυρου Καλιθεας
Τώρα είδα το edit... Δυό στενά παρακατω μένω όταν κατεβαίνω στας Αθήνας...View attachment 9480 View attachment 9481
το dyane λιγες ωρες πριν ανταλαχθει με το βιζα 1979...μαζι με τον αδερφο μου...Αθηνα Ταυρος ειναι συγκεκριμενα εκει που ηταν παλια η philips στα 300 μετρα προς τον ταυρο και για την σημερινη εποχη μεταξυ σταθμου ησαπ Ταυρου Καλιθεας