Tha po kati tora...ke as me katigorisete...gnomi mou ine omos.
Poli omorfi doulia ginete eki pera stin ellada/italia, ke kapote enas bretanos anakataskevase batrachia ke ta teliopiouse se finirisma, se leptomeria ke se michanika. Embene diladi to block tis DS ala me sinchono psekasmo, estitira lamda, kataliti, ABS, ESP, ke oti mbori na bali o nous sou...
Ke sas roto...ti schesi echoune afta ta dimiourgimata me ta DS pou emis latrevoume?
Me pio dikeoma aferis apo ena amaksi oli tin istoria tou, ola afta ta 40 i ke parapano chronia pou katafere na "biosi" me kapia aksioprepia?
Sa na metrai pio poli posa lefta richtikane stin anakataskevi, para poso istoria emine sto avtokinito...
Sosta an ine eripio ke theli anakenisi na tin kanis, omos oso pio kala ginete ke ma oso pio poli agapi pros tin istoria tou... Thelo na po pos gia mena metrai pio poli to na iparchi akoma o charaktiras tou paleou, na mirisi paleo, na kinite opos prepi na kinite, opos iche schediasti apo tous paterades tou, giati na tou balis 5ari kibotio, giati na tou anakenisis tin michani tou afou afti akoma doulevi me aksioprepia? Giati prepi ola ke ta panta na bafoune ke na dichnune kenourgia?
Ola afta gia mena ine aftapates, thelis kati na dichni original ke sinchronos to echis kani kenorgio ke basika ine kati pseftiko, kati ochi original.
Den echi bafi sto ergostasio Citroen, den echi sinarmologithi apo tous anthropous tis tote epochis , me ta gusta tous, tis skoutoures tous i tis elpides tous...
Tha elega malista pos ke as echoune gini kangouries palia sto amaksi, akoma ke afto ine ena meros tou charaktira tou ke tis prosopikotitas tou. Tora bebea ke ego den mboro na siso me olles tis m@l@kies pou kathe enas echi kani, (evtichos edo pou ime spanios ginounte tromeres metatropes, oi perisoteres ine antistrepsimes me elachisto kostos).
Iparchoune bebea ke avtokinita ta opia echoune chasi kathe aksioprepia, sinithos 2cv, pou echoune gini laternes stin kirioleksia, eki na mbi kenourgio chroma, to original bebea, na bafi olosomo, ochi alo chroma ta ftera ke alo to kapo...
Na girisi kapos sto opos bgike apo tin mama...ke pali omos avta ta amaksia ine dimiourgimata diavoron ke ochi tis Citroen.
Gia afto prin kanis otidipote sto paleo sou Citroen, skepsou prota mipos katastrefis istoria, patina opos thelo na leo...
Milao apo pira, echo anakataskevasi pola Citroen, prin 16 chronia pou archisa den skeftomouna ke poli, ala pali katafera na dimiourgiso amaksia ta opia ke omorfa ginane ke tin istoria tous lene... Ta pio omorfa omos ine ta original, apirachta, ta opia filao san ta matia mou...
Ke ton telefteo kero imouna poli ticheros opote katafera ke masepsa kambosa...original, apirachta Citroen!!!
Anektimiti ithiki aksia gia mena, ke as min ine telia, ke as min itane akriba stin agora...
Avtes tis oliges skepsis peri ton panakribon anakataskevaseon tis sinchronis epochis pou soume...