- Reaction score
- 295
- Πόντοι
- 407
Eυχαριστώ citrobella αλλά πώς ξεκουμπώνεις τα μπράτσα από τίς σιδεριές και τι κλειδί θέλουν οι βίδες γίγας
Oi sideries koumbonoune me ena trigono makrosteno pou pernai apo to "mati", pou ine bidomeno pano stis sideries, ke ena trigono anigma pou ine se mia lamarina i opia ine ilektrokollimeni pano sta bratza...Eυχαριστώ citrobella αλλά πώς ξεκουμπώνεις τα μπράτσα από τίς σιδεριές και τι κλειδί θέλουν οι βίδες γίγας
Κάνεις κάτι ερωτήσεις και εσύ λες και δεν ξέρεις ποιος @citrobella θα σου απαντήσει.Πάλι εδώ λοιπόν ζητώντας βοήθεια! Αν ξέρει κάποιος ας μου πει πως βγάζουμε όλο το διακόπτη με την κλειδαριά από την κολόνα του τιμονιού. Με τι κλειδί λύνουμε τις δυο βίδες που τον συγκρατούν και με ποιο τρόπο.

@citrobella άσε τα likes και απάνταΜε τον διακόπτη δεν πήγαμε τόσο καλά θα δούμε τι θα γίνει .Αλλο ενα θέμα είναι με το διάκενο των βαλβίδων.Εαν ξέρει κάποιος ας βοειθήσει. Ευχαριστώ.

Sosta! Rithmisis me kria michani!το κιταπι που εχω λεει 0,20 εισαγωγή και 0,20 εξαγωγή.....αλλα ας το επιβεβαιωσει και κανας γνωστης.....
Aftes i dio bides den ine ontos bides ine koni...gia antikleptikous logous...den anigoune me klidi...theli techni ke ipomoni...ke kuragio!Πάλι εδώ λοιπόν ζητώντας βοήθεια! Αν ξέρει κάποιος ας μου πει πως βγάζουμε όλο το διακόπτη με την κλειδαριά από την κολόνα του τιμονιού. Με τι κλειδί λύνουμε τις δυο βίδες που τον συγκρατούν και με ποιο τρόπο.

Οπότε σιγά σιγά ξεκινάει η συναρμολόγηση.