Ανακατασκευή Citroen 2CV By Kostas X

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Πολυ ωραια κ εγω κατι τετοιο θα εβαζα...με τα προσκεφαλα τι θα κανεις?
Τα προσκεφαλα θελω να τα κρατησω μιας και τα ειχε εργοστασιακα και μαλλον θα ραψω καλυμματα στο χρωμα των καθισματων.Εχεις καποια ιδεα να μου προτεινεις;Επισης τα 2cv ειχανε σκιαστρα;Το δικο μου εχει αλλα δεν ξερω εαν τα βαλανε εξτρα.Αν ναι τι χρωμα πρεπει να ειναι;

nonos

Member
Reaction score
24.574
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ειχε καποιο 2cv προσκεφαλα απο το εργοστασιο?

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Με βάση τα καλύμματα που θα πάρεις βρες και το ύφασμα χρώμα να είναι σχεδόν η ακριβώς ίδια..
Φυσικά είχαν μπεζ- ανοικτό γκρι και μαύρα..

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.325
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Τα γνήσια σκίαστρα ειναι περιπου στο χρωμα τον εσωτερικων ταπετσαριων ...ενα γκρι-μπεζ

ami8_gs_ds_bx

Member
Reaction score
4.946
Πόντοι
827
Μπορεί αυτό που θα γράψω να είναι :offtopic: αλλά αξίζει να επισημανθεί... Προς το τέλος κάθε έτους να βγάζουμε τον rookie της χρονιάς στο forum. Και θα έλεγα για φετος να το πάρει ο Κώστας και ο λόγος προφανής... Δεν φαντάζομαι να μην υπάρχει ενα μέλος που να μην περιμένει με αγωνια κάποιο post του με νέα ή με απορία για την καταπληκτική δουλειά που κάνει. Επίσης να θεσμοθετηθούν και αλλά τέτοια μικρα βραβεία για την δραστηριότητα στο forum

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Μπορεί αυτό που θα γράψω να είναι :offtopic: αλλά αξίζει να επισημανθεί... Προς το τέλος κάθε έτους να βγάζουμε τον rookie της χρονιάς στο forum. Και θα έλεγα για φετος να το πάρει ο Κώστας και ο λόγος προφανής... Δεν φαντάζομαι να μην υπάρχει ενα μέλος που να μην περιμένει με αγωνια κάποιο post του με νέα ή με απορία για την καταπληκτική δουλειά που κάνει. Επίσης να θεσμοθετηθούν και αλλά τέτοια μικρα βραβεία για την δραστηριότητα στο forum
Φιλε μου ελικρινα σ ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!!Και ελικρινα χαιρομαι παρα πολυ που αν και δεν ξερω κανεναν απο εσας προσωπικα ολοι με εχεται βοηθησει με οποιονδηποτε τροπο σε αυτο το φορουμ.Σας ευχαριστω παρα πολυ και χαιρομαι που ανηκω σε αυτη την παρεα!!:kind::kind::citrolove::):)

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Σ ευχαριστω !!Νομιζω αυτα ειναι τα μαμα που θα επρεπε να εχει!
View attachment 10474
Αγαπητε Κωστα ωραιο σετ αλλα δεν συμβαδιζει με την χρονια του αυτοκινητου.. ( Αυτα ειναι 70ς)
Η χρονια σου ειναι με αυτα που σου εβαλε ο Αποστολος η καποια εμπριμε ανοικτο γκρι.. που εχει ο Μπατι να σου δειξει φωτο...

Και κανε μας μια χάρη και βάλε φώτο απο τα προσκεφαλα χωρίς το κάλυμμα.. και τον σκελετό από τα καθίσματα που δένει το προσκέφαλο...
Και μετά Ξαναμιλάμε:citroen:

Last edited:

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Αγαπητε Κωστα ωραιο σετ αλλα δεν συμβαδιζει με την χρονια του αυτοκινητου.. ( Αυτα ειναι 70ς)
Η χρονια σου ειναι με αυτα που σου εβαλε ο Αποστολος

Και κανε μας μια χάρη και βάλε φώτο απο τα προσκεφαλα χωρίς το κάλυμμα.. και τον σκελετό από τα καθίσματα που δένει το προσκέφαλο...
Και μετά Ξαναμιλάμε:citroen:
Σ ευχαριστω ...με εσωσες διοτι θα τα παρηγγειλνα αυριο το πρωι!!Θα ανεβασω αυριο φωτο απο προσκεφαλα και σκελετο!
:citroen:

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Σ ευχαριστω ...με εσωσες διοτι θα τα παρηγγειλνα αυριο το πρωι!!Θα ανεβασω αυριο φωτο απο προσκεφαλα και σκελετο!
:citroen:
Και πρόσεξε εάν τα καθίσματα είναι συμμετρικά η ασύμμετρα... Προσοχή..

KostasX

Member
Reaction score
5.232
Πόντοι
847
Περιοχή
Γρεβενα
Και πρόσεξε εάν τα καθίσματα είναι συμμετρικά η ασύμμετρα... Προσοχή..
Τι σημαινει.ομως αυτο;Το παραρηρησα και εγω στα διαφορα μαγαζια οπου κοιτουσα για καλυμματα!

visa chrono

Member
Reaction score
28.756
Πόντοι
1.607
Τι σημαινει.ομως αυτο;Το παραρηρησα και εγω στα διαφορα μαγαζια οπου κοιτουσα για καλυμματα!
Είναι η πλάτες των καθισμάτων πως συγκλίνουν ...
Συμμετρικά είναι.. τα δικά σου..

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
25.212
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Top Bottom