Αλλαγή Χρώματος?

chrisax6

Member
Reaction score
11
Πόντοι
312
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το βάψιμο του δεύτερου 2CV μου,το οποίο είναι ένα μαύρο/μπορντώ(RougeDelage/Noir Onyx) Charleston 1988...Το αυτοκίνητο είναι περασμένο σε κάρτα FIVA,οπότε η συλλεκτικότητά του είναι κάτι που για μένα μετράει και που θελω να διατηρηθεί...
Άρα το ερώτημά μου είναι αν και κατά πόσο αλλάζει ο χαρακτήρας του αν αλλάξω το χρώμα του σε μαύρο/κίτρινο?
Σημειώνω πως οι τρεις εκδόσεις Charleston,είναι...Gris cormoran/Gris nocturne, Rouge Delage/Noir onyx και Jaune Helios/Noir...
Ευχαριστώ!

Attachments

visa chrono

Member
Reaction score
28.522
Πόντοι
1.607
Καλημερα
Με βαση τα λεγομενα σου.απο πανω ......διατηρεις το αυτοκινητο στο αρχικο του χρωματισμο και οσο γινεται στην αρχικη του κατασταση.(ιδιως εαv εχεις στην κατοχη σου original charly)
Μην αλλαξεις το χρωμα..
my opinion..:citroen:

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.964
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το βάψιμο του δεύτερου 2CV μου,το οποίο είναι ένα μαύρο/μπορντώ(RougeDelage/Noir Onyx) Charleston 1988...Το αυτοκίνητο είναι περασμένο σε κάρτα FIVA,οπότε η συλλεκτικότητά του είναι κάτι που για μένα μετράει και που θελω να διατηρηθεί...
Άρα το ερώτημά μου είναι αν και κατά πόσο αλλάζει ο χαρακτήρας του αν αλλάξω το χρώμα του σε μαύρο/κίτρινο?
Σημειώνω πως οι τρεις εκδόσεις Charleston,είναι...Gris cormoran/Gris nocturne, Rouge Delage/Noir onyx και Jaune Helios/Noir...
Ευχαριστώ!
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Δημήτρη. Κράτα το γνήσιο χρώμα του :)

Καλώς όρισες

chrisax6

Member
Reaction score
11
Πόντοι
312
ΟΚ,ευχαριστώ πολύ για τη γνώμη σας!

Top Bottom