- Reaction score
- 21.373
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Σωστός αλλα μη κόλλας... 500e είναι.
...δεν κολλάω, ο κινητήρας είναι .......κολλημενος. Και υποθέτω το όλο αμάξωμα από μαρσπιέ κι κάτω είναι άϋλο.Σωστός αλλα μη κόλλας... 500e είναι.
Αν δεις τις άλλες 2 αγγελίες του θα βάλεις κι άλλη καρδούλα....Peugeot 403 '62 - Car.gr
το αμάξι δεν λειτουργεί, θέλει ολική επισκευή, είναι πολλά χρόνια ακίνητο . Δεν είχε συγκεκριμένη...www.car.gr
Μάλιστα... Αυτό είναι αυτοκίνητο... Με κύρος και αναδεικνύοντας το status του σοβαρού χαρακτήρα. Σήμερα έχουν καταντήσει να πουλάνε σαν έξτρα τον led φωτισμό του περιγράμματος της μάσκας. Το άλλο που πήρε το μάτι μου είναι led γραμμικός φωτισμός εσωτερικά στις πόρτες σαν μια μπλε γραμμή. Το επόμενο βήμα θα είναι φωτισμός από το πάτωμα στο οδόστρωμα σε συνδιασμό με ανακλαστήρες στις ζάντες. Όλα σε χρώματα που επιθυμεί ο πελάτης... Και μια μαϊμού με μια μπανάνα μπροστά από τον σύμβολο της εταιρείας.Υπό προϋποθέσεις ευκαιρία. Από σοβαρό πωλητή, μέλος μας απ' ότι θυμάμαι και κάτοχο 2cv σε αψεγάδιαστη κατάσταση.
Bmw 735 '89 E32 - Car.gr
Πρόβλημα σε αυτόματο κιβώτιο και φλάντζα κεφαλής. Βαμμένο προ έτους εξωτερικά, φυλαγμένο σε γκαρ...www.car.gr
View attachment 35616
View attachment 35617
View attachment 35618
View attachment 35619
Τι χάνω που δεν έχω facebook...Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί. Πατίνι να είναι, αν εαν έχει κλείσει τα 30 με το μήνα ακριβώς παίρνει ιστορικές. Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που τσακώνονται στα Facebook τι είναι και τι δεν είναι ιστορικό αντί να ευχαριστηθούν τ αυτοκίνητα τους.
Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με τα Mercedes, και ειδικά με την W 124, η άποψή μου είναι ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι φρανκενστάϊν.Eνδιαφερουσα περιπτωση, χειροκινητη τριλιτρη w124, γνωριζει καποιος κατι για αυτη την 300E ; Την βλεπω στο car.gr τουλαχιστον 1.5-2 χρονια τωρα και ηθελα να ρωτησω. Σαν να φοραει και καποιο body kit.