Ένα μικρό ατυχηματάκι

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Σήμερα το πρωί, ενώ είχα αλλά σχέδια στο μυαλό μου, έκανα όπισθεν κ έπεσα σε δέντρο... σπασμένο φαναρι κ βαθουλωμένα στο αμάξωμα
27041

27043

Ευτυχώς είχα πρόσβαση εσωτερικά κ με ένα κλειδί ισιώσε

27044

Μεταχειρισμένο φαναρι valeo 30€, Done!
Θα του περάσω κ αλοιφή ευτυχώς δεν έφυγε το χρώμα...
27045

nonos

Member
Reaction score
23.889
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Περαστικά Μπατίστα.. αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, πριν ποοοοολλα χρόνια έβαλα ένα φτερό μέσα πάνω σε μανουβρα, ενώ είχα σταματήσει σε μαντρά στη Πατρα για να ρωτήσω αν έχει πόρτα οδηγού που μου την είχαν χτυπήσει έξω απ' το σπιτι... Σουρεαλ:lol::dizzy::help::tease:

Stargazer

Member
Reaction score
2.204
Πόντοι
557
Περιοχή
Καλαμαριά
Περαστικά Μπατίστα.. αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, πριν ποοοοολλα χρόνια έβαλα ένα φτερό μέσα πάνω σε μανουβρα, ενώ είχα σταματήσει σε μαντρά στη Πατρα για να ρωτήσω αν έχει πόρτα οδηγού που μου την είχαν χτυπήσει έξω απ' το σπιτι... Σουρεαλ:lol::dizzy::help::tease:
Πώς γίνονται αυτά ρε συ λες και κάποιος μας τρολαρει

nonos

Member
Reaction score
23.889
Πόντοι
1.387
Περιοχή
Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Ιδίως πιο μικρός ,με ένα αυτοκίνητο κούκλα δε το χωράει το μυαλό σου το μέγεθος της βλακείας...που σε έδειρε.. θυμάμαι ακόμα τη κρυάδα όταν άκουσα τον ηχο και να κατεβαίνω κάτω πάλι στη πολυκατοικία να το δω και ξαναδώ λες και θα άλλαζε τίποτα.. Με "δάνειο" τότε από τον κολλητό η επισκευή που τα έδινα πίσω μήνα μήνα..:lol::O

Pierre Boulanger

Administrator
Reaction score
24.966
Πόντοι
1.667
Περιοχή
Paris in the sixties
Καλή δουλειά ξάδελφε.
Άσχετο με το θέμα αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως οδηγούσα μέχρι πρόσφατα χωρίς αισθητήρες. Με το Piccasso εκτός από την κάμερα οπισθοπορείας έχει αισθητήρες και μπροστά. Μεγάλη βοήθεια. Πήρα για λίγο το C4 coupe μου που δεν έχει ούτε πίσω και τρόμαξα να το παρκάρω και το είχα ως κύριο μέσο για 14 χρόνια!

Flaminio Bertoni

Super Moderator
Reaction score
20.293
Πόντοι
1.287
Περιοχή
Italy Milan
Καλή δουλειά ξάδελφε.
Άσχετο με το θέμα αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως οδηγούσα μέχρι πρόσφατα χωρίς αισθητήρες. Με το Piccasso εκτός από την κάμερα οπισθοπορείας έχει αισθητήρες και μπροστά. Μεγάλη βοήθεια. Πήρα για λίγο το C4 coupe μου που δεν έχει ούτε πίσω και τρόμαξα να το παρκάρω και το είχα ως κύριο μέσο για 14 χρόνια!
Έτσι είναι ξαδελφε, την τεχνολογία την πληρώνεις...από την άλλη την έβγαλα με 30ευρω, αλήθεια τον Βάτραχο μπορείς ακόμη να τον οδηγεισεις τώρα που καλομαθες?:D

visa chrono

Member
Reaction score
28.545
Πόντοι
1.607
Έτσι είναι ξαδελφε, την τεχνολογία την πληρώνεις...από την άλλη την έβγαλα με 30ευρω, αλήθεια τον Βάτραχο μπορείς ακόμη να τον οδηγεισεις τώρα που καλομαθες?:D
Το σκεφτόμουν φίλε όταν τον έβγαλα πριν μερικούς μήνες. Άστα...
Να βαλετε καμερες εμπρος πισω και αισθητηρες κινεζικους θα προτεινα .... :nagger: ..και θα ειστε μια χαρα ...

ciao .....

Top Bottom