- Reaction score
- 23.824
- Πόντοι
- 1.387
- Περιοχή
- Ex Πατρα, ex Δουβλινο, now Αθηνα
Αγγλίας συνέχεια..
Πλάκα πλάκα κυκλοφόρησε πολύ η xj6 (πάντα αναλογικά με τη τιμή της).Αγγλίας συνέχεια..
View attachment 20439
;Πλάκα πλάκα κυκλοφόρησε πολύ η xj6 (πάντα αναλογικά με τη τιμή της).
Ξεχνας την βιομηχανια του τοτε...και ποσο διαφορετικο ηταν στα σαλονια του τοτε....Πλάκα πλάκα κυκλοφόρησε πολύ η xj6 (πάντα αναλογικά με τη τιμή της).

Μπορεί και τρίαλες να υπαρουν 2 το ιδιο χρωμα στα Β προαστεια....
θα παιξω τζοκερ![]()

Ιδίως με αυτήν τη ζάντα είναι για εμένα ένα όνειρο! Η Alfaholics φτιάχνει ένα από τα καλύτερα restomod που υπάρχουν παγκοσμίως με βάση ακριβώς αυτήν τη γενιά Spider (και αυτές τις ζάντες!) χρησιμοποιώντας των "Busso" κινητήρα twin spark 2.3 λίτρων της 164, ανεβασμένο στα 212 άλογα και με όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις σε αναρτήσεις, φρένα κ.λ.π. Νομίζω τη προσφέρει και με την 3λιτρη V6 εκδοχή του κινητήρα!
Πραγματικά 2.3 λίτρα, με βάση τον 2λιτρο αλλά υπερκυβισμένο, συγνώμη δεν το διευκρίνισα. Αλλά όντως έκανα λάθος, αυτόν τον κινητήρα τον έχει βάλει σε άλλα restomod (GTA), στη spider έβαλε μόνο τον 3λιτρο της 164 με 225 άλογα (από 190 στην προ "quattrovalvole" έκδοσή του) και όχι τον μεταγενέστερο 3.2 λίτρων της 166.Ιδίως με αυτήν τη ζάντα είναι για εμένα ένα όνειρο! Η Alfaholics φτιάχνει ένα από τα καλύτερα restomod που υπάρχουν παγκοσμίως με βάση ακριβώς αυτήν τη γενιά Spider (και αυτές τις ζάντες!) χρησιμοποιώντας των "Busso" κινητήρα twin spark 2.3 λίτρων της 164, ανεβασμένο στα 212 άλογα και με όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις σε αναρτήσεις, φρένα κ.λ.π. Νομίζω τη προσφέρει και με την 3λιτρη V6 εκδοχή του κινητήρα!
Τι όμορφη που είναι μία αυθεντική 911... Πόσο σπάνιο είναι να δεις Porsche εκείνης της εποχής που να μην έχει πειραχτεί. 924 και 944 είναι τα μεγαλύτερα "θύματα", δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου γνήσιες.Μήπως κατά τη πληκτρολόγηση έγινε κάτι και εννοείς 3.2? Αλλιώς θέλω ενημέρωση επειδή είσαι και Δομή!
Θα πονταρα σε ελληνική και γνήσια βάσει πινακίδας-καταστασης
View attachment 20613
View attachment 20614
H ταινια στην ταπα παντως ειναι φρεσκια.Οποτε πιθανοτατα υπαρχει αληθινο ενδιαφερον να αποκατασταθει καποτε...Έτσι ακριβώς πάνε αυτά συνήθως, χιλιοσυζητημενο.