Και υπέροχο χρώμα! (Όπως και η SL δίπλα της).Koufathika echtes...ida ena terastio Fiat Coupe...edo se ena chorio...
View attachment 21830View attachment 21831View attachment 21832View attachment 21833
Και υπέροχο χρώμα! (Όπως και η SL δίπλα της).Koufathika echtes...ida ena terastio Fiat Coupe...edo se ena chorio...
View attachment 21830View attachment 21831View attachment 21832View attachment 21833
SL, enos poli kollitou mou filou...allos palabos ekinos...aporo pos den paratirises to Autobianci...Και υπέροχο χρώμα! (Όπως και η SL δίπλα της).
Το αγωνιστικό Autobianchi φυσικά και το παρατήρησα! Και το ότι είναι πολύ 1ης γενιάς το παρατήρησα! Αλλά, δυστυχώς, πολλές φορές κάνω το λάθος να αγνοώ επιδεικτικά κάτι που δε μου αρέσει και πάνω από όλα, είναι γνωστή η πολύ μεγάλη μου αγάπη για τις R129 SL!SL, enos poli kollitou mou filou...allos palabos ekinos...aporo pos den paratirises to Autobianci...
Τι χρώμα είναι αγαπητέ;Είναι η 2η φορά που βλέπω μία Alfa Romeo Duetto spider στα Δυτικά προάστια και δεν προλαβαίνω να τη φωτογραφίσω! Είναι σε υπέροχη κατάσταση και με κανονικές πινακίδες. Κάθε φορά που την είδα, με τη χαρακτηριστική Boat tail, ήταν σα να βλέπω ένα Riva Aquarama στη Ριβιέρα, ή στη λίμνη Κόμο...
Να βάλω στοίχημα ότι ήταν κόκκινη; Μη νομίζετε ότι ξέρω κάτι, απλά για να γίνεται κουβέντα.Τι χρώμα είναι αγαπητέ;

Να βάλω στοίχημα ότι ήταν κόκκινη; Μη νομίζετε ότι ξέρω κάτι, απλά για να γίνεται κουβέντα.
Γιώργο πραγματικά, έγινε γνωστή με κόκκινο χρώμα, αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι κόκκινη! Έχει ένα χρώμα ανθρακί, λίγο πιο ανοικτό από το δικό μου Picasso.Τι χρώμα είναι αγαπητέ;
Τσάμπα κάναμε το μεταπτυχιακό φίλτατε;Παίζεις κι εσύ με τις πιθανότητες δηλαδή..![]()
Κηφισίας Ν.Ερυθραια-Εκαλη. Χροοοονια εκεί σε μέτρια κατάσταση.

e, nai!!Ίσως θα ήταν καλύτερα να περιορίσουμε σε παλιά κλασσικά αυτοκίνητα σε αυτό το θέμα..![]()