Πλυσιμο και τσεκαρισμα ελπιζοντας οτι μεσα στον Μαιο θα βγουν για αλλη μια χρονια τα αναλογικα τελη για να ξεμουδιασουν λιγο απο το καθισιο.
ti Lancia einai ayto?Πλυσιμο και τσεκαρισμα ελπιζοντας οτι μεσα στον Μαιο θα βγουν για αλλη μια χρονια τα αναλογικα τελη για να ξεμουδιασουν λιγο απο το καθισιο.View attachment 20799
View attachment 20802
View attachment 20800
View attachment 20801

to agapimeno mou xroma se Xantia...Citroen Xsara 1400 Lpg 2003 κληρονομια απο τον πατερα μου η φωτο δεν ειναι προσφατη ειναι στα χιονια στο Μετσοβο τον Γεναρη
View attachment 20807
Και Citroen Xantia II 1800 16v Lpg 2000View attachment 20808
ναι χρηστο οι ΟΖ ηταν πολυ ωραιες αλλα και με λαθος οφσετ αφου ηταν ο τροχος πιο μεσα κατα 8 χιλιοστα περιπου και ειχα θεμα στα καλα μπασιματα....αλλα εβαλα απο ξαρα 1 με ιδιο οφσετ και το αμαξι ητρθε στα ισια του κιι η 4διευθυνση δουλευει οπως πρεπει...επομενο βημα ειναι η αεροτομη και μεσα στην εβδομαδα θα βαλω εναν τεμπελη αναμεσα στα 2 καθισματα βρηκα απο σκοντα οκταβια ο μοποιος ειναι που ωραιαος κομψος μικρο αποθηκευτικο χωρο και βολικο στον αποθηκευτικο χωρο.....θα καμω ενεργειες μεσα στις επομενες μερες αλλα πρπει να δω και αλλα χαρ/κα για τον συγκεκριμενο τεμπεληΖανταρα έβαλες στη xantia!
Εξίσου αγαπημένη και ταιριαστή με της activa!
Γειά σου ομορφάντρα με τις κούκλες σου!!!!!Citroen Xsara 1400 Lpg 2003 κληρονομια απο τον πατερα μου η φωτο δεν ειναι προσφατη ειναι στα χιονια στο Μετσοβο τον Γεναρη
View attachment 20807

...tora to ida...echis ke gataki...ti ine S-Type i XJ8...Citroen Xsara 1400 Lpg 2003 κληρονομια απο τον πατερα μου η φωτο δεν ειναι προσφατη ειναι στα χιονια στο Μετσοβο τον Γεναρη
View attachment 20807
ο γατουλης ειναι ο Οθων τεμπελης α κατηγοριας ρατσας Αγιου Θωμα Πρεβεζας φιλε αλλοι εχουν σιαμ αγκυρας εγω εχω Αγιου Θωμα...tora to ida...echis ke gataki...ti ine S-Type i XJ8...
Δεν είναι Αγ. Θωμά Μανώλη.ο γατουλης ειναι ο Οθων τεμπελης α κατηγοριας ρατσας Αγιου Θωμα Πρεβεζας φιλε αλλοι εχουν σιαμ αγκυρας εγω εχω Αγιου Θωμα
Για να τον πείσω είδα και έπαθα...!Ζανταρα έβαλες στη xantia!
Εξίσου αγαπημένη και ταιριαστή με της activa!

Καλώς τον και ας άργησε.Για να τον πείσω είδα και έπαθα...!![]()

Που είσαι ρε ΦαντομάΓια να τον πείσω είδα και έπαθα...!![]()

γραφεις κ πεζό?Βασικά κυκλοφορώ με αρκετά και διάφορα κυρίως CITROEN και PEUGEOT.
Στο όνομά μου υπάρχουν ένα ΖΧ coupe (1.6-16v μετατροπή) κι ένα ΑΧ GTi.
Επίσης κυκλοφορώ συχνά με το 5θυρο saxo της γυναίκας, αναγκαστικά για να το επιθεωρώ μη σκορπίσει..
Με ένα ΧΑΝΤΙΑ ΙΙ 1.6 και με ένα ΡΟΝΥ στην Κρήτη όποτε κατεβαίνω..
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτός ακριβώς είναι ο λόγοςΕπίσης κυκλοφορώ συχνά με το 5θυρο saxo της γυναίκας, αναγκαστικά για να το επιθεωρώ μη σκορπίσει..